...por ça te bej se jam me ato...dhe jo vetem kaq...po jam e paepiluar...dhe jo vetem kaq...po nuk hyj as ne rrobet e banjos se vjetshme..."mire" i thote ai....""rri aty ku je"..."shihemi pas nja ca vitesh bashke"..."po marr ket shoqen tate...besoj se do me kryej pune" /pf/images/graemlins/grin.gif...
Ajo filloi te skuqej nga inati....ju mblodh nje lemsh ne fyt...dhe ishte gati per te qare...kur...
...apartamentin. Ai buzeqeshi dhe ia ktheu: "E kam marre te madh qe cdo organ i imi te rrije rehat ketu brenda, jam frymezuar tek permasat e tua" /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ajo e kapi batuten dhe per te mohuar menjehere organgjeresine e saj /pf/images/graemlins/grin.gif i propozoi nje vizite turistike ne vaginen e saj.
Ai e kapi per bluze dhe e terhoqi deri tek krevati...
"oooo ç'me vdiq ky"...mendonte ajo...ndersa tjetri mundohej te arrinte ne orgazem..."si s'po mbaron"..."ju dashkan dy ore per tu prish"..."pse meshkujt kujtojne qe sa me gjate dhe sa me te madh ta kesh...aq me shume kenaqen femrat"...nderkohe qe ajo mendonte se si do vishej per ne darke...kur te dilte me shoqet...degjoi nje te bertitur finale /pf/images/graemlins/grin.gif "uffffff shyqyr se me çmendi"...tha ajo...i buzeqeshi...e puthi dhe i tha..."ti je me i miri"...u ngrit dhe iku te bente nje dush...
Rrushin filloi ta fuste ne goje dhe i kujtoheshe rrushi i...... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
...rrushi me ere, i zi dhe me lekure te trashe... qe hante kur ishte e vogel...kur shkonte te kusherinjte ne fshat...
/pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gifper Altinin qe me prishi frymezimin...me dy fjale qe shkrun... /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
....me leket qe kishte fituar nga ca gjera te vjedhme qe kishte shit...i duhej patjeter te fitonte edhe ca leke te tjera ne lloto...kishte vendos te ikte me pushime...se dinte akoma se ku...se dinte akoma me ke...e rendesishme per te ishte vetem te largohej per ca kohe nga ai pluhur qe e rrethonte...muzika e "Muse" e frymezoi...e dinte qe do fitonte kete rradhe...plus qe njona i kishte dhe nja dy euro borxh...mmmm po s'kishte asnje shprese t'ja merrte nje dite...po thurrte nje plan te vogel...kur... /pf/images/graemlins/devil.gif
te vinte ne atdhe /pf/images/graemlins/grin.gif ajo ose njerez te saj /pf/images/graemlins/smile.gif leket ai do ti merrte se ishte i vendosur /pf/images/graemlins/grin.gif ai po vazhdonte te luante qe te fitonte me shum /pf/images/graemlins/grin.gif Pas llotos ai iku per gjueti mori qenin dhe u nis....
PIKUAR NGA BALLKONET MBI RRUGE, I ACARUAR MORA LECKEN DHE PO E PASTROJA, ME VETE SHAJA E STERSHAJA BANORET E PALLATET,KUR NDERKOHE ME ERDHI NJE IDE /pf/images/graemlins/idea.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.