Vazhdo fjaline...

aristokratja

Forumium praecox
Re: Vazhdo fjaline...

... shoqerine tone se mos i zbulojme ku i ka bere keto operacione te papame, duart e arta te kujt doktori jane keto? Po Qeremi, nuk tregonte gjalle. Ai (ajo) tha - Qe te tregoj duhet te me jepni nje te ...

antip

Primus registratum

... ngjeshur mbas murit. Edhe ia filluan fap e fap tu u ngjesh mas murit. Por ke pare ti, qe ai kishte harru me e rrujt. - Uuuuu sa me shpoka - mendoi ajo - a ka mundesi...

aristokratja

Forumium praecox

... ta sjellesh ate shokun tend, se me duket me i ruajtur? Jo- I tha ai, o me prano keshtu sic jam, o...

antip

Primus registratum

... ma rruj per vere! - Ajo rendi te marre briskun qe perdorte per depilimin e zonave intime. Por e kishte humbur dhe ne vend te tij kishte nje hanxhar te vjeter te ndryshkur. Ishte ne dileme. Te perdorte hanxharin kishte rrezik se mos...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
... ma rruj per vere! - Ajo rendi te marre briskun qe perdorte per depilimin e zonave intime. Por e kishte humbur dhe ne vend te tij kishte nje hanxhar te vjeter te ndryshkur. Ishte ne dileme. Te perdorte hanxharin kishte rrezik se mos...

[/ QUOTE ]

jo po sharren elektrike /pf/images/graemlins/lol.gif

maty

Primus registratum

histori e re....

befasisht si per cudi Shpresimi shikon nje yll qe nderrit me shume se te tjeret...te jene ufot keta? /pf/images/graemlins/smile.gifmendon....

ALTIN

Primus registratum

dhe mos vrasi veten /pf/images/graemlins/grin.gif duhet shpetuar po si.... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ALTIN

Primus registratum

se mund ta haj kot /pf/images/graemlins/grin.gif Dhe iku mori te dashur doli nga lokali dhe vajten ne kinema.U ulen dhe po shikonin filmin me titull... /pf/images/graemlins/grin.gif

ALTIN

Primus registratum

po shikon filmin.Nga mesi i filmit e dashura filloi..... /pf/images/graemlins/devil.gif

ALTIN

Primus registratum

lere ta shikojme se jam kurioz ta shikoj vete /pf/images/graemlins/tipsy.gif ajo u merzit /pf/images/graemlins/grin.gif mire i tha un po iki shikoje vete tani /pf/images/graemlins/grin.gif ai i tha.... /pf/images/graemlins/grin.gif

Jane

Primus registratum

ku do te ikesh ti mi,ktu komandoj un,un jam mashkulli dhe per kte arsye do te behet si them un.
Doje te shikoje filmin,shikoje tani...upuupuuu si jan bo kto femrat sot,un paguj bileten kto nuk te len as me e pare...

tola77

Primus registratum

epo filem per qef erdhem te shikojme ,jo te ziremi dhe iken te dy, femra eshte delikate i takon ti plotesojme gjithmone deshirat. dhe fjalia mbaroi.

ALTIN

Primus registratum

<font color="red"> "Është jeta ime dhe me atë bëj ç`të dua" </font> /pf/images/graemlins/grin.gif