Re: Virtyti juaj me i mire??
Humba uneFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] E una domanda,cioè aaaaaaaaaa siiiii? [/qb]
Humba uneFillimisht postuar nga xhoni:
HahahahahahahahFillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]Humba une [/qb]Fillimisht postuar nga xhoni:
Epo shyqyr moFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] :lol: :lol: me shkrive hahahahahahahah [/qb]
Ruj se u shkriveFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Na na na :lol: :lol: :lol: :lol: [/qb]
Ok Ciao po do na vrasin administratoret kur te shohin c'kemi bere :wave:Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] O yllo po iki une se do baj per te hang dhe do shf sportin ok?
E stato un grande piacere chiachierare con te.
Ciaoooooooooooooooooooo :kiss: :kiss: :wave: [/qb]
Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]ja kush mi di veset e mira mua :devil: hera e pare qe ti 82-sho i jep keshilla te mira albavines /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga albavina:
[qb]Ti meru me FloBon ate bej, se ai eshte kokfort dhe do me shum qe ta bindesh :lol: :lol: [/qb]flobo do dhe ti nje puthje qe te kthehesh si xhoni? :kiss: [/qb]
alba :kiss: x 3
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]Une gjithmon jam keshilla te mira po ti tani e gjete te vish qe kemi 2 ore qe te kerkojm :smash:Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]ja kush mi di veset e mira mua :devil: hera e pare qe ti 82-sho i jep keshilla te mira albavines /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga albavina:
[qb]Ti meru me FloBon ate bej, se ai eshte kokfort dhe do me shum qe ta bindesh :lol: :lol: [/qb]flobo do dhe ti nje puthje qe te kthehesh si xhoni? :kiss: [/qb]
alba :kiss: x 3 [/qb]
Epo qe ti besh nuk di me gjateFillimisht postuar nga rambla:
[qb] nuk ka ves te mire, nuk qendron te perdoresh nje shprehje te tille, ne kete rast flitet per virtyt /pf/images/graemlins/tongue.gif
qe mos dal nga tema (jo se ketu nuk kishte dal njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif ), ne rastin tim do flisja per korrektes (come una specie di virtù) /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
genjeshtare /pf/images/graemlins/tongue.gif per birren them se per duhanin s'e diFillimisht postuar nga 82-shko:
[qb] Nuk pi cigare as alkol /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]