Vjehrrat!

ladouce2005

Primus registratum
Re: Vjehrrat!

i guess what she ment was: vazhdimi eshte dhe me i embel se fillimi :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

She she kto, tani une vjerre se kam akoma, kshuqe jam n'rregull tani per tani! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mire e ka Izi na lini ti marrim gjerat icik me optimizem.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga T*Tonic:
[qb] She she kto, tani une vjerre se kam akoma, kshuqe jam n'rregull tani per tani! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mire e ka Izi na lini ti marrim gjerat icik me optimizem.. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Se paske vjehrre tani po paska fillu me t'lezetu mo /pf/images/graemlins/laugh.gif ! E cuditshme si eshte puna jone : ne fillim kena per borxh ta kemi grure dhe me grun e nuses xhajes babes se na duket sikur po konfirmohena dhe 'hyme' n'familje !

Dashnia t'le tamom shakull :lol: !

teab

Primus registratum

:lol: E ashtu eshte te le shakull ene s'di ku me e tregu pastaj! Faze tranzicioni eshte kjo, kalon shpejt! :shrug:

Dolores

Primus registratum

a)Ruani qetesine/llogjiken b)behuni shurdh/memec edhe s ka pse te kete probleme /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

veni edhe i zonxhir ke qafa ke beni hum-hum :tipsy:
une them sipas venit dhe kuveni. ka vjerra qe jane te mira (si njeri e kam llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe s'ka pse behet nusja "qelpcine" /pf/images/graemlins/laugh.gif ose vice versa.

Bottom line - ideally cdo njeri ka shpine e vet, duhesh me shume kur je larg, /pf/images/graemlins/laugh.gif por kushtet tona ndryshojne nga normalja e amerikaneve :shrug:

Bukuroshja

Primus registratum

Vjehrrat

ti doni dhe ti respektoni se jane nenat e burrit dhe po doni burrin duhet te doni edhe vjehrrat

Bukuroshja

Primus registratum

se harrova

Perpara nenes time nuk vjen njeri vjerra mund te me puthi pak ne prapanice eewwwww ajo fytyre shemtire tamam si shtriga ke filmi me borebardhen e kane hunden
shyqyr qe nuk kam se do e hidhja nga shkallat

tola77

Primus registratum

dhe vjerat jane nena dhe nenat tona jane vjera pra.........ti duam dhe ti respektojme ashtu si na duan dhe i respektojme,sepse gjerat jane reciproke.
Une e kam :kiss: :kiss: shume te mire.

Guest

Fillimisht postuar nga Bukuroshja:
[qb] se harrova

Perpara nenes <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=time&v=56">time</a> nuk vjen njeri vjerra mund te me puthi pak ne prapanice eewwwww ajo fytyre shemtire tamam si shtriga ke filmi me borebardhen e kane hunden
shyqyr qe nuk kam se do e hidhja nga shkallat [/qb]
Citimi i Bukuroshes(tek ndjenja per motren a vellain)
sa e lumtur do te isha sikur mami dhe babi te me kishin lindur vetem mua
goc e vetme
sa mire!

Keto dy citime jane ndjenjat qe ka zonja Bukuroshe,perkatesisht per Motren a Vellain si dhe per Vjeren....(nese do te arrije te kete ndonjehere)....
Nje lutje do te kisha ndaj teje Bukurije...
Te lutem kur te te pyesin nga je,mos bej gafe te thuash Shqiptare,se na injorove....

:confused: :shrug:

Bukuroshja

Primus registratum

Fantazia_!

Po ate te drejte nuk ma jep apo heq dot as ti as forumsat ketu e dashur Fantazia-G.

D*! Jo multi personality por me te vertet nje qendrim me dinjitet karshi shtrigave

AnaBlue

Forumium maestatis

Nga Koha Jone:

E Enjte, 20 Janar 2005

VJERRA PLAGOS NUSEN ME SOPATE

Pogradec - Sherri mes nuses dhe vjehrres ka perfunduar me gjakderdhje. Vjehrra ka plagosur nusen e saj me sopate per motive te dobeta qe mund te jene problemet e brendshme familjare. Ngjarja ka ndodhur ne nje fshat te rrethit te Pogradecit, ku diten e marte eshte zhvilluar nje konflikt i pergjakshem brenda familjes. Barije Qose, gati 60 vjec, nga fshati Trebinje i rrethit te Pogradecit, ka goditur me sopate nusen e saj, Luljeta Qose. Burimet e policise thane se ngjarja ndodhi rreth ores 10.30 te se martes, ndersa gruaja e moshuar qe kreu aktin u arrestua ne flagrance rreth ores 19.45 te mbremjes. Agjentet e policise kane marre nen hetim te moshuaren, ndersa ende motivet jane te paqarta. Sipas te dhenave, ngjarja u provokua nga motive te dobeta per mosmarreveshje brenda familjes Qose. Luljeta Qose eshte derguar menjehere me plage te renda dhe ndodhet e shtruar ne spitalin e qytetit te Pogradecit, jashte rrezikut per jeten. Ndersa vjehrra e saj po u nenshtrohet hetimeve per plagosjen me sopate dhe shkaqet qe e cuan te reagonte me armen e ftohte ndaj nuses se saj. Kane qene te afermit qe kane nderhyre per t'i ndare dhe me pas per te ndihmuar te rene qe te dergohej me urgjence drejt spitalit.

http://www.kohajone.com/lexo.php?id=29066

Isabelle

Valoris scriptorum

E lexova une kete tek Shekulli por thonte qe nje 60-vjecare kishte plagosur 'fqinjen' /pf/images/graemlins/laugh.gif me sopate se i kishte kaluar para oborrit vet /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Ishin te dy mbiemrat e njejta por une mendova se i kishin burrat vellezer /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Anallim loje deri sa te kuptojme te verteten !

Version i Shekullilt

ladouce2005

Primus registratum

do kete ndodhur dicka andej nga Pogradeci :idea: , se ka plas krimi roncem :eek:
s'ka 10 dite nje 21 vjecare vrau shoqen per xhelozi (i donte te dashurin per vete), tani vjerra ndan nusen me sopate :eek:

Kondrapedali

Kondrapedali

Aha, kaq e pat edhe Pogradeci. Po afron qameti /pf/images/graemlins/laugh.gif ose ka ndërhyrje nga greku /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Isabelle

Valoris scriptorum

:lol: :lol: :lol:

Mos ju ka ra ujku nder peshk' t'liqenit or trim ?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ben vaki :idea:
po ju me fatkeqesine e pogradecareve qeshni? :smash:
ti Kondre pse akuzon grekerit? :devil: :smash:
po do me e politizu muhabetin e vjerrave akoma me keq? :smash: