Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. Te fala ke nga Violeta Manushi.
S Scorpion Guest 2 Jun 2007 #81 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. Te fala ke nga Violeta Manushi.
T TEDI Valoris scriptorum 3 Jun 2007 #82 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. KA hupi KJo ...
A ALTIN Primus registratum 4 Jun 2007 #83 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. Xhiro /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
T tola77 Primus registratum 5 Jun 2007 #84 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. jo mo ka shkuar ne turqi per tu kuruar e shkreta se eshte e semure. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. jo mo ka shkuar ne turqi per tu kuruar e shkreta se eshte e semure. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
H helibak mucogllava Primus registratum 5 Jun 2007 #85 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. ca behet ketu re?
A anulka Primus registratum 16 Jun 2007 #86 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. i bihet me dore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
Guest 9 Jul 2007 #87 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: anulka</div><div class="ubbcode-body">i bihet me dore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif </div></div> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif
Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. <div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: anulka</div><div class="ubbcode-body">i bihet me dore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif </div></div> /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif
T terepervetezotipertegjith Primus registratum 19 Aug 2007 #89 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. paska plas dora ketej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. paska plas dora ketej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
S SunnyGirl Primus registratum 4 Sep 2007 #90 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. I feel yellow!! all brighty and sunny!!!
P Piccolina Primus registratum 28 Nov 2007 #91 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. Feelin...mmmmmmmmmmmm /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. Feelin...mmmmmmmmmmmm /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
W WiLd^-_-^BoY Primus registratum 3 Dec 2007 #92 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. ca bohet ktu si jeni mledh tan
V VoGeLuShI Primus registratum 11 Jan 2008 #94 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. ja u mblodhem...po pastaj c'do bejme???
E ere Primus registratum 13 Jan 2008 #95 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. foli njeri mua?>
P Psycopath Primus registratum 16 Jan 2008 #96 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. s'merret vesh gje ketu hmmmmmmmmmmmmm
S shote Primus registratum 21 Mar 2008 #97 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. helenkeeeee gjall je mi? thash te hy ne un ihere knej..u bo ca vite /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. helenkeeeee gjall je mi? thash te hy ne un ihere knej..u bo ca vite /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
S SENSUALI_TR Primus registratum 23 May 2008 #98 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. Cish bohet ktu bre trima e burrnesha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. Cish bohet ktu bre trima e burrnesha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
A `AsD` Primus registratum 7 Jul 2008 #99 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. hello piplla
M Manjaki Primus registratum 21 Jul 2008 #100 Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. a munet mem nimu najkush mem kallxu ku muj mu regjistru ne aksh ju lutem nese e din najkush ne tem tregon o vllazen
Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu.. a munet mem nimu najkush mem kallxu ku muj mu regjistru ne aksh ju lutem nese e din najkush ne tem tregon o vllazen