Video per te qeshur

joetisti_

Locus omnem
e verteta ishte ajo? Si e paskan realizuar ! (une mora nje video per te qeshur nga kjo adresa qe kishe perdorur ti liora. M'u duk interesante :p U dha pergjigjen Zoti atyre dhe e lane fare. haha.) Ups, me mori nje tjeter per tjeter. Po mundohem ta ve me poshte ate qe nisa.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit

e verteta ishte ajo? Si e paskan realizuar ! (une mora nje video per te qeshur nga kjo adresa qe kishe perdorur ti liora. M'u duk interesante :p U dha pergjigjen Zoti atyre dhe e lane fare. haha.)

Ej po ku je o Joetisti krahu im i djathtë.
Të dërgon Liora , video të tilla janë gallat dhe në preferencat tona. :p

joetisti_

Locus omnem
Ej po ku je o Joetisti krahu im i djathtë.
Të dërgon Liora , video të tilla janë gallat dhe në preferencat tona. :p
Jemi te dy perversa :) Jo, nuk jemi te tille ne kuptimin e pare te fjales. Jemi vetem te hapur dhe realiste.
Ti je me e zonja se une sepse perballesh me kundervenesit si femer, kurse une si mashkull kundervihem me lehte. Ndonese edhe ty s'ta ha qeni shkopin :)

katsune

cherry blossom
Mun te ken ne me teper...sa per restin....TAMON e ke,vrej punen.
Ene...
https://www.youtube.com/watch?list=PLS21syVwGcjlkz_jDfshAZe83sO_Rfu7P&v=5hBqqxYcDN8
Jon, s`jon t`knoqt lopet une besoj VLLAIN....TEM....lol.
Amon mer ZONJE sa indiferent osht <VESHDERRI>...
Kshu kot: a marrun me punime vullnetare anej ka tirona????
E DI qe do rrish m`njon....mir BO.

jam e tentuar seriozisht qe te marr nje qen, vec se nuk mund te kujdesem per te ashtu sic duhet dhe them me mire jo. ama me shkon mendja kushedi sa here...

ka tirona u bon nja 4-5 vjet qe nuk kaloj :p

Airbourne

Papirus rex
jam e tentuar seriozisht qe te marr nje qen, vec se nuk mund te kujdesem per te ashtu sic duhet dhe them me mire jo. ama me shkon mendja kushedi sa here...

ka tirona u bon nja 4-5 vjet qe nuk kaloj :p
Mace nuk kam pasur BROKEN_SMILE.
Qeni do kohe dhe hapesire....
Ta shkruaj kete se komshinjte e mi kane mace,qe ju mjafton vetem nje bire ne dere dhe dalin te lira ne rruge.
Ose konkretisht:....qeni eshte si puna e femijes....duhet ti gjindesh prane...por kur punon me orar te pakufizuar me mire mos ta kesh....sepse hyne ne GJYNAH.
Per tironen as nuk me intereson HIQ,ASPAK...

Airbourne

Papirus rex
Kam von men dhe nuk perzihem....por KJO FEMRA tek mua personalisht....TOTAL RESPEKT.
Une e lesha mrapa ne kerr...dhe i thoja: mjaft tashi na bone pabuksin dhe te pafajshmin..qe kuptohet....ktheja koken matone dhe kafshoja llapen qe mos te QESHJA.
QENI me GRANDIOS 100% i SIGURTE.

Airbourne

Papirus rex
Ndoshta PIKA e IME me e DOBET....
Thone qe eshte QEN gjuetie....HARROJE.
Cfar speed LESHI...edhe une ja kaloj me vrap.
LOVE BASSET.....