me linjen qe kam un me duhet minimumi ja 10 minuta te me hapet... po pak a shum e kuptova
un kam par nje filmim ne celular nga Nentori... ku njona famoze po rifte keq fare nje konviktore qe kishte shku me dashnorin e vet... po kur te them keq fare ma beso
e kjo qe e filmonte fliste futja i shkelm ne Pi*h fort mi fort ça bo ashtu plasja
jeni te k'qija ju kur ziheni... direkt aty ju shko menia /pf/images/graemlins/smile.gif
Epo kshu o kur bo simulacione sikur zihesh me meshkuj. Gjoja par që msojn o me gjujt aty ke veni kshuqë msimet e pakta munohen me i apliku në çdo fush /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kam qesh me lot kur e pashe .. megjithse te vjen dhe pak keq .. por nuk esh puna ku i shkon mendja por ti spo shef me te rendesishmen , sa pa personalitet dhe pa pike turpi jane keto njerez ..ndoshta atyre qe rrine atje mund tu duket normale po nuk eshte .. kan ikur ato kohera kur cuna/goca rrinin neper bibloteka dhe flisnin per gjera me renci tani mendjen po ne i vend e kane ... Degjenerim i shfrenuar ..
Ja ta them un filmin re .. Ishte i goc matufe aty qe kishte shkuar me te dashurin e shoqes (se shoqe i kishte , shoqe te nje ideali ..lol ) dhe kto te tjerat i gjuanin me shpulla dhe perdornin nje fjalor qe te ben per te vjelle kur fjala Femerore e humbet kuptimin plotesisht ..Kjo i duronte ca nga budallalleku , ca se ndoshta ndjehej fajtore , ca se ja kishte friken se ishin disa ato dhe e benin zap kur te donin dhe pastaj e shanin k... se kto vete ishin te ndershme /pf/images/graemlins/laugh.gif ...etj etjjj
menjefjale mesimi i kesaj videoje eshte .... Ku ka shkuar TURPI ? ...
e pashe dhe une ate filmatin ne internet, vence ja futi ajo pale kur e kapte per flokesh. Eshte modernizuar shqiperia si thoni ju do i thosh ajo: ik mi idjote.
apo ste plas shum ty Kondre... kur dole kaq sensibel ti...? /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse t'shko menia per t'keq mi LiPS... te jep pershtypjen se tola e ka dashnin me t'shajtme kshu... io dicho propio di no /pf/images/graemlins/smile.gif
Noto, po un sensibël jom po ti m'duket se deshe me thon tjetër gjo (me stomak t'dobët p.sh.).
Masnej ajo e rrëqethmja e mishit t'fut t'rrëqethmen e mishit e kur je tu hongër mish e ke parasysh se si t'bohet /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.