Vazhdo fjaline... Na ishte njehere e nje kohe dhe vazhdon te jete akoma ne kohet e sotme............
S Scorpion Guest 17 Apr 2006 #1 Vazhdo fjaline... Na ishte njehere e nje kohe dhe vazhdon te jete akoma ne kohet e sotme............
S Scorpion Guest 17 Apr 2006 #3 Re: Vazhdo fjaline... ...e kjo histori do te vazhdoje, vazhdoje per aq kohe sa keta njerez duan ta dine dhe jane kureshtar.......
Re: Vazhdo fjaline... ...e kjo histori do te vazhdoje, vazhdoje per aq kohe sa keta njerez duan ta dine dhe jane kureshtar.......
Guest 17 Apr 2006 #4 Re: Vazhdo fjaline... Dihet qe njerezit jane gjithmone kureshtare dhe do te vdesin kureshtare perderisa...............
Re: Vazhdo fjaline... Dihet qe njerezit jane gjithmone kureshtare dhe do te vdesin kureshtare perderisa...............
S Scorpion Guest 17 Apr 2006 #5 Re: Vazhdo fjaline... perderisa jane gjithmone ne kerkim dhe su rri ne vend.........
S Scorpion Guest 17 Apr 2006 #7 Re: Vazhdo fjaline... S'do mend, doja te flisja por asnje fjale s'po me vinte ne mendje per momentin dhe......
Re: Vazhdo fjaline... S'do mend, doja te flisja por asnje fjale s'po me vinte ne mendje per momentin dhe......
Guest 17 Apr 2006 #8 Re: Vazhdo fjaline... ......se ca mu kujtua, qe as ty sta merr mendja.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Vazhdo fjaline... ......se ca mu kujtua, qe as ty sta merr mendja.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Scorpion Guest 17 Apr 2006 #9 Re: Vazhdo fjaline... .....pergjumja me beri qe te mos kuptoja ate qe ti qe kishe ndermend dhe ndaj sma mori mendja, por ti me le te kuptoja qe......
Re: Vazhdo fjaline... .....pergjumja me beri qe te mos kuptoja ate qe ti qe kishe ndermend dhe ndaj sma mori mendja, por ti me le te kuptoja qe......
Guest 17 Apr 2006 #10 Re: Vazhdo fjaline... .......une kisha kujtuar, qe ti gjoja e kishe kuptuar ndaj..........
S Scorpion Guest 17 Apr 2006 #11 Re: Vazhdo fjaline... .....mendoja dhe une se e kisha kuptuar, por thjesht ishte nje iluzion i krijuar ne koken time, nderkohe......
Re: Vazhdo fjaline... .....mendoja dhe une se e kisha kuptuar, por thjesht ishte nje iluzion i krijuar ne koken time, nderkohe......
S Scorpion Guest 17 Apr 2006 #13 Re: Vazhdo fjaline... ...ti ike ti pergjigjeshe e me le te filozofoja me veten e te dyshoja....
S Scorpion Guest 17 Apr 2006 #15 Re: Vazhdo fjaline... ...tu shkeputur nga kthetrat e mia qe po te merrnin frymen dhe.......
Guest 17 Apr 2006 #16 Re: Vazhdo fjaline... .......te merrja fryme lirisht, sepse pa frymemarrje..........
S Scorpion Guest 17 Apr 2006 #17 Re: Vazhdo fjaline... ...s'ka jete, dhe jeta ia vlen te jetohet ne cdo sekonde te sajen, me te mirat e te keqiat e saj, problemet e zgjidhjet....
Re: Vazhdo fjaline... ...s'ka jete, dhe jeta ia vlen te jetohet ne cdo sekonde te sajen, me te mirat e te keqiat e saj, problemet e zgjidhjet....
Guest 17 Apr 2006 #18 Re: Vazhdo fjaline... ...qeshjet dhe qarjet, gezimet dhe vuajtjet, rendesi ka qe.............
S Scorpion Guest 17 Apr 2006 #19 Re: Vazhdo fjaline... ... te mos kthejme koken prapa, se mund te na ndrydhet, te ecim e te vazhdojme, nqs rrezohesh, ti Fanta do vish te me ngresh....
Re: Vazhdo fjaline... ... te mos kthejme koken prapa, se mund te na ndrydhet, te ecim e te vazhdojme, nqs rrezohesh, ti Fanta do vish te me ngresh....
Guest 17 Apr 2006 #20 Re: Vazhdo fjaline... ....dhe do te te them.. a ikim ja fusim nje xhiroje tani...se mbase na vijne ide te reja per.........
Re: Vazhdo fjaline... ....dhe do te te them.. a ikim ja fusim nje xhiroje tani...se mbase na vijne ide te reja per.........