Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Urime ju te Anglise. lexova qe fituat te drejten per lejet e qendrimit.. [/qb]
ou mos ki merak lal, sdo te kesh asnjehere problem me dokumentat po vazhdove ate qe ke nisur. :thumbsup:Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Deri me 10 dhjetor ketu me ke... /pf/images/graemlins/smile.gif
Triny, jo po thashe une, une pa zene vend akoma paskam fitu te drejten e te nejtmes...do kisha qene shume me fat me pas ardhe ne momentin e duhur ne vendin e duhur /pf/images/graemlins/wink.gif . [/qb]
Sa ta varin dhe ty mo robo, natyra rrebele ca ti besh.Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb]jo per djersitje jo po per te relaxuar muskujt e kontraktum qe te behet lengezim i shpejtFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]S`kom nevoje per djersitje artificiale... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb] do te cojme ne nje sauna te besh banjo avulli dhe hidromasazh :goofy: [/qb][/qb]
Lili, po ti ku je iher?!Fillimisht postuar nga lil-butterfly:
[qb] ku ne jug eshte kjo shumica se ketu ku jam une s'kam asnje te hajrit per nje dore muhabet.
penelat si wellcome te kemi lene kohen e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif te pakten s'ka fillu shiu tamam edhe pse jemi ne fund te tetorit [/qb]
deri ne 10 dhjetor dhe une akoma se kam ven ujin ne zjarr dhe rri tu gjujt sa anej knej? Ah kjo koke qe i bie te mirave me shkelm /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Deri me 10 dhjetor ketu me ke... /pf/images/graemlins/smile.gif
[/qb]
Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]ok, po mendo pak: Une, Ti dhe shiu ne mengjes! Nuk te shton pulsin /pf/images/graemlins/wink.gif ?Mrome ra shi, edhe sot ne mjes, cfare qefi , kom bo nji hartim ne pike te mjesit, se kisha kohe pa u frymezu. M`frymezoi shiu... :devil: [/qb]
Fillimisht postuar nga FaiTh-No-MoRe:
[qb]Nuk ja uroj njeriu! Sa me shume choice te kesh me keq qeka. Ja tani psh all I think is you... /pf/images/graemlins/wink.gifSa ta varin dhe ty mo robo, natyra rrebele ca ti besh. [/qb]
Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb]Mos u bo merak , se pushimet kalojne shpejt ... /pf/images/graemlins/wink.gif , ke tre terma kohe me me gjujte vetem muve .... /pf/images/graemlins/tongue.gifderi ne 10 dhjetor dhe une akoma se kam ven ujin ne zjarr dhe rri tu gjujt sa anej knej? Ah kjo koke qe i bie te mirave me shkelm /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga **** Darlington Delarge:
[qb]Per mu duhet te boje qamet qe te me shtohet pulsi... :devil:ok, po mendo pak: Une, Ti dhe shiu ne mengjes! Nuk te shton pulsin /pf/images/graemlins/wink.gif ? [/qb]
Ty tu shtoka kollaj fare , per ca pika shi... :devil:
Jo se nuk i besoj vetes time per aq gjat. e kemi qe e kemi ne dor ket muhabet :kiss:Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] [QMos u bo merak , se pushimet kalojne shpejt ... /pf/images/graemlins/wink.gif , ke tre terma kohe me me gjujte vetem muve .... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
PO cke ti, ja kemi dhe dushin neve per at pun :goofy:Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Per mu duhet te boje qamet qe te me shtohet pulsi... :devil:
Ty tu shtoka kollaj fare , per ca pika shi... :devil: [/qb]