Vazhdo fjaline...

bob

Primus registratum
Re: Vazhdo fjaline...

kur te mbyllesh syte gjithcka te jete afer teje ashtu sic perhere e ke enderruar,ndoshta.............

soni2

Primus registratum

do te thuash u be realitet,, por ja qe vjen prape dhe kujtohesh qe it was i dream ,, pse kshu ku ishte hiku a kishte nje hik çfare zbera drejt?? nje zgjidhje ka gjithmone mos ishte e mira qe zgjodha.....

alinos

Forumium maestatis

te vendos veten ne qender te universit, duke anashkaluar familjen dhe qefet e vogla. Por ja qe une pata nje vizion, i cili...

Kondrapedali

Kondrapedali

... shkatërroi gjithë ç'kisha imagjinuar për të ardhmen time. Kështu vendosa t'i futem ...

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> ... as vete nuk e di se cfare. Ndoshta qe lajthitje e momentit qe as gjendjen embronike nuk arriti. Une thjesht, ne keto momente, ia mbath nga vetja. Cdo here vendos nje rekord te ri dhe ne pozicionin e nisjes, pres krismen e arbitrit... </font>

alinos

Forumium maestatis

edhe pse gara ime ka filluar me kohe. Eshte nga ato lloj garash me etapa: kalova te paren, te dyten, te saten dhe papritur...

Kondrapedali

Kondrapedali

.. dhe kur ajo vjen (krisma) gati sa s'më bien të fikët nga frika. Kurrë nuk e kam duruar dot ...

soni2

Primus registratum

çe do me thoje faull kesajt radhe nderhyre shume keç ne jete e asajt ishte shulme vrulshem pamvarsisht se ty te dukej mire ............

true confidental

Forumium maestatis

vetveten, te kuptoja perfundimisht ate qe dua dhe mos te le asnje suprize per te ardhmen. Thone qe ka dy lloj kategori njerezish, ata qe presin te ndodhe dhe ata qe bejne te ndodhe . Une jam .........

soni2

Primus registratum

nga ata qe bejne te ndodhe por ja qe kesajt radhe nuk i pata te gjitha letrat ne dore...

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> ... dikush dyshon, do te thote qe une kam disa forma, metamorfoze e perhereshme. Kjo te cliron, tregon se asnjehere nuk do te kthehem ne "uje te ndenjur", jam gjalle dhe jo vetem me frymemarrje... </font>

soni2

Primus registratum

el kamaleon me quajn por ja qe ne ndjenja rikthehem vetevetja thuaj te jete nje gabim....

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> ... i nje perkufizimi qe vertet e shkrova, por eshte i percjelle si jehone qe shkon tutje e s'me perket. Ata thone kameleon, pershtatje, frike, fshehje, kurse une jam natyre, e ndryshuar, e shnderruar ne format me te habitshme, por kam emer, ngjyra, ah sa shume. Percaktimi... </font>

soni2

Primus registratum

jam vete un i gjithi kshu siç kam qene dhe do jem ah sa shume do kisha dhen qe ate dite te mos keçkuptohesha sepse nuk donja perkundrazi diteve te tjera qe isha une ai qe z'donja qe ata te me kuptonin....

alinos

Forumium maestatis

sepse keshtu do ta merrnin vesh se edhe une isha njeri dhe si i tille kisha ndjenja, te cilat...

pinkparadise

Forumium maestatis

ndoshta nuk i thoja...ndoshta nuk i pranoja...nuk doja ti besoja as vet qe ne fund te fundit un ...

pinkparadise

Forumium maestatis

bejne realitetin tim...eshte e kote te jetosh me te kaluaren, ajo ka ikur, ka mbaruar, gjithshkaje i eshte vene kapaku, athere perse te shohesh mbrapa???

"ata qe jan te drejtuar nga yjet, te mos shohin kurre mbrapa" (autori sme kujtohet /pf/images/graemlins/laugh.gif )

daj sot un ...

alinos

Forumium maestatis

si edhe dje vazhdoj te eci me kembet e mia dhe te mos qurravitem, duke i dhene te kuptoje vetes dhe te tjereve se jam e zonja e vetes dhe se...