Vazhdo fjaline...

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Vazhdo fjaline...

...asgje sme hyn me ne sy,asgje sme frikson, asgje sme ben me pershtypje, asgje sme shokon...kam arritur ne konkluzjonin se....

Eni_883

Primus registratum

me pelqen thjesht tete puth, te te mbaj per dore, te te perqafoj. te te... neise se thone pastaj qe abuzoj me postin..hahahaha...lajthitje momentale...

alinos

Forumium maestatis

te cilat tashme kam kuptuar jam ne gjendje t'i kontrolloj dhe t'i perdor ne avantazhin tim. Te qenit e lajthitur...

alinos

Forumium maestatis

ta jetosh jeten si robot, duke u kthyer ne skllave te deshirave te tua. Prandaj dhe une nuk e bej, per arsyen e thjeshte se...

we_dont_play

Primus registratum

sa ju vem poshte ju pelqen sidomos kur e ndjeni thelle ne trup, filloni te dridheni nga ajo feeling qe se keni ndjere ndonjehere, dicka e re po qe ju pelqen aq shume saqe ulerini dhe.........

S6T6N6

Forumium maestatis

...doni ta beni prap, se fundja bota funksionon keshtu, me te futme dhe me te...

alinos

Forumium maestatis

nxjerrme, te cilat pas nje fare kohe e humbasin efektin e tyre, prandaj dhe perdor robi halucinante, qe t'ia mbushe mendjen vetes se po jeton, nderkohe qe jeta i kalon nder shale pa e pyetur fare. Pas nje reflektimi te tille s'ka gje me te mire se te ulesh e te ndezesh nje cigare sepse...

abs

nuk e di...

vetndergjegjsohesh se jeta eshte dhurata jote ma e shtrejt, dhe se mirmbajtja dhe perdorimi i saj me dashuri e respekt, te...

pinkparadise

Forumium maestatis

..te kujtoj shpesh, ate qe me solle ti ne jeten time, ndryshimin qe ti bere,qartesin qe ti solle, por do te ngelesh vetem nje kujtim, me mire keshtu sepse........

^^MIA^^

Forumium maestatis

do vuaj akoma e me teper duke te te patur ty ne jeten time de trubullirat me mire ti mbaj larg sa jam ne kohe.Megjithate shpesh me pelqen te te kujtoj ,te peshperis me vete se me mungon dhe te ...

KoDoShi

Primus registratum

...jane ato per te cilen cdo njeri mundohet e stermundohet ti krojoje por me kot.....

marina s.

Forumium maestatis

...ve,pastaj,ne nje cep te mendjes sime prej se ciles e di qe nuk do te largohesh.Vertete ndjehem pak keq,por do t'ia dal te kapercej çdo gje sepse jeta te ofron mundesi te shumta dhe une do te pepiqem t'i shfrytezoj te gjitha...

Lips /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

KoDoShi

Primus registratum

... te gjitha deri sa fryma ime e mjere te shterohet nuk do te lodhem asnjehere duke te te pritur , nuk kam arsya pse ta mbyll deren e zemres per ty sepse....

pinkparadise

Forumium maestatis

sepse jeta vazhdon, jeta eshte e bukur, ne jete do kete edhe njerez te tjere te cilet do te me bejne mua te humbas çdo drejtim, çdo dhimbje, çdo trishtim..dhe ta shoh jeten PINK /pf/images/graemlins/laugh.gif ....

permasat e dashuris, jan te duash pa masë (as kete se di kush e ka shkrujt /pf/images/graemlins/laugh.gif me ka fillu skleroza mesa duket /pf/images/graemlins/laugh.gif )

sot mendova per ty....

pinkparadise

Forumium maestatis

...qe.........qe gjerat do te ndryshojne, ndoshta do permirsohen...ndoshta do keqesohen...ndoshta me kalimin e kohes do harrohemi...dhe kujtimet do te ngelin vetem kujtime.........................

pinkparadise

Forumium maestatis

mo ti mor edepsez, akoma me dhembet e qumshit dike ça qeka e zonmja /pf/images/graemlins/laugh.gif
e kapa nj dite ne nje cep ku smund te levizte dot edhe i thashe ......

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kur te rritesh do te te tregoj nje histori te kaluar qe do te te beje te kuptosh me shume se cfare ndodh kur ti njeh dike qe papritur i jep kuptim jetes tende...Tani je i vogel por kur te rritesh do jesh krenar qe...