Vendi me i "cmendur" per te bere dashuri!

LePuRusHka_ReBeLe

Primus registratum
Re: Vendi me i "cmendur" per te bere dashuri!

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Po ti qenke lepurushke kucke jo rebele [/qb]
hajde mendje hajde.....po ku e pe kuckllikun ti me lal?S'mund te guxoje dikush te kete qofte dhe deshira?Epo nuk i late ende keto futjet e hundeve vend e pa vend ju....domosdo kur nuk ke fantazi vete mbetet qe vetem te meresh me ate te te tjereve!

loaded

Primus registratum

Leri me lal ato qe s'arrijne te dallojne deshirat instiktive dhe epshet natyrale te njeriut me dogmat e moralit.Hec me mu se e bojme ku te dush pa u ngaterru fare... /pf/images/graemlins/wink.gif

LePuRusHka_ReBeLe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Leri me lal ato qe s'arrijne te dallojne deshirat instiktive dhe epshet natyrale te njeriut me dogmat e moralit.Hec me mu se e bojme ku te dush pa u ngaterru fare... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Prandaj ka lindur ajo shprehja Bjeri nga Kina dmth eeeeeee /pf/images/graemlins/smile.gif ...Po me duket vetja imorale qe kur kam lexuar postmin e xhonit,bohhhhh fol po deshe!!

sweet eda

Primus registratum

s'ka rendesi se c'thone te tjeret mi lepurushe, who cares, qente le te lehin, karvani vazhdon rrugen per hesap te vet....

Alanis

Primus registratum

Kjo lepurushka duhet te aplikoje per nje rol te "sex and the city" se shkoi dem ketu.

LePuRusHka_ReBeLe

Primus registratum

Bohhh as qe po kuptoj asgje me te vertete,madje po devijoj dhe nga tema...e per cfare?-Vetem se fundja fundit thashe nje lloj deshire qe me lindi dhe per me teper ia thashe nje forumi te perbere nga njerez qe as i njoh,as me njohin!!!Mbase nuk i kam lexuar postimet e meparshme,por ma do mendja qe s'jam e vetmja qe po shpreh nje deshire te tille te "CMENDUR"(theksoooj se me hoqet trurin,po me beni te dyshoj per nermshmerine time)Tunggg!

atman

Forumium maestatis

E dini pse Tedit, i pelqen maje plepit?
Eshte dembel djaloshi. Hipen ne maje te plepit kur fryn ere, keshtu s'ka nevoje te levize vete, leviz plepi sa para mbrapa. :wink:

Alanis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LePuRusHka_ReBeLe:
[qb] Bohhh as qe po kuptoj asgje me te vertete,madje po devijoj dhe nga tema...e per cfare?-Vetem se fundja fundit thashe nje lloj deshire qe me lindi dhe per me teper ia thashe nje forumi te perbere nga njerez qe as i njoh,as me njohin!!!Mbase nuk i kam lexuar postimet e meparshme,por ma do mendja qe s'jam e vetmja qe po shpreh nje deshire te tille te "CMENDUR"(theksoooj se me hoqet trurin,po me beni te dyshoj per nermshmerine time)Tunggg! [/qb]
Avash moj te ngeli hatri ty?? Kjo eshte nje teme e cmendur dhe ti mund te thuash mendime te cmendura nuk te ndalon njeri.

xhoni

Primus registratum

Po pse e merr per ters mi lepurushe.Une nuk te thashe as ku...ve as e perdale as lapere.Kucke dmth qeflie.....Ta thashe per kompliment
Pastaj sa per fantazi po te them dicka:
-Neper ashensore e banjo bahet ka i her rralle(mendoj une)
-Puna asht kush len komshiun(ose ma mire komshien) pa gjume deri ne 5 t'mjezit.
Ke rast me vra dy zogj me 1 gur.

ADMIR BILCA

Primus registratum

VENDI ME I CMENDUR.... :book: HM....NE BANJO AEROPLANI :lol: FLUTUURON TREFISH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ela_001

Primus registratum

Bo kjo puna banjos se avionit, lol, te gjithe fiksim me kte. Edhe une e kam on my to do list /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Duhet te vene roje nga nje stjuardese per banjo se rrezik mbahet radha fiks per ket muhabet /pf/images/graemlins/wink.gif .

TEDI

Valoris scriptorum

Vendi me i Cmendur . Te Hidhesh me Parashute nga Avioni dhe ta besh ne Ajer pa Patur nevoje Per Krevat dhe pa e Ndiher shume Forcen e Gravitetit po te jesh ne Renie te LIre dhe pRIshje te Lire ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ezhderha

Primus registratum

Ne shpine te kalit kishte kene ideale. Me duer mban frenat, shoqja rrin maje "kunjit" e me duer te perqafon (dhe keshtu s'bjen as ne toke).
Mandej pjesen tjeter te punes e ban galopi. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Vec me ba kujdes me zgjedhe rruge pa gropa shume, ndryshe mund t'ju arrestojne per noise pollution /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!

TEDI

Valoris scriptorum

Une do Thoja me Nje MOtorr harley Davidson dhe te hecesh me shpejtesi 20 Km Ne Ore ne Nje Rruge me Kalldrem te pashtrume mire ...

samanta

Primus registratum

Hahahahh pastaj do bejne dashuri kufomat :lol: se te dy s'ma ha menja se kane per te mberrite shendosh /pf/images/graemlins/tongue.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Vendi me i Cmendur . Te Hidhesh me Parashute nga Avioni dhe ta besh ne Ajer pa Patur nevoje Per Krevat dhe pa e Ndiher shume Forcen e Gravitetit po te jesh ne Renie te LIre dhe pRIshje te Lire ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ceshte kjo fantazi mor /pf/images/graemlins/laugh.gif , por se ke keq ti jo , asaj i thone dashuri me 300 km ne ore renie :eek: . Por do perdoresh preservatitv aaa ? Se pastaj njerezit ne toke do kujtojne qe po bie shi :lol:

samanta

Primus registratum

Ne XHUNGEL do te ishte shume e vecante /pf/images/graemlins/tongue.gif