Verejtje derguar Federates Nderkombetare te Futbollit

McByrek

Primus registratum
Re: Verejtje derguar Federates Nderkombetare te Futbollit

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] Per mendimin tim ne rradhe te pare duhet ti dergoje ankese UEFA-s Federata Shqiptaree Futbollit,pasi keta jane nje institucion shteteror dhe kjo gje ndikon shume.Gjithashtu kam mendimi qe shtypi duhet te beje me shume per kete ngjarje duke i vene nje vule te forte skandali i cili ti djegi pakez komisionit te UEFA-s.N.q.se keto organizata do te bejne ankese atehere letrat tona do te kene nje influence me te madhe.(Kjo gje ndodhi me Italine).Federata Zvicerane Futbollit ka vendosur qe mbas ndeshjes me Shqiperine te beje ankese ne UEFA per arbitrin qe drejtoi ndeshjen Zvicer-Rusi.Dhe kete per shkak te nje penalltie te dhene Ruseve ne pjesen e dyte ku u shenua dhe goli i barazimit.N.q.se Zviceranet ankohen per kaq gje c'duhet te beje Federata jone???Une i kam nisur dy emaile,nje ne gjermanisht dhe nje ne anglisht,por jam i mendimit se vetem nderhyrja e FFSH mund te ndryshoje dicka. [/qb]
Bob, mos pyet se cfare ka bere atdheu per ty, por cfare ke bere ti per atdheun.

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FoToSiNTeSiCLoRoFiLLiaNa:
[qb] U cu nje shtet i tere qe u eliminua nga boterori, dhe nuk levizi njeri qepallat, ju kerkoni drejtesi per nje ndeshje eliminatoreje. Benu i cike realiste [/qb]
Bravo Elian, ket kisha me thon edhe une.

Klinton

Primus registratum

Shume mire Blendi.
Pse te thartohemi per budallalleqe te tilla?
Eshte krenari e madhe kur ne mesin tone kemi njerez te tille qe na heqin pak stresin dhe depresionin.
Une jam tifoz i irlandezeve por kesaj rradhe mendova me mire te jem tifo i shqiptareve.

renea

Primus registratum

Blendi dhe Elian, mendoj se protesta ka vetem vlera parandaluese sepse rezultati nuk kthet c'fare do te ndodhe.

Por, protesta ben qe UEFA te "shqetsohet" sado pak dhe te dije se ka tifoze shqiptare anemabne botes, gjithashtu ndoshta ndihmon qe ne ndeshjet e Shqiperise mos te vihen cobenj per te arbitruar, poashtu na hep ca nga inati qe kemi brenda, fundja ne tifoze jemi, e mbeshtesim kombetaren ne cdo lloj forme.

Nuk besoj ne ndeshjet e Italise do arbitroje kushdo ne botror!

Forca Kombetarja

Boby

Primus registratum

Protestat tona as i hyjne e as i dalin Uefa-s nqs FFSH nuk i drejtohet vete komisionit te UEFA me nje ankese zyrtare.Kte e thashe dhe me siper dhe jo(i drejtohem McByrekut) se cka bere atdheu per mua qe ska te bej fare ktu me shkrimin tim te mesiperm.
Elianit dhe Blendit: Arbitri i ndeshjes se Italise nuk eshte me arbiter i Uefa-s dhe para dy ditesh ka dhene dorheqjen perfundimisht nga profesioni i arbitrit per shkak te skandaleve qe i dolen.N.q.s e pate ndeshjen me zvicren pati perseri disa padrejtesi arbitrale.Kjo gje qe ndodh shpesh me ekipin shqiptar duhet te marri fund dhe ndeshjet e shqiperise te drejtohen ashtu si duhet.Per kete eshte protesta jone

Tifozishqiptar

Primus registratum

ju pershendes

mendoj qe uefa apo fifa cdo her kan zgjedh refer te gabueshem per ndeshjet e kombtares,shembull me kujtohet ndeshja ne leverkusen kunder gjermnais ku ishte referi italian.Askush nuk mundet te me bind mua qe italian kan simpati ndaj shqiptarve,poashtu edhe polaket ...por uefa apo fifes nuk i konvenon te mer pjes ne ndonje turnir te madh...me shum ka leverdi nga shtetet me te zhvilluar qe jan .....per kete mendoj qe keto letra qe ja kemi drejtu uefa nuk jan kot pasi qe kemi tregu se ka shqiperia tifoz dhe kete e kan par edhe ne stadiumin e gjeneves .....i pershendes shoket qe kaluam nje dite fantastike ne gjenev dardanet-frankfurt...

gjenev05.jpg

gjenev29.jpg

gjenev30.jpg

gjenev11.jpg

gjenev21.jpg

Boby

Primus registratum

Kta qe shihni ketu s'jane as gjysma e atyre Shqiptareve qe ishin ne Gjeneve.Se paska marre ne fotografi fotografi balloren.Gjynah te shihnit njehere c'mbeshtetje i eshte bere ZEMRES tone

personazh

Valoris scriptorum

:lol:

Blater-i ka fillu me bo kurs intensiv shqip me kan thon.