Vendosen WC e para publike në Tiranë!

Tirana më në fund do t’i ketë katër WC publike.
Pallati i Kongreseve, Pedonalja, Piramida dhe Parku Rinia do të kenë nga sot WC publike.
Fotot janë publikuar nga kryebashkiku Veliaj në “Facebook”, i cili shkruan se “tani do të ketë më shumë pastërti” në Tiranë.

1237.jpg
2133.jpg
3100.jpg
471.jpg

Universal

AnonymouS
Nisja eshte per t'u admiruar,e mira eshte te dime te falenderojme dhe te mbeshtesim,Jo vetem te gjykojme e te kritikojme sikur kush jemi dhe gjithmon kete dime te bejme.

Dreamer

Under the Dome
Me vjen mire qe shqipetarve ju mjafton nje "banjo" per te ngrejtur lart moralin e optimizmin e humbur.
Te pakten kur te vij ne Tirane mund ta perdor shpesh kte frazen "vai a cagare" se sme del huq.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
He pra he..Se deri tek keto banjot na kishin ngelur pune vetem keto mangut kishim ndaj nuk na ecnin gjerat vaj..:p
Eh SHQIPERI...hesapiiiiii!!!!:D

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Jo kete sma kane zene syte?Ku eshte kjo tek pazari i ri???
@hermetica kame pare 'kerpudhen' tek kryeministria :p
aww dhe ate qe beri telekom ne sheshi NENE TEREZA...:D

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Jo kete sma kane zene syte?Ku eshte kjo tek pazari i ri???
@hermetica kame pare 'kerpudhen' tek kryeministria :p
aww dhe ate qe beri telekom ne sheshi NENE TEREZA...:D

Po aty është. Hahaha. Një ditë pashë që do vendosej edhe një tjetër , por nuk e di se ku me saktësi.
Kërpudhen po , poo e kam parë edhe unë ka kuptim ajo..Ndërsa
të te Telekomit nuk dola , jo se kam parë , por kishin bëre disa foto të bukura e dukej shumë këndshem.

-Zana-

e...Thjeshte
Tashme do qelbet akoma me keq , Tirana . I paskan vene edhe ne rruge fare ....mah .

Ps ... Nuk e kam ndier ndonjehere deshperimin per banjo ne Tr , se nuk te thote njeri mos perdor banjon ... Kush do I perdori k'to kolibet e qelbura .

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Nuk është nisme e keqe , përkundrazi , për dikë që udhëton dhe ndalon për të pushuar. Se kishte mbetur si rrugëzgjidhje që duhej medoemos të uleshe në një kafe po në qendër shkon 100 lekë , ose ata natyralistat që fsheheshin poshtë urave. (Prandaj i kanë vendosur afër urave)
Tani kjo gjë kërkon edhe ndërgjegjesimin e qytetareve paksa, duhet një përpjekje e përbashket.

-Zana-

e...Thjeshte
Nje qytet si Tirana - kryeqyteti ( Apo c'do qytet tjeter , nuk ka nevoje per banjo te tilla .. Por banjo publike te ndertuara taman ku te kete edhe punetorin/ren apostafat per k'te Pune per ti pastruar . I ke edhe ne London Por nuk I perdor njeri , Madje Kane filluar ti heqin ne shume vende .. Se shumica I perdorin per tu droguar , pisllek i madh.

Eshte Detyra e shtetit te hapi banjo publike taman , Jo kotece neper rruge , lart e Poshte . Is not hygienic .

-Zana-

e...Thjeshte
Ne fakt k'to lloj banjosh si ne foto I perdorin thjeshte neper festivale apo ne ndonje qender ndertimi . Portable toilets ... Nuk jane per rruge ato . K'tu ku jam une ato qe jane neper rruge , jane shume me te medhaja / te ndertuara me hekur Jo kaucuk .. Rrezik te te marri era me gjithe to . Lol

Universal

AnonymouS
Nje qytet si Tirana - kryeqyteti ( Apo c'do qytet tjeter , nuk ka nevoje per banjo te tilla .. Por banjo publike te ndertuara taman ku te kete edhe punetorin/ren apostafat per k'te Pune per ti pastruar . I ke edhe ne London Por nuk I perdor njeri , Madje Kane filluar ti heqin ne shume vende .. Se shumica I perdorin per tu droguar , pisllek i madh.

Eshte Detyra e shtetit te hapi banjo publike taman , Jo kotece neper rruge , lart e Poshte . Is not hygienic .

Kjo nisme eshte referuar nga Franca pasi ajo ka shume te tilla.

Dreamer

Under the Dome
Ne fakt k'to lloj banjosh si ne foto I perdorin thjeshte neper festivale apo ne ndonje qender ndertimi . Portable toilets ... Nuk jane per rruge ato . K'tu ku jam une ato qe jane neper rruge , jane shume me te medhaja / te ndertuara me hekur Jo kaucuk .. Rrezik te te marri era me gjithe to . Lol
Ne fakt ka te drejte Zana ;)
Keto banjo jane te levizshme edhe vihen ne disa vende te caktuara psh, ku behen grumbullime njerezish tipit festivale, festa, edhe kantieret e ndertimit jane pothuajse identike dhe gjithmone momentale se sic u tha me siper pas nje periudhe te vogel kohore nuk afrohesh dot tyre se bien shume ere..
Nqs do donin te benin dicka te hajrit i benin sic duhet me mure e ajrosje e shkarkime direkt ne toke sic eshte rregulli (ka qene nje dikur tek Ushtari i Panjohur se di nqs egziston akoma)
Per mendimin tim vetem gabim kan bere me to se nuk kan zgjedhur asgje dhe Zoti e di sa fonde do kene vjedhur per 4 kutia plastike.