Vazhdo fjaline...

capuni

Primus registratum
Re: Vazhdo fjaline...

..u menova u menova ...pastaj u kujtova qe e kisha nigju ke Bjutifulli ...osht ai mi cuni i Brukut ...kur i tha t'jatit "Jam ai s.." ..ene ky e vrau!

@d@

Primus registratum

por me ate nam kam per tu kujtuar gjate /pf/images/graemlins/laugh.gif se fundja mbasi vdesim trupin na i han krimbat por nami jeton shume gjate mbas ikjes sone ne ...

capuni

Primus registratum

ahahaha u bo i rrumpall ktu ...jemi bo si komt e dhis ..s'po mer vesh i pari t'dytin.

pinkparadise

Forumium maestatis

.... gjithmon rremuje kjo dihet, por pikerisht rremuja ben edhe zhvillimin e ngjarjeve interesante /pf/images/graemlins/laugh.gif
si vazhdim as grek, as italjan, as koso, ....ça ngelte me marr pastaj noj afrikan ???keq keq puna....

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif
ndjeva nje si shenje racizmi ne fjalet e mia....valle a do kisha humbur ate haptesin e karakterit tim edhe pranimin e gjerave ashtu siç jane ....

capuni

Primus registratum

..pastaj u ftillova, "qyqja, nga kom msu me fol si filozofe une mi?" ..eh si punon truni i njeriut kur u puna fatit t'goces.

ndricim

Primus registratum

pastaj thashe: jooo, nese nuk martohem me zezak quhet racizem, nuk dija c'te bej, mora nje çifte ja mbusha vetes.

end of story

/pf/images/graemlins/frown.gif(

@d@

Primus registratum

fati goces mo [ndaluar] mi marrish te ligat gojet e liga te lagjes qe nuk lan me gjo pa thene per te . Vojsava ime eshte si shpirt edhe burrin ka per ja gjet nurija avokat dhe .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

...ose doktor, ose profeso /pf/images/graemlins/laugh.gif ...amannnnnnnnnnnnnnnnn tja gjej nje te mire, por ne mos njeri tjetri Melken do ma marri /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

capuni

Primus registratum

...nga erresira duket ne distance nje drite e bardhe e zbehte qe behet me e forte, kthjellohem edhe e shof qe isha tuj shkel mbi re. "Qyqja Nurije", i thash vetes, "ke vdek a je n'onderr!?"

pinkparadise

Forumium maestatis

po filloj biles te degjoja edhe zera qe me pergjigjeshin, ndoshta po fillonte çmendurai vertet...biles i beja pytjen vetes a kishte ngel noj ven i lire ke spitali numer 5 ne tirane /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

capuni

Primus registratum

..pastaj mendova, ndoshte eshte me mire Pavioni 17 ne Elbasan. Ja rrasa i laper vetes, qe t'ftillohesha se po e humsha fare fillin ...

pinkparadise

Forumium maestatis

...leqe e kisha humb me kohe fillin /pf/images/graemlins/laugh.gif tani mundohesha te pakten qe te tjeret mos kuptonin qe un e kisha humbur...te jesh i çmendur ose ne fillimin e nje faze çmendurie eshte gjithashtu nje zgjuaresi, sepse nuk duhet te te kuptojne te tjeret qe ti po rreshket ne anene tjeter te coerences ....

capuni

Primus registratum

..qyqja mi Nurije -- thash me vete -- c'jan kto llafe qe je tuj shpik, coerence, ca driq je tuj thon mi t'hongert mortja! /pf/images/graemlins/laugh.gif