Vetem per Albforumistat e Anglise!

b.k.

Primus registratum
Re: Vetem per Albforumistat e Anglise!

cuq
se marrim ne jo ta aprovoje parlamenti onglez, po dhe ai europian.

hej, penalat, cthote MCR, rriji larg atij tipit qe flet shqip :lol: :lol: ose beji te fala nga une /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] cuq
se marrim ne jo ta aprovoje parlamenti onglez, po dhe ai europian.

hej, penalat, cthote MCR, rriji larg atij tipit qe flet shqip :lol: :lol: ose beji te fala nga une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po jo mi se nuk flet jo... po du me pa a din me kercy napolon... /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos gjuj /pf/images/graemlins/laugh.gif
T`fala prej teje i bej gjithe MCR se una .. me ket rast po i fus naj t`perqafume atyne qe kom qef... me pretekst se me ke thone ti me i perqafu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

ke dore te lire, boji ca te dush :lol:

atij dhe noi tjeteri po ra rasti :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga nak:
[qb]

Ju vajzat londineze! Mund te vini me prite topat pas portave /pf/images/graemlins/laugh.gif !

(sec kam nji siklet se tane ky alamet mesazhit ka me ra ne vesh te shurdhet...ishalla gabohem!) [/qb]
Un thom tbojm noi loj qe te lujn dhe femrat se gjynof dhe ato. Bojm lojen e shishes :devil: . Bojm i rreth dhe rrotullojme shishen. Psh nqse una rrotulloj shishen dhe gryka e shishes bje nga Triny un do e puth Trinin, ene kshu me rradh. Femrat me femrat lejohen te puthen. Kurse po ra mashkull me mashkull :smash: kalon rradha ke tjetra. Cifti qe puthet me shum do ta mbyllim ke dhoma e gjumit si denim /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

ca ideje faktastike ajo e dhomes se gjumit :lol: :lol:

une dakort jam :thumbsup:

p.s. po topin ku ee cuam?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ezhderha

Primus registratum

Une e kisha me taman mor rob te dashtun!

Keta te gjithe e marrin per loje. Une per vedi luej per cdo jave (jena ekip 5 vete /pf/images/graemlins/smile.gif ). Po na takon me luejte me angleze, turq, zezake ca te dalin. Forcat shumekombeshe me nji fjale.

Po kundra shqi ptareve hala s'kam luejte qysh se kam ardhe ne Londer (S'jam tu llogarite ketu me luejte 2 nga 2 ose 3 nga 3).

Nqs me taman ka qe dojne me luejte me kishte ardhe per shtat. Jo se po me bjen pika, po asht mire me ndryshu kajhere, variacion dmth. Psh kete te shtune ne 1.30 kena me luejte me da angleze (lozin shume me shqelma dreqnit).

Nqs vijne ma shume vajza se djem (te pakten goca ishin ato qe shkruen ma shume pasi hodha kushtrimin vete /pf/images/graemlins/smile.gif ), atehere merret top volejbolli e luhet me zhyte /pf/images/graemlins/laugh.gif !

He mor ju cunat e Londres, keni ra klluke a? Conu mor dembela e luni njifije nga vendi se u dhjamoset tu hanger chipsa gjithe kohen!!!
:devil:

Nqs vini, aman vec kamera mos merrni me xhiru ndeshjen, se mandej dojne me ardhe te gjithe prej ka jane e s'jane!!! lol

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
Un thom tbojm noi loj qe te lujn dhe femrat se gjynof dhe ato. Bojm lojen e shishes :devil: . Bojm i rreth dhe rrotullojme shishen. Psh nqse una rrotulloj shishen dhe gryka e shishes bje nga Triny un do e puth Trinin, ene kshu me rradh. Femrat me femrat lejohen te puthen. Kurse po ra mashkull me mashkull :smash: kalon rradha ke tjetra. Cifti qe puthet me shum do ta mbyllim ke dhoma e gjumit si denim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
M`falni eee, po une per vete para se te marr ruget dua te dij ca gjojna se jom e re :devil: ... p.sh tek dhoma e gjumit e kujt do behet denimi?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
2) Po te tjeret ku do e gdhijne , ne aneks eeee?
3) Se mos boni hile ke shishja! /pf/images/graemlins/laugh.gif
4) Ku vend lejohen puthjet? /pf/images/graemlins/laugh.gif
5) Pse mos te lozim shah p.sh... :devil:

D-J

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]
M`falni eee, po une per vete para se te marr ruget dua te dij ca gjojna se jom e re :devil: ... p.sh tek dhoma e gjumit e kujt do behet denimi?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
2) Po te tjeret ku do e gdhijne , ne aneks eeee?
3) Se mos boni hile ke shishja! /pf/images/graemlins/laugh.gif
4) Ku vend lejohen puthjet? /pf/images/graemlins/laugh.gif
5) Pse mos te lozim shah p.sh... :devil: [/qb]
1- ke dhoma e cunit te ciftit te par
2- te tjeret nuk do e gdhijn se do vazhdojn lojen deria te jen kompletuar te gjith dhe ne raste emergjencie do futen tre apo kater cifte ne nje dhom
3- po qe se puth te njetin person dy her rradhazi ateher ka hile dhe personi/ja do masturboj ne sy te te gjithve
4- vetem ne ball nuk lejohet
5- shah nuk lejohet se merr shum koh dhe kshu qe nuk i provojm dot te gjitha me rradh

Diku, krytar komisioni /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

po komisioni per cfare duhet????

apo per te percaktuar shkeljet.... :idea:

une them qe ajo puna e puthjeve duhet me uleju aty ku don robte, i cik democraci mona, njashtu.

per te flejte, mendoj se bo aq ftote sa ska njeri protesta nese flem 8-9 veta ne nje krevat, najshtu

ata qe fitojne, kane te drejte te zgjedhin ku do flene, dhe ke dune ne dhome me ta (nese lejohet), pro gjithcka duhet me qene ne konsensus, njashtu :wink:

Goca

Primus registratum

8-9 me nji dhome? :eek:

Triny, ti don me i hap pune vetes mgja po une jom e vogel per ksoj gjojnash... /pf/images/graemlins/laugh.gif me duhet nje tutor personal... :angel:

b.k.

Primus registratum

po jo me lal jo per te fjetur /pf/images/graemlins/laugh.gif

sme shkon mendje ashtu gjonash mu (dh epo te me shkonin skisha per ti thene ketu /pf/images/graemlins/wink.gif )

ideja eshte qe ehste aq ftohte, saqe duhet gjet ndonej menyre me u ngrof...

mbajm mend kur shkonim ne eskursion me klasen ne gjimnaz flinim te gjithe ne nej dhome :lol:

Goca

Primus registratum

Kush flinte mi, te gjithe hap syte deri ne 5 te mjesit... /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

flinte eshte fjala, po coke dhe na zinte gjumi..
:wink:
ehhh cfare koherash :cry: /pf/images/graemlins/laugh.gif

GuLi

Primus registratum

Huh, mezi gjeta temën /pf/images/graemlins/wink.gif

Si ishte muhabeti lojës e ? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Humbësa, mesa shoh nuk paska! /pf/images/graemlins/smile.gif

PS: Për pije mos kini turp:
1. Birra
2. Coca-Cola.

Goca

Primus registratum

Cer loje me, keto jane gjojna serioze... /pf/images/graemlins/laugh.gif

lil-butterfly

Primus registratum

ku u beme 8-9 veta ne :rolleyes:

gulin mos e llogarisni se nuk e ploteson 1-shin. po ajo loja icik se me te futme mu duk mua po ec mo... u puna.

sa per punen e dhomes...uhhhhhhh...anglezet hane baked beans per mengjes :tipsy:

ika une iher se po me flihet :sleep: :sleep:

Goca

Primus registratum

Goce ty do te te vej naj zile nga ato te fortat fare une se le nom .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

kush tha qe do lejohen onglez aty....

cuq vetem shqipo /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Goca

Primus registratum

1) Shqipo
2) Te bukur.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
3) Inteligjenta... /pf/images/graemlins/tongue.gif
4) Xhentila... :wub:
5) Po evej edhe seksiiii.... se s`ma merr menja te jete Triny kundra... /pf/images/graemlins/laugh.gif