Vazhdo fjaline...

abs

nuk e di...
Re: Vazhdo fjaline...

fetyra e tij e vrazhd dhe e fiksuar po i afrohej dhe me afer dhe me afer, ajo kishte mesuar -ne raste te tilla te linte friken te arratisej /pf/images/graemlins/crazy.gif qe gjithe forcen ta merrte truri ne dore /pf/images/graemlins/cool.gif, kemba i hasi dicka te hekurt, me nje shpejtesi rrufe e mori ne dore, bicakun e kishte fut neeee mbathje /pf/images/graemlins/laugh.gif, kishte frymarrjen nenkontroll, dhe hop /pf/images/graemlins/devil.gif krijoi me pjesen e hekurt te cadres dhe me bicakun e kodos nje kryq, gjithashtu llogariste ne te qindeten e sekondit levizjet e tija drejt saj. Ne moment kodo...

besim231071

Primus registratum

nuk i dha tehir te bente asgje.
Ishte teper vone.
Gjaku skuqi token,dhe ne pranevere lulezoi zambaku...........

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Ah Kodo po kishte shume frike aq shume sa po bente çiçin ne breke... he mo ti me ndihmo -i thote vajza(S'ka emer kjo vajza?) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Bej nje gje mos u frikeso keshtu... mblidhe veten se do na i nguli dhembet te dyve ky ne.... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifedhe hop e beri kryqin me biçak dhe me ate hekrin tjeter dhe e verboi vampin... nderkohe une nuk e di kush po i jepte makines....sepse me duket se jane akoma ne taxi.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Kodo mi /pf/images/graemlins/laugh.gif, i vuri doren timonit, hapi deren, dhe ja futi nje frenim madheshtor /pf/images/graemlins/devil.gif yuuuupi /pf/images/graemlins/thumbsup.gif,
ai burri keq-vampiri /pf/images/graemlins/devil.gif gati sa nuk doli perjashta, por u kap fort mbas dere dhe hyri prap mrena, /pf/images/graemlins/eek.gif tani taxia ...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

huhhhhh taxia ndali dhe nga forca e frenimit edhe pse po mbahej fort vampiri yne i dashur u rrezu pertoke /pf/images/graemlins/laugh.gif....papritur u rikthye ne njeri normal dhembet po i futeshin prape ne goje dhe fytyra po i vinte ne vend... /pf/images/graemlins/laugh.gif Kodo dhe vajza nuk po i besonin syve.... /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif... Mor maskarenj ça beni keshtu - filloi t'ju bertiste shoferi ketyre miqve tane /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif si me keni hedh pertoke keshtu... ata te shkretet nuk po kuptonin me asgje dhe ja veshen prape vrapit kete here drejt e ne shtepi se shume aventura kishin kaluar sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

soni2

Primus registratum

dielli po ngrihej dhe zduhej qe ata ti zinte .....aventura do vazhdonte edhe me bukur ishte vetem nje pause ......

tushi

Valoris scriptorum

deri sa te fillonte pjesa e dyte. Po per dreq iken dritat /pf/images/graemlins/tipsy.gif ........

@d@

Primus registratum

Ne erresiren e dhomes gjeti elektrikun, qe e mbante per siguri prane tavolines se shkrimit. Zbriti shkallet e katin dhe ndezi gjeneratorin qe ulurinte me nje zhumrem gricese dhe acaruse ne ate dite te ftoht Janari /pf/images/graemlins/tipsy.gif
U ul rendeshem ne divanin. Mori pultin dhe beri te ndiste TV kur ra zilja e telefonit, alo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ados

Primus registratum

jam une..
ngriu..-jam une..u degjua prape nga ana tjeter e telefonit
-u be kohe qe nuk jemi pare...
-Po, i tha me gjysem zeri( u kujtua qe hera e fundit qe kishte ngrene ishte 24 ore me perpara.)
Bjonde, e gjate , elegante,D3x ishte gjoksi i saj( keshtu ishin te gjitha femrat e ardhuar nga Moldavia.. keshtu e mbante mend heren e fundit qe u takuan..150 euro pagoi atehere..
Ka mundesi te takohemi , tha zeri..ne anen tjeter te telefonit..
Hmm..

bob

Primus registratum

...ik pirdhu,qelbesire!!!bertiste ulerinte por linja ra dhe.............. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Daniel H

Primus registratum

... i ngeli e sharra e fundit ne gryke. Per momentin i kaloi ne mendje "pse gjithmone keto gjerat e trasha te ngelen o ne dore, o ne gryke, o ne .... /pf/images/graemlins/laugh.gif"

bob

Primus registratum

kete e vertetoi sapo u ul te merrte sapunin qe i rreshkiti nga dora,ehhhhhh peshperiti o sapun dhe papritmas ndjeu nje si ........... /pf/images/graemlins/lol.gif

maty

Primus registratum

brenge.. /pf/images/graemlins/wub.gif.e filloi per here te pare te perdorte mendjen ne vend te zemres...vazhdonte i peshperiste vetes /pf/images/graemlins/cool.gif "une jam racionale, une jam racionale....kur pa pritur njerin nga ata dy neuronet qe kishte e ze gjumi dhe fillon prap ...kalon njera dhe i thote:
Ke ngelur me nje neuron se njerin ta ka zene gjumi, ajo i pergjigjet: me mire me nje qe ri i qete se sa dy qe vetem zihen..... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif...vazhdon

bob

Primus registratum

dhe ashtu avash filloi te ziente ne fillim nje kusi fasule /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj patatet /pf/images/graemlins/tonguee.gif sepse festa kekonte nje organizim te mire /pf/images/graemlins/laugh.gifsi psh......

abs

nuk e di...

per sulmin e ardhshem... /pf/images/graemlins/devil.gif

ah po, ju kujtuan dhe pijet dhe...

S6T6N6

Forumium maestatis

...tollumbacet, sa here fryja tollumbace me kujtoheshin cicat e koleges se zyres ngjitur e cila te fiksonte me nje shikim qe ta ngrinte perpjete...

bob

Primus registratum

i pelqente prandaj e bente,donte ta bente por nuk dinte se si te ta thonte,e mendonte por........