Video per te qeshur

Drogba

Forumium maestatis
Erdhi koha te qeshim.
Si thoni? Postoni videot e ndryshme per te qeshur qofte me video dhe me ze dhe komentoni mbi videot e te tjerve.

 

Dreamer

Under the Dome
Kjo eshte me e mira e dashur ne Bote :D (Titulli ne video nuk eshte shume i lezetshem ama video eshte ok )
 
Top