hajde mendje hajde.....po ku e pe kuckllikun ti me lal?S'mund te guxoje dikush te kete qofte dhe deshira?Epo nuk i late ende keto futjet e hundeve vend e pa vend ju....domosdo kur nuk ke fantazi vete mbetet qe vetem te meresh me ate te te tjereve!Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Po ti qenke lepurushke kucke jo rebele [/qb]
Prandaj ka lindur ajo shprehja Bjeri nga Kina dmth eeeeeee /pf/images/graemlins/smile.gif ...Po me duket vetja imorale qe kur kam lexuar postmin e xhonit,bohhhhh fol po deshe!!Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Leri me lal ato qe s'arrijne te dallojne deshirat instiktive dhe epshet natyrale te njeriut me dogmat e moralit.Hec me mu se e bojme ku te dush pa u ngaterru fare... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Avash moj te ngeli hatri ty?? Kjo eshte nje teme e cmendur dhe ti mund te thuash mendime te cmendura nuk te ndalon njeri.Fillimisht postuar nga LePuRusHka_ReBeLe:
[qb] Bohhh as qe po kuptoj asgje me te vertete,madje po devijoj dhe nga tema...e per cfare?-Vetem se fundja fundit thashe nje lloj deshire qe me lindi dhe per me teper ia thashe nje forumi te perbere nga njerez qe as i njoh,as me njohin!!!Mbase nuk i kam lexuar postimet e meparshme,por ma do mendja qe s'jam e vetmja qe po shpreh nje deshire te tille te "CMENDUR"(theksoooj se me hoqet trurin,po me beni te dyshoj per nermshmerine time)Tunggg! [/qb]
ceshte kjo fantazi mor /pf/images/graemlins/laugh.gif , por se ke keq ti jo , asaj i thone dashuri me 300 km ne ore renieFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Vendi me i Cmendur . Te Hidhesh me Parashute nga Avioni dhe ta besh ne Ajer pa Patur nevoje Per Krevat dhe pa e Ndiher shume Forcen e Gravitetit po te jesh ne Renie te LIre dhe pRIshje te Lire ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]