Vajze komplekse apo te thjeshte?

eniad

Forumium maestatis
Re: Vajze komplekse apo te thjeshte?

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
JOm mire si kokrra e molles, jOm me mire se c'mendon rrugaci, jOm e bukur, jOm komplekse, jOm yll, largpamese, inteligjente, duararte, blete punetore, e dhembsur, e shkathet, e dashur, e bute, Sexy, e hijshme, e fisme, etj etj etj

Ikaaaaaa /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif T'raft pika se m'shkrive /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Amon mi car t'bo aftosugjestionifikimi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Qyqa me cuno cer m'i the goces qe m'iku si tullumac i shfrym /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Sofke mooooooj, ku shkoooveeeeee... Ahhhh, sa komplekse e kam kete cupe /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

Le_Routard

Forumium maestatis

Mos flisni mbrapa kraheve ju /pf/images/graemlins/devil.gif

LR amanet imazhin se ma ka marre lumi kohet e fundit /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

E gjete kujt ti lesh amanet imazhin. /pf/images/graemlins/laugh.gif Une kisha shpres ke ty se mos m'rregulloje timin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ik ti ik se nuk do flasim per ty mrapa kraheve. Ja te sqaroj i cik ca gjona me Mr.Love ne marum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

LR ca po thoje ti, dmth e zhveshe, e fute ne vaske dhe......??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Mu ma hoqi vizen ajo qy diten kur m'thirri xhaxhi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

Une edhe mund te mbyll njerin sy per luften ne irak por qe ajo te thoshte xhaxhi ty, kjo s'shtyhet! /pf/images/graemlins/laugh.gif Shko tregoji se kush je!

Le_Routard

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/laugh.gif ti thua ta tremb? Nuk eshte momenti pikerisht tani qe vazhdon lufta ne Irak /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

I don't... I really don't... hmmmm I.... hmmmmm... What!!??

Le_Routard

Forumium maestatis

Kaq te thjeshte jeni sa te merreni me luften ne irak?

[/ QUOTE ]

Te meresh me luften n'Irak dhe me vajzat do te thot te jesh i zoti me u mor me gjona komplekse. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

ape s'qeka dhe moderatore.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Prandaj nuk e keni vene re ju e me detyroni me ua thene troc KoMPlekSiTeTiN tim se me ka detyru puna me qen e thjeshte, po kam vendos me ndryshu job description /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif megjithese kjo mbetet pasuria e vetme virtuale qe kam /pf/images/graemlins/tongue.gif

ana karenina

Primus registratum

JOm mire si kokrra e molles, jOm me mire se c'mendon rrugaci, jOm e bukur, jOm komplekse, jOm yll, largpamese, inteligjente, duararte, blete punetore, e dhembsur, e shkathet, e dashur, e bute, Sexy, e hijshme, e fisme, etj etj etj

Ikaaaaaa /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif T'raft pika se m'shkrive /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Amon mi car t'bo aftosugjestionifikimi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Qyqa me cuno cer m'i the goces qe m'iku si tullumac i shfrym /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Sofke mooooooj, ku shkoooveeeeee... Ahhhh, sa komplekse e kam kete cupe /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

[/ QUOTE ]

Aftosugjestionifikimi i rekomanduar nga xhaxhi eshte oksigjen per shpirtin mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

Mu ma hoqi vizen ajo qy diten kur m'thirri xhaxhi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

NO COMMENT /pf/images/graemlins/cry.gif

MALINA

Primus registratum

Ate e deshiron cdo mashkull.

Sa per mua varet ne cfare aspekti duhet te jem e thjeshte ose komplekse.
Jam ne pergjithesi pak nga te dyja.

picasso

Forumium maestatis

nuk egzitsoj njerezit e thjeshte...por siperfaqesor...apo te koplikaur ...apo sic e quani ju komplekse...te gjith jan kompleks...por ndofta shesh ngaqe askush nuk lodhet ti kuptojne detyrohen per te mbijetuar te behen te thjeshte apo siperfaqesor(sic i quaj une)

policia

Forumium maestatis

une nuk e di se cfare duan meshkujt, por dua qe femrat te jene te shkathta, te pavarura po paten mundesi edhe nga ana ekonomike, qe meshkujt te mendohen mire perpara se te martohen me nje femer... dhe jo ti marrin dhe ti mbyllin ne shtepi per te gatuar e per te lare, se ato mund ti beje edhe pastruesja, por femra ka rolin e vet ne shtepi.
nese nje mashkull do nje femer vetem per pune, me mire te mos martohet fare por te paguaje nje pastruese se i del me lire...

picasso

Forumium maestatis

une nuk e di se cfare duan meshkujt, por dua qe femrat te jene te shkathta, te pavarura po paten mundesi edhe nga ana ekonomike, qe meshkujt te mendohen mire perpara se te martohen me nje femer... dhe jo ti marrin dhe ti mbyllin ne shtepi per te gatuar e per te lare, se ato mund ti beje edhe pastruesja, por femra ka rolin e vet ne shtepi.
nese nje mashkull do nje femer vetem per pune, me mire te mos martohet fare por te paguaje nje pastruese se i me lire...

[/ QUOTE ]hahahahha po pastruesja nuk i ben fmit sehahahhahah

Princesha

Primus registratum

Po ti Rozalin pse e ke hap kyt teme ?

[/ QUOTE ]

Me dit se ca kerkon tregu per momentin /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

per ca tjeter kujtove ti?

Hellena

Primus registratum

Per mua ska ndarje vajze komplekse ,vajze e thjeshte , por ka vetem personalitete te ndryshme femrash , ka nga ato qe u pelqen te jene shtepiake te kujdesen per femijet , te gatuajne per burrin e te merren me pune te ndryshme.
Ndersa ka femra qe si bejne asnje nga keto , por keto femra nuk do ti martoje mashkulli sepse jane vetem per qef , dmth dalin me to , shkojne ne restorante, klube, bejne seks me to etjj , mendoj se dicka e mesme eshte me e mire qe mos ngelesh as beqare por dhe mos behesh shtepiake pergjithmone.
Un dhe burri im kemi gjet menyren e mesme , te dy punojme e te dy merremi me pune ne shtepi , atij i pelqen te gatuaje e mua te pastroj shpin e ta bej xix /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
Pra ka dhe menyre te mesme mendoj , nese vertet e deshiron dicka te punoje mundohesh deri sa ta realizosh /pf/images/graemlins/smile.gif

gangsterja

Primus registratum
Pe vete jam shume e tjeshte,me pelqen menyra sesi vishem,as nuk me pelqen te lyhem(sic bejne moshataret e mia)nuk me intereson nese me shajne meqe jam shume e thjeshte.Un thjesht pelqej dhe vesh ate c'ka me pelqen mua edhe pse me mbysin me kritika qe ta mbaj veten(te behem si 20 vjece)dhe jo te dukem 16 vjec.