vritet themeluesi i hamasit, cmendim keni

vritet themeluesi i hamasit, cmendim keni

sot mediat transmetuan vrasjen e themeluesit te levizjes per clirimin e palestinesnga pushtuesit cifute, Ahmed Jasin .

ahmed jasini teksa po kthehej nga xhamia pas kryerjes se faljes se mengjesit, qellohet me raketa nga aeroplanet cifute .
me te vriten dhe nente persona te tjere .
megjithese qysh ne moshen 16 vjecare paralizohet ne te gjitha gjymtyret e trupit, ai u nuk rreshti per te luftuar per clirimin e vendit te tij nga pushtuesit .

sot degjojme te flitet shume per terrorizmin dhe terroristet .
a eshte valle shteti cifut i cili eshte ngritur mbi token palestineze dhe mbi kufomat e palestinezeve shtet terrorist ?
a nuk eshte terrorizem qe kryeministri i nje shteti te deklaroje se ai vete ka qene duke vezhguar bombardimin e nje personi te paralizuar i cili nuk levizte dot as qafen e tij ?

Bamir Topi

Primus registratum
Re: vritet themeluesi i hamasit, cmendim keni

Une nuk jam mysliman por izraelitet bene gomarllek dhe akm idene se do ta pesojne. Ku vrasjae njerezve dhe ku vrasja e udheheqesit pabesisht

Demetrio Scutari

Primus registratum

Vendimi i Zotit nuk ka asgjë të bëjë me çështjen, Jasini ishte thjesht një vrasës...

Unë besoj se shumë shqiptarë bëjnë një gabim të rëndë duke krahasuar Kosovën me Palestinën...

Izraeli është një vend demokratik (i vetmi i regjionit), Serbia ishte një diktaturë...

Shqiptarët nga Kosova dëshiruan dhe dëshirojnë vetëm pavarësinë e tokës së tyre, jo shkatërrimin e Serbisë, ndërsa shumë palestinezë kërkojnë ende shkatërrimin e Shtetit të Izraelit, çka është një çmenduri...

Unë jam absolutisht për një Shtet palestinez... Por kjo nuk do të jetë e mundur derisa palestinezët nuk e pranojnë sinqerisht egzistencën e Izraelit...

blabla

Primus registratum

Unë jam absolutisht për një Shtet palestinez... Por kjo nuk do të jetë e mundur derisa palestinezët nuk e pranojnë sinqerisht egzistencën e Izraelit...
Si munded ta pranojne palestinezet existimin e nje shteti qe refuzon te pranoje existencen e ktyre njerezve. Esht hipokrizi...Israelitet mendojn se Palestinezet jan pak mo shum (pak) se vermins (se di shqip).

Megjithate, per ty kthyer ne teme, Vrasja e Sheikh Yassin esht krim nderkombetar. Edhe ju anej nga talia boheni dakort me kte...
Pastaj, pse nuk mendo njeri qe cfar fuqie duhet te ket njeri qe ti frymezoje te tjeret te vrasin veten--duhet fillimisht te kete nje qellim te vertete aty. Pse s'arrin ta boj as nji shtet tjeter ket gjo--sepse ushtaret e tyre jan thjesht mercenare dhe luftojn vetem per $$$...

koppertoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga amar:
jemi dhe do te jemi shuuume larg nga ajo qe ju e posedoni,
E kaluara e krishterizmit ajo e rregjistruara konkludon me zhvillimin e sotem. Une ve ne pikepyetje vertetesine e te kaluares qe mund te thoni juve.

E mos genje se jeni. Tani jeni me te prapambeturit e botes. Syte ne balle i kam.

koppertoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hmmm:
[qb]Megjithate, per ty kthyer ne teme, Vrasja e Sheikh Yassin esht krim nderkombetar.[/qb]
Megjithese nuk i pelqej shume keta myslymanet po them se gjynah se jane njerez .

Vrasja e sheikh dreqit. Qenka krim local & ordiner te vrasesh nga 5 perdita per kete qenka krim nderkombetar. Mos harroni se ky person qendronte mbas nje organizate qe ndiqte dhunen & terrorizmin.
Quhet terrorist pse drejtohet ndaj civileve te pambrojtur. Bombat e kamikazeve. Ketu eshte tallja me e madhe qe i behet nje kombi.
Identifikon kombin ate palestinez direkt me terrorizmin. Politika perendimore po e kthen situaten ndryshe. Aleance me cifutet?! Mbase. Kjo pritet kur trenat Spanje & kullat hidhen ne ere ne Amerike jo ne Tel Aviv. Nuk ka shpjegim tjeter. Nxjerr arabet ne lufte me boten. Gjynah per njerezit e thjeshte.

Eshte tallja, epiteti me i madh qe i behet nje kombi duke nxjerre liderin terrorist te tyre te vrare mbas shpine.

amar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga The Koperton:

E kaluara e krishterizmit ajo e rregjistruara konkludon me zhvillimin e sotem. Une ve ne pikepyetje vertetesine e te kaluares qe mund te thoni juve.

PASH ZOTIN MOS NA TREGONI TE KALUAREN E KRISHTERIZMIT,KRISHTERIZMI KA QENE AJO QE KA DJEGUR DIJETARET,KA MESUAR MBRAPSHT NJEREZIT KA URDHERUAR NE PAPASTERTI KA URDHERUAR NE CMOS NE VRASJE NE PERDHUNIME KUJTOJ PAK LUFTAT E KRYQZATAVE SE NE CFAR KA THIRUR KRISHTERIZMI JU ASPAK NUK KENI NDRYSHUAR QE NGA AJO KOHE,KURSE ZHVILLIMI I SOTSHEM NUK KA LIDHJE ASPAK ME KRISHTERIZMIN BILE HIIIC,BENE NJE KRAHASIM SE SA JANE EVROPJANET TE KRISHTERE ,SA E PRAKTIKOJNE KRISHTERIZMIN 0%.

E mos genje se jeni. Tani jeni me te prapambeturit e botes. Syte ne balle i kam.

PO,PO I KE SYTE NE BALLE POR JE I VERBER, /pf/images/graemlins/wink.gif

Robert De Niro

Primus registratum

Ishte nje lajm i shkelqyer per demokracite dhe njerezimin e evoluar qe nje cope mu*ti me 2 sy si ky themeluesi i Hamasit u hoq qafe.Pa ate bota eshte nje vend me i bukur e i sigurt per te jetuar.Gjithe idiotet,qyqaret injorante absolute,kafshet e pyllit si arabet apo edhe te bardhet e arabizuar,te paafte per te qene e jetuar si njerez te civilizuar kuptojne vetem nje gjuhe:Nje plumb ne lule te ballit! Cifutet ju japin,pra,ekzaktesisht hakun e tyre.

koppertoni

Primus registratum

[QB]KURSE ZHVILLIMI I SOTSHEM NUK KA LIDHJE ASPAK ME KRISHTERIZMIN BILE HIIIC
Ok e morrem vesh. Ke te drejte.

koppertoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kinky bastard:
kafshet e pyllit si arabet apo edhe te bardhet e arabizuar,te paafte per te qene e jetuar si njerez te civilizuar kuptojne vetem nje gjuhe:Nje plumb ne lule te ballit! Cifutet ju japin,pra,ekzaktesisht hakun e tyre. [/QB]
Cifutet njerez jane po ashtu. Cifutet po sillen si kafshe pa u ndier. Do e ndiejme me vone se ku kemi gabuar. Nuk po mburr islamin ketu. Ata mu*** jane jashteqitja e botes jane.

Prodigychild01

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga The Koperton:

PASH ZOTIN MOS NA TREGONI TE KALUAREN E KRISHTERIZMIT,KRISHTERIZMI KA QENE AJO QE KA DJEGUR DIJETARET,KA MESUAR MBRAPSHT NJEREZIT KA URDHERUAR NE PAPASTERTI KA URDHERUAR NE CMOS NE VRASJE NE PERDHUNIME KUJTOJ PAK LUFTAT E KRYQZATAVE SE NE CFAR KA THIRUR KRISHTERIZMI JU ASPAK NUK KENI NDRYSHUAR QE NGA AJO KOHE,KURSE ZHVILLIMI I SOTSHEM NUK KA LIDHJE ASPAK ME KRISHTERIZMIN BILE HIIIC,BENE NJE KRAHASIM SE SA JANE EVROPJANET TE KRISHTERE ,SA E PRAKTIKOJNE KRISHTERIZMIN 0%.

PO,PO I KE SYTE NE BALLE POR JE I VERBER, /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]

blabla

Primus registratum

Ishte nje lajm i shkelqyer per demokracite dhe njerezimin e evoluar qe nje cope mu*ti me 2 sy si ky themeluesi i Hamasit u hoq qafe.Pa ate bota eshte nje vend me i bukur e i sigurt per te jetuar.Gjithe idiotet,qyqaret injorante absolute,kafshet e pyllit si arabet apo edhe te bardhet e arabizuar,te paafte per te qene e jetuar si njerez te civilizuar kuptojne vetem nje gjuhe:Nje plumb ne lule te ballit! Cifutet ju japin,pra,ekzaktesisht hakun e tyre.
Shum i llogjikshem ky argumenti jot. Mund te na japesh noi arsye per kto qe thua, apo e ke vetem opinionin tend te pabaze--ne te cilin rast nuk jemi (jam) shum t/e interesuar ta lexojm, jo per gjo po harxho pixiles kot fare...

Prodigychild01

Primus registratum

[qb]
Shum i llogjikshem ky argumenti jot. Mund te na japesh noi arsye per kto qe thua, apo e ke vetem opinionin tend te pabaze--ne te cilin rast nuk jemi (jam) shum t/e interesuar ta lexojm, jo per gjo po harxho pixiles kot fare... [/qb]
Ca arsyeje me shume do ti... sa here qe shperthejne arab tu plas autobuzat, Hamas mer persiper aktin...

blabla

Primus registratum

Ca arsyeje me shume do ti... sa here qe shperthejne arab tu plas autobuzat, Hamas mer persiper aktin...
M'duket se kjo tema e ka emrin "vritet themeluesi i hamasit..." dhe jo "Israel vs. Palestine" in which your argument would be quite valid.

Po per temen qe po flasim, vrasja e ktij leader esht gabim, edhe opinioni jot fillestar nuk mund te perballoj ato te politikaneve boterer kudo...
Pyete veten, pse ishte kaq i urryer ky Yassin??? Pastaja, nuk ka vetem israelite te pafajshem qe vdesin--faktikisht ka 3 her mo shum palestinez te pafajshem qe vdesin (yeah yeah, do thuash ti qe sepse kan mo shum suicide bomber ato, bla bla...)!

Demetrio Scutari

Primus registratum

Citim:
"Si munded ta pranojne palestinezet existimin e nje shteti qe refuzon te pranoje existencen e ktyre njerezve. Esht hipokrizi...Israelitet mendojn se Palestinezet jan pak mo shum (pak) se vermins (se di shqip)".

Nëse vazhdojmë të shprehemi në një mënyrë të këtillë, do të jetë përjetshëm luftë dhe kurrë paqe...

A të pëlqen teje kjo? Mua aspak...

amar

Primus registratum

M'duket se kjo tema e ka emrin "vritet themeluesi i hamasit..." dhe jo "Israel vs. Palestine" in which your argument would be quite valid.
----------------------------------------------
hehehe po njerezit kur nuk dine ose nuk kane argumente ,e nderojne temen kjo eshte nje menyre perfide demokratike e rrenave moderne te cilen ata e preferojne. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mr.white

Primus registratum

[qb]
Shum i llogjikshem ky argumenti jot. Mund te na japesh noi arsye per kto qe thua, apo e ke vetem opinionin tend te pabaze--ne te cilin rast nuk jemi (jam) shum t/e interesuar ta lexojm, jo per gjo po harxho pixiles kot fare... [/qb]
nese nuk ishe e interesuar,pse ja lexove postimin?pastaj cfare arsyesh kerkon ti?esenca e atij njeriu,ideologjia e tij ishte vrit cifutet kudo qe jane.ishte nje psikopat kriminel i rendomte.arabet jane nje turme psikopatesh.ai arab ishte pergjegjes per vrasjen e disa qindra izraelianeve.duhet ta kishin rrjep te gjalle me kohe! une bashkohem plotesisht me mendimin e kinky bastard.opinionet e tua me duket se cdo gje vetem baze objektive nuk kane!

blabla

Primus registratum

nese nuk ishe e interesuar,pse ja lexove postimin?pastaj cfare arsyesh kerkon ti?esenca e atij njeriu,ideologjia e tij ishte vrit cifutet kudo qe jane.ishte nje psikopat kriminel i rendomte.arabet jane nje turme psikopatesh.ai arab ishte pergjegjes per vrasjen e disa qindra izraelianeve.duhet ta kishin rrjep te gjalle me kohe! une bashkohem plotesisht me mendimin e kinky bastard.opinionet e tua me duket se cdo gje vetem baze objektive nuk kane!
Ngaqe ti qeke pak i trash po i pergjigjem cdo pyetje (fjalie) tenden:
1. Un nuk thash qe nuk isha e interesuar te lexoja postin, prandaj edhe e lexova. Thash qe nuk isha e interesuar te lexoja opinione te pabaza dhe te pathemeluara, korrektikisht (?).
2. Arsye llogike, dhe racionale te bazuara ne fakte.
3. Ideologjia e tij ishte ti jepte fund okupimit Israelit ne Palestine me menyrat qe ai dinte do funksiononin ne popullin e tija!
4. opinioni jot...koti fare
5. opinioni jot...koti fare
6. opinioni jot...i vazhduar nga koti...fare!

Edhe ti mos i disclaim fjalet e mia pa dhene noi fakt konkretisht. kaq!

Prodigychild01

Primus registratum

Nejse me sa shoh une edhe kjo teme u bastardua ne zenka personale si cdo teme tjeter e mprehte.

Une sygjeroj te hiqet fare politika nga ky forum sepse mendimete me te verteta pozitive jane fare pak...

blabla

Primus registratum

Une sygjeroj te hiqet fare politika nga ky forum sepse mendimete me te verteta pozitive jane fare pak...
Shum dakort. Po meqe propozimet e tua jan te vetmet te verteta pozitive, un propozoj qe ato ti mbajm sepse jan shum educational... :rolleyes:

Prodigychild01

Primus registratum

[qb]
Shum dakort. Po meqe propozimet e tua jan te vetmet te verteta pozitive, un propozoj qe ato ti mbajm sepse jan shum educational... :rolleyes: [/qb]
Ti je nga ato rob, qe duan te thojne gjithmone fjalen e fundit ose ndryshe si ze gjumi e fillojne te hajne thonjte.

Nejse, une ketu jam ne orar te punes, e ste ndahem /pf/images/graemlins/smile.gif

Ngushellime edhe nje here per gjyshin!