Vritet nje tifos shqipetar ne greqi

Vritet nje tifos shqipetar ne greqi

Nje tragjedi e vertete ka ndodhur ne ishullin Zante ne greqi ku nje grek ka vrare me thike nje shqipetar (20 vjec)dhe ka plagosur dy te tjere te cilet po festonin fitoren e kombetares shqipetare.

genti

Primus registratum
Re: Vritet nje tifos shqipetar ne greqi

/pf/images/graemlins/laugh.gif o Dhimitriiiiiii hajde se u be tranaja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vetem per nje gje ja bej hallall gjyshit, duke filluar qe nga im ate,une dhe vellezerit i kemi emra Iliresh.

Renea88

Primus registratum

kisha ne klase nje grekofon me emrin alkion...e therriste e ema: alqoni ella more ketu-ky ja kthente- dhen thelo mama- ajo i thoshte mos me fol grekisht more me fol skip se te mbita

balforum

Primus registratum

Mire mo te drejte ke por po te shikosh se sa injorante e sa te shemtuar jan disa qe u lepijne dhe u shtrojne byth*n grekerve edhe ti vete do tu hyje me shqelma bytheve.Ata nuk kan karakter por vecse sahanlepirsa jargavac qe mesojne ndonje fjal greqisht dhe u duket se kan kapur qiellin nga bolet,e me kesi lloj njerezish mund te shitesh kur te duash.Me e bukura eshte se ksi lloj shemtirash sa me shume i peshtyn aq me shume thone me krenari duke folur nje greqishte per te vjell "ai eshte afendikoi"pronari" im grek" "njeri i mire ,e pe si ma shkeli syrin"
E ai pronari i mire i shan e i ofendon nga mengjesi deri ne darke ,i shan nga gruaja nga mamaja e nga motra pa pik meshire sikur te jene kafshe e prap bythlepirsat me shume dashurohen pas greqise.Rrugeve te shqiperise degjohet me shume muzik greke sesa shqiptare,e kjo vjen nga qe ne duam me shume njerken kurve sesa nenen tone.Por mire te na e bejne kur gjejne idiota pa karakter e pa identitet.

Renea88

Primus registratum

Chaon te lumte goja prandaj me vjen inat qe shume shajne greket. grekve ja u q.... kina nonen po me para ja u q.... nonen atyne shqiptareve qe ne greqi i quajne thasnasis.
Une kam jetu 5 muaj atje dhe kur me thoshin nga je i thoja shqiptar pse per nje pjat buke ti thoja jam grek? jo or mik se pjaten e bukes nuk ma jepte greku po krahet e mija.

genti

Primus registratum

Te qare beri afendikoi kur ika une, ju mblodhen lotet te mjekrra /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka edhe nga keta, po me te papare jane ca e ca qe bejne sikur kane harruar shqipen dhe i flasin fjalet pak zdrenkthi sikur i kane plakat nga Selaniku dhe jo nga ndonje fshat ne shqiperi.

soni2

Primus registratum

mos te themi per ata qe dikur vinin para shkoles te mesme duke kendu monakos apo zilevo

ju kerkoj falje per daljen nga tema qe kam bere me siper .

dhe mesa duket ai moterq** grek spaska adrese ishalla ja japin hisen ke burgu .

rob e robni fmi e fmini çik e çikni ku i paçin ata robq***** grek

Renea88

Primus registratum

sa shqiptare ka e greqi per te vra jeri tjetrin dime apo me i von makinave tritol pse edoli njeri te vriste ndoj grek by...q... apo tja hudhte makinat n ere ne mes te Omonias.....

Guest

Fillimisht postuar nga XhinO_1:
[qb] O kafshe te gjora... [/qb]
Nje njeri i tille, qe quan bashkatdhetaret e tij kafshe se nuk i pelqe mendimi...nuk mund te japi nje mendim me shume vlere.

Ne cdo vend te botes more djalosh, leku fitohet me zor.Duke lene ate qe ne quajme djersen e ballit. Duke u bere duart me kallo... duke u stermunduar. Ky eshte realiteti i eger i ekonomise se tregut.Fiton kush punon dhe shfrytezon me shume. I shemtuar por ky eshte ligji qe ka fuqi.

genti

Primus registratum

E them nga deshperimi qe ndjej brenda vetes kur shoh padrejtesi te tilla, mund te toleroj c'do gje, vetem injorancine...JO!

Une ne Greqi nuk do te shkoja te punoja edhe sikur te me paguanin 4.000 Euro ne muaj, ndoshta do te kisha shkuar me mendjen qe kisha para 7 vjetesh por sot qe te pranoj ate realitet atije, duhet nje here te vdesi dicka brenda meje.

Kondrapedali

Kondrapedali

Ne cdo vend te botes more djalosh, leku fitohet me zor.Duke lene ate qe ne quajme djersen e ballit. Duke u bere duart me kallo... duke u stermunduar. Ky eshte realiteti i eger i ekonomise se tregut.Fiton kush punon dhe shfrytezon me shume. I shemtuar por ky eshte ligji qe ka fuqi.

----------------------------------------------------------
Dott, pikërisht kjo është pika e thyerjes mes shqiptarit dhe perëndimit. Që të bësh atë që thua ti duhet të jesh i përulur me kokën mes shalëve! Sa shqiptarë njeh ti që e bëjnë një gjë të tillë? Sa shqiptarë njeh ti që e pranojnë një gjë të tillë? Kjo diferencë është fryt i krenarisë sonë përballë një bashkëkombasi!

Unë për 4 000/muaj euro do shkoja me qejf në Greqi, problemi është se nuk do arrija kurrë t'i merrja as ato të muajit të parë se (besoj) do zihesha me të parin (ose të dytin) që do më përbuzte për shkak të kombësisë time!

balforum

Primus registratum

Vdekja e Gramozit të shërbejë për emigrantët e tjerë”

Bardhok Marashi

Doja t’i rikthehesha temës së dhimbshme të vrasjes së emigrantit shqiptar Gramoz Palushi. Është shumë e veçantë kjo vdekje dhe arsyet si dhe rrethanat e saj (djali ynë u vra dhe u përcoll i mbështjellë me flamur) na dëshmojnë se kjo ngjarje nuk duhet lënë me kaq, por duhet të marrë rrugë institucionale. Nuk është e tepërt që duke marrë parssysh rrethanat e këtij krimi të rëndë, Gramozit t’i jepet titulli “Dëshmor i Atdheut”. Me këtë rast qeveria jonë duhet të bëjë negociata me qeverinë greke që shqiptarët atje të gëzojnë të drejta të plota si emigrantët e tjerë. Raste të tilla racizmi nuk duhet të përsëriten më, por ku është e besuar kjo! Shqipëria i doli përkrah Greqisë në luftën italo-greko, por ligji i luftës akoma mbahet, a nuk është racizmi shtetëror ky? Shteti shqiptar para 30 vitesh u dha bukë grekëve, kurse atje i vrasin shqiptarët në bukën e tyre. Çfarë është kjo? Pala greke duhet të jetë më e civilizuar në shek. XXI, sepse është edhe anëtare e BE-së.

15/09/2004