I CAN TELL YOU GUY'S HAVE NO IMAGINATION AT ALL WHAT ABOUT IN THE SWIMMING POOL OR IN THE PARK WHERE IS NIGHT TIME WHERE YOU FEAR THAT SOMEBODY IS WATHCING YOU BUT AT THE SAME TIME YOU FIND THAT ECXITING
te them te drejten ne krevat...vetem se ai tipi po bente remont komplet shtepine (s'kishte fare dritare) dhe ishte dhjetor. Po si njerez te nxehte qe jemi s'pyetem shume....ops! edhe tani dhjetor eshte dhe ai s'e ka mbaruar akoma remontin
O lale me qe te paska kap kaq keq hajt se po te tregoj una nji lavanderi,se ke me shkep gjithe turistat...patrim kimik,secco,cer te dush tina,me te tundme me te shkundme :goofy:
Kte me lavatricen e thone gjith ropt dhe te gjithe kujtojne, apo bejne sikur e kane ide te tyren /pf/images/graemlins/tongue.gif Per vete se kam provu, jo per gje, por lavatricja ime nuk tunet hic fare /pf/images/graemlins/laugh.gif Fatkeqsisht /pf/images/graemlins/tongue.gif
as lavatricja ime s'tundet fare, me thene te drejten s'me ka shku noiher me e bo ne maje te lavatrices, me duket vend i papershtatshem, dhe shkakton me shume dhimbje se qejf....nje vend qejfi dhe i cmendur classic also do thoja une eshte vaska
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.