Po jo mi se nuk flet jo... po du me pa a din me kercy napolon... /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos gjuj /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Triny:
[qb] cuq
se marrim ne jo ta aprovoje parlamenti onglez, po dhe ai europian.
hej, penalat, cthote MCR, rriji larg atij tipit qe flet shqip :lol: :lol: ose beji te fala nga une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Un thom tbojm noi loj qe te lujn dhe femrat se gjynof dhe ato. Bojm lojen e shishes :devil: . Bojm i rreth dhe rrotullojme shishen. Psh nqse una rrotulloj shishen dhe gryka e shishes bje nga Triny un do e puth Trinin, ene kshu me rradh. Femrat me femrat lejohen te puthen. Kurse po ra mashkull me mashkull :smash: kalon rradha ke tjetra. Cifti qe puthet me shum do ta mbyllim ke dhoma e gjumit si denim /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga nak:
[qb]
Ju vajzat londineze! Mund te vini me prite topat pas portave /pf/images/graemlins/laugh.gif !
(sec kam nji siklet se tane ky alamet mesazhit ka me ra ne vesh te shurdhet...ishalla gabohem!) [/qb]
M`falni eee, po une per vete para se te marr ruget dua te dij ca gjojna se jom e re :devil: ... p.sh tek dhoma e gjumit e kujt do behet denimi?! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
Un thom tbojm noi loj qe te lujn dhe femrat se gjynof dhe ato. Bojm lojen e shishes :devil: . Bojm i rreth dhe rrotullojme shishen. Psh nqse una rrotulloj shishen dhe gryka e shishes bje nga Triny un do e puth Trinin, ene kshu me rradh. Femrat me femrat lejohen te puthen. Kurse po ra mashkull me mashkull :smash: kalon rradha ke tjetra. Cifti qe puthet me shum do ta mbyllim ke dhoma e gjumit si denim /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]1- ke dhoma e cunit te ciftit te parM`falni eee, po une per vete para se te marr ruget dua te dij ca gjojna se jom e re :devil: ... p.sh tek dhoma e gjumit e kujt do behet denimi?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
2) Po te tjeret ku do e gdhijne , ne aneks eeee?
3) Se mos boni hile ke shishja! /pf/images/graemlins/laugh.gif
4) Ku vend lejohen puthjet? /pf/images/graemlins/laugh.gif
5) Pse mos te lozim shah p.sh... :devil: [/qb]
2- te tjeret nuk do e gdhijn se do vazhdojn lojen deria te jen kompletuar te gjith dhe ne raste emergjencie do futen tre apo kater cifte ne nje dhom
3- po qe se puth te njetin person dy her rradhazi ateher ka hile dhe personi/ja do masturboj ne sy te te gjithve
4- vetem ne ball nuk lejohet
5- shah nuk lejohet se merr shum koh dhe kshu qe nuk i provojm dot te gjitha me rradh
Diku, krytar komisioni /pf/images/graemlins/laugh.gif