Re: Vazhdo fjaline... viril me mire..
A ALTIN Primus registratum 17 Apr 2007 #1,202 Re: Vazhdo fjaline... ik dil se ngele ne shtepi me keq se... /pf/images/graemlins/grin.gif viril - cfar do te thote /pf/images/graemlins/shrug.gif
Re: Vazhdo fjaline... ik dil se ngele ne shtepi me keq se... /pf/images/graemlins/grin.gif viril - cfar do te thote /pf/images/graemlins/shrug.gif
T tola77 Primus registratum 17 Apr 2007 #1,203 Re: Vazhdo fjaline... PULAT QE NGROJNE VEZE. KJO FJALIA ESHTE E GJATE.
A ALTIN Primus registratum 17 Apr 2007 #1,204 Re: Vazhdo fjaline... mir i tha djali /pf/images/graemlins/tipsy.gif po shkoj nga... /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Vazhdo fjaline... mir i tha djali /pf/images/graemlins/tipsy.gif po shkoj nga... /pf/images/graemlins/grin.gif
T tola77 Primus registratum 17 Apr 2007 #1,205 Re: Vazhdo fjaline... krevati te bej nje dore gjume se u lodha
A ALTIN Primus registratum 17 Apr 2007 #1,206 Re: Vazhdo fjaline... mir i tha e dashura te vij dhe un te bejme... /pf/images/graemlins/devil.gif
A ALTIN Primus registratum 17 Apr 2007 #1,208 Re: Vazhdo fjaline... mir i tha djali qe ate deshte se... /pf/images/graemlins/devil.gif
A ALTIN Primus registratum 17 Apr 2007 #1,210 Re: Vazhdo fjaline... /pf/images/graemlins/kiss.gif por nuk ishte ngopur... /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Vazhdo fjaline... /pf/images/graemlins/kiss.gif por nuk ishte ngopur... /pf/images/graemlins/grin.gif
A ALTIN Primus registratum 17 Apr 2007 #1,212 Re: Vazhdo fjaline... me shume /pf/images/graemlins/grin.gif por u kujtua qe... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Re: Vazhdo fjaline... me shume /pf/images/graemlins/grin.gif por u kujtua qe... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
T tola77 Primus registratum 17 Apr 2007 #1,213 Re: Vazhdo fjaline... ajo i binte fyellit sa here ne nje vrime dhe..
A ALTIN Primus registratum 17 Apr 2007 #1,214 Re: Vazhdo fjaline... dhe duhet ta merrte situaten ne dore vete pa...
A ALTIN Primus registratum 17 Apr 2007 #1,216 Re: Vazhdo fjaline... qe ta conte gruan ne martenitet se e kishte lene me... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Re: Vazhdo fjaline... qe ta conte gruan ne martenitet se e kishte lene me... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
A ALTIN Primus registratum 18 Apr 2007 #1,220 Re: Vazhdo fjaline... ashtu duhej... /pf/images/graemlins/grin.gif