Video per te qeshur

Airbourne

Papirus rex
ajo qe s`kupton KJO IDIOTE femer,ATIJ nuk i pelqen laku rreth QAFES ne DHOME.
KUNDERSHTIM PASIV.
GRANDE.
Diten e mire.
 

gurax

Pan ignoramus


 

Airbourne

Papirus rex
Macedonski e ma prej krahu(kumanovsko apo scopjani).Edi Rama i thote....Poroshenkos: vari lesht ketij...LOQES.


Presidenti i euLESHIT...CICE ne diten e takimeve apo AQE ku vendosen....fatet e TROJANEVE te PENISIT.

Shenimi IM: ju kerkoj ndjese per fjalorin <vulgar>.

AIRBOURNE.
 

Airbourne

Papirus rex
Me te qeshme me te NJESHME...
PS: trump ose eshte tejet i zgjuar ose idiot nuk mendoj te jete.Se ndryshe....do vije osvalldua ka rusia dhe....pam,bum,BANG.
Noten gjinja.
 

Airbourne

Papirus rex

Shenimi IM: ket e njef njoni per nje Citta ne jermani ! fantastic komenti....In piazza rossa con la maglia dell'Albania ahahah sei un grande.
ALE.
 
Top