vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu..

Nei

Primus registratum
Re: vajza, djema hajde mblidhuni ketu...ketu..

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] I feel light, ngjyre e tejdukshme qe me ben me fluturu, do thoni pse kshu mi Petro...
Kam fillu me shku ne gym dhe ndihem me moral te shendoshe, gjo e modhe ajo jo shaka.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Morali i shendoshe ne trup te... qeke shnosh mi? :eek:

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tr@l@l@:<br />[qb] I feel orange /pf/images/graemlins/tongue.gif cuditerisht une ndihem sipas ngjyres qe vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif ose ndoshta vishem sipas asaj qe ndihem ne mengjes :confused:

Po e mori vesh njeri kte qe thashe , bravo i qofte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Hem.. pervec garderobes feeling-so-orange qe ne pike te mengjesit , them se ti pi leng portokalli sa here i ke idete te "qarta" per ate qe thua...
Haaaaaaaaaaaaaaa po kete qe thash une e more vesh :eek:

kida

Primus registratum

sapo mbarova nje tas me sallate po me haet prap.

Petroninsja

Primus registratum

Essenza te bera namin, jo mi cne shendoshe une vetem thashe me bo pak muskuj se ai mashkulli im ka filluar te me hedhi vickla dhe thashe tja tregoj vendin nese me jep hard time....
Jo ceshtje peshe , ceshtje force ( nderi) sic thone cunat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Essenza*:
[qb] Po ckemi o njerez mire jeni?? [/qb]
po he mi lal fol ti iher se kta njerzit si shume memeca sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

[qb] Essenza te bera namin, jo mi cne shendoshe une vetem thashe me bo pak muskuj se ai mashkulli im ka filluar te me hedhi vickla dhe thashe tja tregoj vendin nese me jep hard time....
Jo ceshtje peshe , ceshtje force ( nderi) sic thone cunat... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hallall petro
ne ca gym-i shko ti goce????
po deshe anonimitet ma thuj ne PM /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nei

Primus registratum

Fillimisht postuar nga U DONT KNOW ME:
[qb]
Fillimisht postuar nga *Essenza*:
[qb] Po ckemi o njerez mire jeni?? [/qb]
po he mi lal fol ti iher se kta njerzit si shume memeca sot /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Prap ktu un /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shtyhet naj cik e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nei

Primus registratum

p.s Se desh harrova.... aq shume po flisni per gym ju sa me erdhi nje e shtriqur qe..... u shkriva komplet...Kaq! :cool:

Nei

Primus registratum

[qb] Essenza te bera namin, jo mi cne shendoshe une vetem thashe me bo pak muskuj se ai mashkulli im ka filluar te me hedhi vickla dhe thashe tja tregoj vendin nese me jep hard time....
Jo ceshtje peshe , ceshtje force ( nderi) sic thone cunat... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
He mi se hapa lloqe kavaje ngaqe sdija ca te thoja.
Meqe ra llafi: A te sugjeroj nje te rame??
Hap krahun e djathte rrotulloje mire e mire qe ti japesh trajektore drejt mashkullit trim, dhe pastaj bam!! me te majten! Per kok time gol i sigurt :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s une po bej akoma proven e trajektores... me thuj ti po e cove deri ne fund aksionin /pf/images/graemlins/laugh.gif

zoulou

ElB@S@N

Mirmrama te gjitheve /pf/images/graemlins/wave.gif tani sa marova nje çentro qe e kisha nisur ka nja 2 vjet!!!! /pf/images/graemlins/grin.gif tani do ju them naten e mire dhe bafshi endrra te bukura /pf/images/graemlins/sleep.gif Neser do çohem ne oren 6. Keshtu e ka jeta duhet te punosh!!!! /pf/images/graemlins/wave.gif
!!!!!!!!!!!!!!!

S

Scorpion

Guest

Sa kurioz je dhe ti mer, pune pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Ca feste mer /pf/images/graemlins/laugh.gif della beffana /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Gezuar dhe ti!

ados

Primus registratum

ca bohet aty..Gang-Bang..erdha edhe une /pf/images/graemlins/lol.gif