Vazhdo fjaline...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
te lutem me thuj, ça eshte "ti fusesh nje dore boshe" e kam seriozisht se di ket shprehje!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
ja futa kot, po s 'me doli gjo...te pema ra rrufeja dhe ai çifti u shnderrua ne karbon...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
eh e bera kastile...une si shoh shkrimet e tij...tani te fillojme nje histori pa çifte poshte pemes...

do shkonte te shihte emir kusturicen ne koncert...po qellonte pak keq se ishte ne pune deri vone...e si dilte koha te arrinte ne oren e duhur...kerkoi leje po shefi ishte shume trap...si dha leje...dhe ajo ja futi me shpulle...i tha ik se s pys per ty...dhe u nis...rruges kishte plot qarkullim makinash....ja futi me vrap....kur arriti...ishte qulle ne djerse...emiri s kishte dale akoma me knu...kur skena u erresua dhe....filluan tingujt e pare....zemra i rrihte fort...muzika filloi te buçiste...dhe salla te elektrizohej....bum bum bum bum....life is a miracle...zivot je cudo...

Hektor12

Locus omnem
hahhaah njera jeta eshte mrekulli (anglisht) tjetra jeta eshet e cuditshme (sllave) bukur edhe si vazhdon se po behet verte interesante ...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
ehhh vazhdimi i kusturices dihet...jeta eshte e çmendur...."unza unza time"...kane hyp te gjithe ne tren e murgeshat puthen ne buze me njera tjetren...nusja qe do martohet, tradhton te shoqin...me nje çun te Vogel...orkestra merr kot...rremuje... zhurme... katastrofe...ritme te shfrenuara...njerez qe hidhen, kercejne e çirren se kenduari...."life is a miracle"...i ka thene te gjitha...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
perkthim ju lutem :) me vjen keq qe s 'flas gjuhen qe te kendoja dhe une pak me ata ! te marten :)

Hektor12

Locus omnem
hahhahah jo ska problem nuk jane te kenges po si boshnjak qe jane ata e kane ndryshuar sllaven une thashe kroatisht... me e bukur dhe e perkryer, tashi e cuditshmja ne jete eshte bere normale ...jane fjalet e tij ne nje film boshnjak shume kohe me pare ..