Vazhdo fjaline...

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Vazhdo fjaline...

...se luleve, por qe per cudi gjeti vetem aromen e karburantit te papaster qe digjej...

H

harap

Guest

... ne shtratin e vdekjes , e nderkohe kujtonte ....

erimire

Primus registratum

..kujtonte e mallkonte..."hej bela ca me solli mu ketu"
edhe me porositi HARAPI mram mos me me i ra ketej po qe...

pinkparadise

Forumium maestatis

...duhej me i ra nga ana tjeter, dhe un si gjithmon ne maksimum te zgjuarsise time, laju sot e rruju mot, trunin e kisha 12, viz fare, dhe ja, sapo e shihja veten ne nje gjendje kritike qe veshtire do e nxirrja,
me dukeshin momentet e fundit te frymarjes, dhe qe shikoja diellin me sy...
para syve me kalonte gjithe jeta ime...me nje shpejtesi supersonike, por mendja me ngeli ke ...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

...mendja i ngeli tek adoleshenca e saj...nje adoleshence e arte (normal ishte ne koma per vite me rradhe)...kishte qene femije i Hiroshimes...s'kishte asnje kujtim...prandaj i dukej " e arte"...mire qe kishte shpetuar me kaq...telefoni e solli ne vete...priste vetem nje thirrje...priste te degjonte vetem nje ze... qe ti thoshte..."do te pres neser tek treni"..."kam marre disa dite pushim per te shoqeruar kudo"..."kam rezervuar hotelin me te mire per ty"..."te pres me padurim"..."me ka marre malli per ty"...por...por ...por si zakonisht ne te tilla raste...degjoi ne telefon zerin e te jemes qe i thoshte..."ku je moj e humbur"..."une do ti paguaj gjithmone faturat e tua"..."ngele femije gjithe jeten tende"...ajo e deshperuar...ktheu koken nga dritarja dhe vuri re qe qielli ishte i mbushur me re... gati ne shperthim...

Desdemona

Primus registratum

....sic shperthen gjithmone ajo dhe me pas i duhet tre deri ne kater dite te marre veten...

H

harap

Guest

... po vete e kishte fajin sepse e porosita te mos shkonte me nje hamshor te tille se ai ishte i pameshirshem dhe perhere e linte me pasoja derisa .....

VoGeLuShI

Primus registratum

...nje dite tek rradha qumshit me pa mua /pf/images/graemlins/laugh.gif qe ate dite...

KoDoShi

Primus registratum

...vuri re se diçka shume e madhe po e mundonte, te ish valle ai djale sy jeshil me floket e tij t'argjend'ta qe i shndrrinin aq shume...gati,gati dukenin si rrezet e diellit....jo jo nuk i dukej e vertet, i dukej gjithcka jashte normales...gjithcka ne boten e tij filloj te vezullonte si kurr me par ...emocione,ndjenja qe kurr me par si kish perjetuar ...po fillonte te ndjente aq shum dashuri per te sa qe shpesh her harronte te merrte dhe frym...diçka e lig pengonte lumturine e k'tij...ishte shendeti qe i perkeqsohej dita-dites.Kanceri ne tru po i perkeqsohej...pak nga pak dhe ndjenjat po i shuheshin.....

erimire

Primus registratum

..po me teper fajin e kishte vjehrra..ajo neperke e mallkuar qe nuk kishte lene shtepi te mehalles pa ia nxjerre te gjitha te zezat....

ameba

Forumium maestatis

... dhe te katert i trajtonte njesoj, si te ishin femijet e saj, megjithese njeri prej tyre ishte i shoqi ... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Desdemona

Primus registratum

qe pinte pafund dhe ajo ishte e detyruar ta duronte... po po ta duronte, eren e tij te tharte perzier me avuj alkoli dhe tym gri cigareje, deri kur...

KoDoShi

Primus registratum

..mori vendimin per divorc.Ndoshta divorci ishte e rende, si per ate dhe te shoqin, por nuk kish ku te perplasej tjeter, ishte e vetmja rrug'zgjidhje per te. E hidheruar nga vendimi qe mori rreth jetes se saj, vendos te flas me te shoqin, i cili si gjithmon rrinte i dehur duke u munduar te fshinte plaget e k'saj martese qe po shkonte drejt nje tatpjete...Ajo i foli..

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

... i foli dhe i tha..."une nuk te dua me"... "une nuk rri me me ty"... " ti vazhdo pi per qefin tend...por pa mua prane"..."do ikim te kerkojme ndarjen sa me shpejt".... ai nuk e besoi dhe i tha..."qetesohu pak shikoji mire keto gjera...ok je merzitur me mua ke te drejte...une pi...une hedh leket nga dritarja...por do ndryshoj...." ....ajo ishte e vendosur...i ktheu kurrizin...doli nga dhoma... doli perjasht...era e ftohte e solli ne vete...jo jo vendimi i saj qe marre...ajo do ta tregonte veten kesaj rradhe...do ta tregonte se asnje nuk do mund te luante me me te...

Desdemona

Primus registratum

...po pse, pse nuk doni te luani me mua, ? - pyeti ajo dhe dy bishtalecat qe gjyshja ja kishte kapur per merak, me fjongo te kuqe, u tunden trishtueshem...

KoDoShi

Primus registratum

...sikur te ishin lot.Gjithçka rrotull i dukej e zbehur, e plogesht, fytyrat t'tjera i'u duknin sikur e tallnin...sikur çdo e keqe rrotullohet rreth saj...nuk kishte shpetim...-"JO! JO! JO! Nuk mundem më ti bëj ball k'tij mankthi - bertiti ajo...
Pas disa çastesh shkoi te shtrihej, e lodhur mori guximin te lexonte kapitullin e fundit qe i kish mbetur,papritur....

Erind

Forumium maestatis

... u kujtua qe kishte harruar te pinte cigaren e fundit. Neser do i duhej te pergatitej per punen e lodheshme qe e priste mbasdite. Do jepte mesim per here te pare dhe kjo gje e bente te ishte mbi gjemba gezimi. Te nesermen ...

Desdemona

Primus registratum

...nje zhurme e shurdhet qe sa vinte dhe behej me e forte i terhoqi vendjen. Ktheu koken nga dritarja dhe ndjeu se dicka po levizte, sikur dy sy po e shikonin. Zemra po i rrihte fort dhe frika ju mblodh ne gryke.....