Vajze komplekse apo te thjeshte?

Princesha

Primus registratum
Re: Vajze komplekse apo te thjeshte?

dmth qe i shton kerkesat nqs nuk je i bukur vete apo nqs nuk e ke te bukur partnerin?

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
dmth qe i shton kerkesat nqs nuk je i bukur vete apo nqs nuk e ke te bukur partnerin?

[/ QUOTE ]

dmth, qe kur nuk je i bukur, ose te pakten kur s'mendon qe je i tille edhe pse ti s'je aq i keq, behesh i komplikuar dhe kete komplikim domosdoshmerisht ti e perhap ose sheh kudo nga hedh syte.

psh :

une jam i bukur, ti je e bukur, te dy duhemi shume. ti duke pa nje vitrine me diçka te bukur, une duke pa qafen tate te bukur, e puth nje moment ate.
ti kete shpehje e merr te natyrshme, sepse edhe po te llogjikosh si filozof nuk do te shkosh dot me larg se :

po me puth nje i bukur qe me do ngaqe jam e bukur dhe kam qafe te bukur.

ndersa po te njejtin shembull ta marrim ndryshe : ti je çka une jam pa aq, une te puth ne qafe, ti mendon PSE ? ky po me puth, po me tregon ndonje sentiment, do me me mashtru per diçka apo çfare.

sokratit t'ja japesh si detyre shtepie kete çeshtje s'ka per ta zgjidh.

ne fakt ajo ne baze siç e thame eshte e thjeshte, ngaqe neve jemi çka, ose te shemtut.

pra kjo i kopmlikon gjerat.

por njekohesisht i jep bukuri edhe jetes, ngaqe duke mos qene te bukur per tu shprehur komplikohen mundesite, veshtiresohen ato. nuk mjafton pra une te jem i bukur fizikisht por duhet te jem edhe i ngritur shpirterisht per te te magjepsur ty ose dike tjeter.

ne fakt duhet lexu svajku, ai ti shpjegon te gjitha.

zog

Primus registratum

m'duket po, heh une u bona nja njezet vjet pa lexu keshtru tani kam filluar ti harroj emrat, bile kjo po me provon qe cvajgu a si quhet s'ishte aq i madh sa te ma skaliste ne koke emrin e tij. ket me duket ai e dinte edhe vete.

Princesha

Primus registratum

po mire zog, po nqs dikush asht i bukur po ashtu dhe e din qe asht i bukur, po prap i komplikon gjanat, si me ja ba ktij njeriut?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Personalisht jam nje femer qe kerkoj shume nga vetja dhe sdo lejoja dike te me vinte perposht,dmth ne nje raport te cfaredoshem te dominonte mbi mua,do doja te ishim ne raporte te barabarta sado irealiste te duket kete kerkoj te arrij gjithmone.Per mua duhet te jesh e thjeshte ,por sdo te thote qe thjeshtesia te te beje nje njeri shtepiak,jo mund te kesh komplekse dhe te jesh shtepiake dhe e kunderta.Sbehen dot te tilla paralelizma.

Ps: ZOG ke te drejte per sa i perket Cvajg ,kam lexuar Novelat e tij ,mund te mesosh shume prej nje historie te shkurter dhe ai i bie pikerisht ne te.

zog

Primus registratum

e di ate shprehjen qe nje dru i shtrembet e prish gjithe stiven, po ashtu ndodh edhe me bukurine, s'mjafton te jesh vetem vete duhet te jene edhe te tjeret qe te rrethojne te tille, dmth i gjithe ambienti duhet te jete i persosur per te mos pat komplikime me pas.

sepse ta zeme nje grua e bukur mua do te me pelqente e mjaftonte sikur te ishte perfundimisht IMJA, duke mos qene i sigurte, ngaqe nje tjeter mund t'ja kaloje pernga bukuria ose ngaqe ajo vete behet objekt admirimi i te tjereve rivale te minj, une filloj e komplikoj gjerat, behem xheloz kam kerkesa ireale ndaj saj, etj, etj.

shkurt, nje femer e bukur eshte me pak e komplikuar se nje ordinere, nje mashkull po ashtu.

kjo s'do te thote qe s'ka raste edhe te kunderta, por siç dihet e veçanta nuk perben rregullen, prandaj neve per mos komplikuar me tej e leme ne ane.

true confidental

Forumium maestatis

Se si tingellojne ato femrat *komplekse* qe e thone me ze te larte se jane te tilla. This is so equally unappealing in a man, as it is in a woman.
Qe kompleksiteti te admirohet nga meshkujt duhet te shoqerohet edhe me nje lloj modestie. Ne fund te fundit ajo qe vlen nuk eshte sa e trumbeton, por fakti qe di cfare kerkon, si e kerkon dhe si e arrin /pf/images/graemlins/laugh.gif..... and I dont mean just in bed /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Daniel H

Primus registratum

po pse mor, te jete inteligjente e pavarur, do te thot qe me doemos te jete edhe laverda?

[/ QUOTE ]

S'do te thote qe dikush qe eshte nje shkalle poshte meje eshte idiote dhe nuk ka asnje lloj ambicie ne jete. Mos merrni ekstremitetin e fjaleve.
Ti mbase hedh dhe tezen tjeter qe une mund te dukem gjysme idiot e pjesa tjeter merret me mend, por kjo s'ben pjese ne objektin e temes, apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Para se te jap mendimin tim per temem dua te shpreh habin time (WAW), qe ne me fund pata fatin te shikoj nje postim me me shume se dy fjale nga rozalina /pf/images/graemlins/laugh.gif me pelqen ideja jote dhe do ishte shume bukur te lexoja te tjera mendime nga ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per teme s'kam asnje mendim /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif

kur kam ba un shkrime, dmth romane ehuuuuu ty t'perkundshin ne djep, po tashi me moshen edhe i kemi lan seriozitetet, pritojme me shkru ma shum se dy rreshta, kto kohet e fundit jam antaresu edhe te "klubi i pertacve", kam fillu me ba perpara, si te duket ty apo jo?

[/ QUOTE ]

M'fal Rozalina se uk e disha, qe ishe kaq e vjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka mundesi te me thuash titullin e ndonje romani qe ke shkruar? .. mos ki frik s'kam ndermen ta vjedh stilin /pf/images/graemlins/lol.gif

Femra duhet te jete e afte, inteligjente, pavarur, e dashur e thjesht, paster per vete pastaj per burrin, lagjen etc. Edhe ketu e ka te keqen femra se rron per te tjeret! ( burrin, lagjen , familjen, vjerren etc )

maty

Primus registratum

Cilen do te preferonit?

[/ QUOTE ]

Cilen femer do preferojme per grua, apo per te dashur, sepse jane dy gjera te ndryshme?

[/ QUOTE ]

iii Ebm me kete e prishe fare me te vertete ....pse ti mendon se ndahet kategoria grua dhe e dashur? /pf/images/graemlins/ooo.gif

te kam dhe shok pale....
sipas meje karakteristikat sic po thoshte autorja e temes nuk mund te ndahen se te gjitha jemi te ndryshme ....
po sipas meje nje femer"komplekse" sic eshte konsideruar te tema eshte nje qe ka personalitet me kete nuk dua te them qe ato qe mendojne vetem per familjen nuk kane personalitet ...thjesht ato nuk kane pavarsi qofte edhe ekonomik, prandaj s'mund te jesh i idese se nje mund te kem te dashur dhe tjetren grua se nuk je koerent me veten ose thjesht ke frike nga nje femer qe eshte e zonja e vetes...
mdhe nuk ke siguri te kjo se ne kete rast jeni dy persona qe confrontojne mendimet dhe jo dy qe njeri eshte buri se duhet te jete keshtu dhe tjetra eshte gruaja me konceptin shqipetar duhet te rite femijet dhe te gatuaj etj...
Prandaj te dashur forumiste "cuna" kerkoni te rini me nje person e cila arin te jete ineresante dhe jo monotone ne mendimet e saja!!!! /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kjo ndodh shpesh te ata cuna qe nuk kane siguri te vetja kane frike te vien ne loje e sipas meje nisen già te humbur........une per vete e mendoj keshtu
P.s respekt per mendimet ndryshe nga te miat

Princesha

Primus registratum

Para se te jap mendimin tim per temem dua te shpreh habin time (WAW), qe ne me fund pata fatin te shikoj nje postim me me shume se dy fjale nga rozalina /pf/images/graemlins/laugh.gif me pelqen ideja jote dhe do ishte shume bukur te lexoja te tjera mendime nga ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per teme s'kam asnje mendim /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif

kur kam ba un shkrime, dmth romane ehuuuuu ty t'perkundshin ne djep, po tashi me moshen edhe i kemi lan seriozitetet, pritojme me shkru ma shum se dy rreshta, kto kohet e fundit jam antaresu edhe te "klubi i pertacve", kam fillu me ba perpara, si te duket ty apo jo?

[/ QUOTE ]

M'fal Rozalina se uk e disha, qe ishe kaq e vjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka mundesi te me thuash titullin e ndonje romani qe ke shkruar? .. mos ki frik s'kam ndermen ta vjedh stilin /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

eh moj bije /pf/images/graemlins/laugh.gif

do kemi kohe te flasim edhe per romanet /pf/images/graemlins/tonguee.gif

jack daniels

Primus registratum

Nuk ka asigja me kene vajza ma komplekse qe te ven kerkesa, bile asht ma interesante per mendimin tem se te nxit me ba ma shume,por duhet me pase parasysh qe ato kerkesa qe ajo ti kerkoje ma perpara ti kete plotesu per vedi mandej tja kerkojne tjetrit...

renata

Forumium praecox

Nese do me pyesnin mua si do e doja cunin,do e doja kompleks,sa me kompleks te jete e mundur biles.Te dije t'i beje te gjitha,si shkollen,punen,shoqerine,dashurine,te olaje,te gatuaje,te pastroje,te jete i zoti i vetes.Personalisht do e deshiroja me te mire se veten ne me4nyre,qe te fitoja nga ai."Shokun zgjidhe me te mire se veten!"Dhe kjo gje do me bente te ndjehesha krenare...
Cdo njeri ben zgjedhjet e veta.E me kalimin e viteve zgjedhjet ndryshojne.Nje mashkull i thjeshte do rrinte mire me nje te thjeshte,nje kompleks me nje komplekse.
Por mua si tradicionaliste do me pelqente ta kisha cunin me te zotin se veten,q

milanisti2

Primus registratum

kompleksiteti eshte me intrigues dhe e ben nje femer me te desheruar se te tjerat. por gjithashtu duhet qe mashkulli kete kompleksitet ta ktheje ne favorin e tij per te ber qe cdo gje te ndjeki rrjedhen e saj.

milanisti2

Primus registratum

jam dakort por ky cuni shum kompleks duhet te kete dhe simuj nga femra prandaj dhe ti duhet te jesh pak komplekse.

milanisti2

Primus registratum

e ke kuptuar gabim se kompleksiteti nuk ka te beje me mendimet apo inteligjencen por ka te beje me karakterin. kompleksiteti ne mendime ka te beje me menyren e te kuptuarit te gjerave dhe te te shprehurit kurse kompleksiteti ka te beje dhe me menyret e te vepruarit, te jetuarit. me menyren sesi e interpreton ti jeten.