Vazhdo fjaline...

Princesha

Primus registratum
Re: Vazhdo fjaline...

Ne fakt ai s'kishte filluar te lodhej akoma, po si duket mendja i ishte lodhur me shume se c'mund te lodhej me vone. Tashi e drejtonte vetem trupi dhe jo mendja, pastaj...

u74

Primus registratum

Upss ... sic duket ka pas parasysh heret e tjera dhe ka thane s'do kete nryshime edhe kesaj rradhe ...

abs

nuk e di...

i tarallosur /pf/images/graemlins/laugh.gif,i ra kokes ne shenj-zgjohu o budall /pf/images/graemlins/eek.gif, kjo s eshte ajo qe s ja dije as emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif
e justifikoi vehten nga goditja ne koke qe kishte pesuar, dhe zeri i tij mori `ngjyre` /pf/images/graemlins/wub.gif , tek i thoshte asaj,...

abs

nuk e di...

ajo menjehere shkelqeu nga mendimi:- ky me do deri ne vdekje /pf/images/graemlins/wub.gif veshtrimet u ndeshen dhe...

pppppaa

Primus registratum

nuk kishte c'te bente... ai, ajo, mbremja, qirinjte, "miku" guximtar, epshi.... ishin te gjitha aty prezente dhe dukej e pamundur te shkeputej, te pakten jo me vullnet te lire, megjithese....

tushi

Valoris scriptorum

nuk ishte as shume e bindun

mendo e mendo arriti ne perfindimin se ....

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ambienti ishte ai qe duhej... te gjitha... asgje nuk mungonte...por ai nuk ishte i sigurt donte te bente dashuri...apo seks? ... Te perfitonte nga rasti, te mbyllte syte, apo te vriste mendjen perse nuk ndjente asgje per kete vajze....

PS Do preferoja qe personazhi te ishte femer sepse nuk e besoj qe nje mashkull e vret shume mendjen ne raste te tilla /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif... Por vazhdoj fjaline... /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

nejse ne fund vendosi te mbyllte syte /pf/images/graemlins/laugh.gif

mgjths tek e fundit nuk kishte as pse ti mbyllte
ajo kishte nje trup q1.......

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

...ja lujti tepelekun e kokes dhe jo vetem te kokes... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

(Na bot me turp çuna) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

qe e mori me vehte duke ikur si flutur perjashta /pf/images/graemlins/laugh.gif, ai...

tushi

Valoris scriptorum

kishte mbete i habitun /pf/images/graemlins/eek.gif

trupi e ftyra ishin ne proporcion te drejte
nuk ja kishte idene se ku me fillu ma pare
ma ne fund vendosi .....

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Qe do ta bente ... do ta bente te qante,do ta bente te vuante, do ta kenaqte deri ne fund, do ta bente te peshperiste, te bertiste,te uleriste derisa te zbardhte, derisa te shikonte qe nuk ishte ne enderr.... /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/booki.gif

tushi

Valoris scriptorum

edhe ne fakt e meritonte /pf/images/graemlins/shrug.gif

por kur e kishte aty para syve qafen e bute e te shtrire harronte premtimet q1 i kishte ba vetes /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ishte ne medyshje, ta kafshonte apo ta ledhatonte /pf/images/graemlins/idea.gif .....

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

... Epo tani erdhi momenti te vendoste dreqi e mori....asaj po i humbte durimi... magjia po prishej...

PS:Tush do ta bejne a s'do ta bejne se une po pres fundin ketu /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

tushi

Valoris scriptorum

Por nji puthje do te mjaftonte ta rikthente magjine /pf/images/graemlins/idea.gif

Ajo tashma e kishte lane plotsisht vedin ne durt e tij, ishte ai q1 nuk ishte i bindun ......

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

o te marrsha te ligat une ty i tha ai /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ... je si molla, si shpirt... pse po e vras vedin kaq keq....pse po e lodh mendjen kaq gjate....

tushi

Valoris scriptorum

aty çdo gja mori fund
balli i tij u bashku me ballin e saj, hunda me hunden, syte me syte. Duart e tij i kishin shkeput belin nga .....