Vetem per Albforumistat e Anglise!

Goca

Primus registratum
Re: Vetem per Albforumistat e Anglise!

Une du me dite cfare plani ke ti per daten 28 ekzaktesisht... :rolleyes: ?
Mos harro cd e napolonit... /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

hehe

besoj se behet fjale per 27 ose, 1. 28 -30 jom ne avjon /pf/images/graemlins/laugh.gif

do mundohem te gjej napolonin :rolleyes:

Goca

Primus registratum

Une them te bejme nje byrek me spinaq tek kuzhina , /pf/images/graemlins/wink.gif dha pastaj t`ja fusim ca valle per qef tone, me te ftuar te ndryshem kuptohet... /pf/images/graemlins/wink.gif plus nje Jovan Bregu tek MCR per te perfunduar mbremjen ne harmoni.
Upsss .. harrova : Njoni me ka dhone fjalen qe do dali lakuriq me flamurin ne krahe... /pf/images/graemlins/laugh.gif .

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Une them te bejme nje byrek me spinaq tek kuzhina , /pf/images/graemlins/wink.gif dha pastaj t`ja fusim ca valle per qef tone, me te ftuar te ndryshem kuptohet... /pf/images/graemlins/wink.gif plus nje Jovan Bregu tek MCR per te perfunduar mbremjen ne harmoni.
Upsss .. harrova : Njoni me ka dhone fjalen qe do dali lakuriq me flamurin ne krahe... /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
hmmmm

ndonjoni qe njof une apo???
:rolleyes:

as long as it is our flag le te dali /pf/images/graemlins/laugh.gif , sjam kondra.

burkeu eshte goxha ide e mire, me pelqen :wave:

Goca

Primus registratum

Jo jo, nuk e njeh... /pf/images/graemlins/smile.gif . Ai qe njeh ti nuk ma merr mendja se flijohet ne te tilla raste... /pf/images/graemlins/wink.gif

Nuk e di a punon furra e sobes.... :idea: , duhet me e kontrollu...

b.k.

Primus registratum

vjet nuk punonte

po ndoshta punon tani..

mund te gatuash dhe ne mcr /pf/images/graemlins/wink.gif

p.s. eshte dhe nje restorant turk diku ne qytet, qe ben byrek me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ok me duket se do i bikemi per shkurt /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Se mos kalojme nga dyqoni turkut tek mcdonalds keshtu si e kemi nisur... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Hajt , po do flejme te dyja me nje krevat...28 nentor... /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

e shof se paskeni ra n hall me gjete vend ku me festu...u pa puna po ju liroj sallonin e palatit tone tek th&th per sonte.
guzhinen bashke me guzhinier, pa qira... /pf/images/graemlins/laugh.gif n dispozicion, kurse ato viktimat mos mi nxirrni para sysh, leqe s marr pjese n kto festa perverse :devil: se jo pergja, por s shoh mire nga syte /pf/images/graemlins/blush.gif

bafshi qefe :angel: /pf/images/graemlins/smile.gif

b.k.

Primus registratum

te vi dhe une te ai krevati /pf/images/graemlins/laugh.gif

lil-butterfly

Primus registratum

[qb] Hajt , po do flejme te dyja me nje krevat...28 nentor... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
s'ka prob se marr sleeping bag me vete une. pastaj kush tha qe do fleme iher

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] te vi dhe une te ai krevati /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hajde , se na ze edhe tre veta... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Yyyyyy neser kemi polish party tek MCR, po sikur me 28 te behet nje Albanian Party Triny... /pf/images/graemlins/wink.gif , with albanian napoloni /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

uen dakrot jam, por me 28 duhet te jem ne avjon,

mynd ta bejme ne 27 ose ne 1.

bind une ca njerez dhe ca shqipo me ardh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ke te fala nga ai Romuni, dhe ai amerikoni qe flet shqip... /pf/images/graemlins/smile.gif .
Shqipo nga ? Nga gjithe Onglia eeeee? :eek:

b.k.

Primus registratum

[qb] Ke te fala nga ai Romuni, dhe ai amerikoni qe flet shqip... /pf/images/graemlins/smile.gif .
Shqipo nga ? Nga gjithe Onglia eeeee? :eek: [/qb]
tashit nga e gjie uk se bojme dot (le te bohena demokratik e perdorim uk /pf/images/graemlins/laugh.gif ) po ca nga aty ku je ti i gjejme ene e bojme i dore te mire..

rumuni???? (ai qe eshte gjysem gjeromn, beji shume te fala po rriji larg /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe amerikonit. e di car jepi i te puthme prej meje te dyve :lol: :wave:

aaa

Primus registratum

Ej kush i ka marre dokumentat me ket ligjin e ri o njerez.

edhe ca keni ba naj gja ju, anglezet e babes.

alinos

Forumium maestatis

Triny me i ven me Penelen je ti?

Oj qelbsin, ke ne nje goc shqiptare verdall ne postgrad, vrej se mos e gjen se bashkimi ben fuqine /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

b.k.

Primus registratum

mire do te ishte...

po jo kam qene aty para nje viti, biles dhe kam flejte tek dhoma e Peneles, tek ai krevati /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa mire do te ishte te kisha nje shqipo ketu ku jam, vetem 1 jo me shume :cry: do isha robi me i lumtur ne bote /pf/images/graemlins/smile.gif