Vendosen WC e para publike në Tiranë!

Tirana më në fund do t’i ketë katër WC publike.
Pallati i Kongreseve, Pedonalja, Piramida dhe Parku Rinia do të kenë nga sot WC publike.
Fotot janë publikuar nga kryebashkiku Veliaj në “Facebook”, i cili shkruan se “tani do të ketë më shumë pastërti” në Tiranë.

1237.jpg
2133.jpg
3100.jpg
471.jpg

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Ne fakt ka te drejte Zana ;)
Keto banjo jane te levizshme edhe vihen ne disa vende te caktuara psh, ku behen grumbullime njerezish tipit festivale, festa, edhe kantieret e ndertimit jane pothuajse identike dhe gjithmone momentale se sic u tha me siper pas nje periudhe te vogel kohore nuk afrohesh dot tyre se bien shume ere..
Nqs do donin te benin dicka te hajrit i benin sic duhet me mure e ajrosje e shkarkime direkt ne toke sic eshte rregulli (ka qene nje dikur tek Ushtari i Panjohur se di nqs egziston akoma)
Per mendimin tim vetem gabim kan bere me to se nuk kan zgjedhur asgje dhe Zoti e di sa fonde do kene vjedhur per 4 kutia plastike.

Jo nuk është më.

gurax

Pan ignoramus
Nqs do donin te benin dicka te hajrit i benin sic duhet me mure e ajrosje e shkarkime direkt ne toke sic eshte rregulli (ka qene nje dikur tek Ushtari i Panjohur se di nqs egziston akoma)
Per mendimin tim vetem gabim kan bere me to se nuk kan zgjedhur asgje dhe Zoti e di sa fonde do kene vjedhur per 4 kutia plastike.

Edhe tek Lidhja e Shkrimtareve ne fillim te Rruges se Kavajes ka patur nje tjeter WC publike. Kam degjuar qe ka patur edhe ne vende te tjera te tilla, por une keto te dyja mbaj mend.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Mediat tona përveçse bastarde janë edhe të ndyra që publikojnë njerëz ashtu si në ato foto , denigruese por edhe shpalosin cinzmin në raport me parimet e tyre!