Vajza, a keni rënë ndonjëherë brenda me mësuesin?

tola77

Primus registratum
Re: Vajza, a keni rënë ndonjëherë brenda me mësuesin?

A cja fusni kot ju 2 te fundit qe kini shkrojtur,sikur nuk kini jetuar ndonjehere dhe haroni qe dashuria lind nga terheqia e jashteme e pastaj ne njohje te brendeshme e te karakterit.Lereni tjetrin te shikoje si mund te takoje dike qe simpatizon se na cmendet duke e bere pedofil,ju kur kini ndjere per dike per here te pare mos kini qene gje 30 vjecare apo adoleshente?Ju vajza si ju dukej vetja 17 vjec,mos mendonit se dashuria ish e ndaluar ne ate moshe?Ju lutem mos u ndikoni se ai dikur i ka dhene mesim asaj vajze sepse sot ajo eshte nje vajze ne moshe rinore e qe atehere kane kaluar 3 vjet dhe ndoshta ajo e ka provuar dhe dashurine e pare.I vjetri ti mos u shqeteso shiko punen te te vere mbare.Te pershendes.

I vjetri

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">Per Linos dhe hotgirl</span>,

Po mire, ju mendoni se une dua t'i them asaj &quot;te dua&quot; ose t'i bej muhabete te tilla qe tani??? Jo mer cuna, se e di daja si kultivohet dashnia, kam studiu aq une...

Une thjesht dua te ruaj kontaktet me te, sic i kam pas ruajtur. Tani dua te flas me gjate me te. Neser pasneser, te dal nje shetitje me te. T'i jap te kuptoje qe po na njiti muhabeti, mund te shoqerohemi me gjere, etj.

Keshtu qe nuk kam pse reflektoj tani per cka ndiej une per te. Une e di mire c'ndiej. Une vetem doja te dija nja dy reagime me shume reth ceshtjeve te ngjashme, jo se jam i pasigurt per cka ndiej, kuptoni? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

<span style="font-weight: bold">Per tolen</span>,

A e more ate mesazhin qe te kam nisur? Sigurisht, nese nuk ke c'me shkruan, e marr me mend qe nuk ka lidhje me ate qe pandeh une. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

I vjetri

Primus registratum

Edhe nje verejtje per paragjykuesit <span style="font-weight: bold">(qe shpesh thone &quot;Jo se dua te te paragjykoj,,,&quot;)</span>:

Une kam zgjedhur emrin <span style="font-weight: bold">i vjetri</span> shume me para se te hapje kjo teme ketu dhe per shkak se ihste nje shprehje qe e perdornim ne shkolle te mesme, per te personifikuar nje person te shkathet, te ditur dhe te afte. E perdornim kete per njeri-tjetrin. Keshtu qe eshte qesharake nese paragjykoni njeri (sic ka ndodhur) nga emri i tij virtual, sidomos per rastin konkret &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

alinos

Forumium maestatis

nuk kishte te bente me nofken tende, por me faktin se ishe mesuesi i asaj vajzes qe do te thote abuzim posti dhe pedofili ne gjuhe ligjore &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; , por me mirebesim po e nenkuptoj rastin tend si dicka te sinqerte dhe jo perverse...

tola77

Primus registratum

I VJETRI NQS KE MARE MESAZHET E MIA VETIAKE TE LUTEM ME KTHE PERGJIGJE.
wave.gif

maybe

Primus registratum

mmmmm pune dreqi dhe kjo mo. Une mendoj qe ne dashuri nuk ka ligje, pergjithsime etj dhe nuk dua as ti hy muhabetit te pedofilise. Vetem nje gje nuk e kuptoj...
Si ka mundesi nje mesues, ne njeri qe supozohet te jete me shkolle e me kulture jo vetem qe bie ne dashuri por edhe dashka tu martoka.
PO si vedos robi me u martu me nje me te cilen as nuk ka ndenjur bashke? Me verte ka dashuri qe lindim por nese ti nuk rri me ate person nuk e njeh dot dhe rrjedhshmerisht as nuk mund te vendosesh te martohesh. Per mua eshte apsurde, per me teper qe dhe diferenca ne moshe eshte shume e madhe. Ky i ka thene dhe te atit. Gomarlliku me i madh/ Per me teper qe ajo eshte dhe 17 vjec. Ti vete nuk duhet ti propozosh se mund ta shtysh te bie preh e nje gabimi.
Plako prit te mbushi 18 goca dhe shko fol vete me te dhe ishalla ajo vendos te rri pak me ty (ne qoftese do jet e mangut per mendimin tim). Mos e mer ne qafe me llafe per me teper qe jetoni ne nje qytet te vogel dhe provincial.
Che dio te la mandi buona

tola77

Primus registratum

I vjetri ku ke humbur? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

tirona

Primus registratum

hmmmmmmmmm... pun e komplikume kjo ... nje gje te tille kom pas ene un ... por hajd mo spo i hy muhabetit tim ...

1. po e deshe me verte mos e le te iki ...se mbase mundet ta humbesh kot
2. KRYESORE!!! por me baben cdeshe more aman???
Me mendu un qe do vinte njeri ne shpin ton ene do bonte ate muhabet qe i kishte thot ti te atit me baben tim ...jo qe sdo ma kishte tregu ene do priste pergjigje prej meje... por ene nga shpia sdo me ksihte lon me dal mo ... ti mbase me verte se ke pas me te keq ... por mendoj qe ka qen gabim!
smash.gif

3. Ate punen qe je shum i njohur etj ...qe te dun nxenzit shume bone pak bajat ... (mos ma merr pert keq)
4. heheeh cfar faji kena neve qe jetojm ne emirgracion qe kena celulara ... hehheheheh pse mendon ti vetem se ke nje celular ene mundet te komunikosch pa prinderit ne mes ... si ke prinderit ne mes eeeeee ???

ene e 5 ene e fundit ... a do ma perkthesh nje her ate fjalen PEDOFIL ... se cfar the me psikollogi ose dicka e till ... do kisha aps deshir te dija se cfar dmth ...

I vjetri

Primus registratum

Per misstironen,

Verejtjet e tua dhe sugjerimet ishin nga me origjinalet dhe nga me te sinqertat qe kam lexuar. Per ate punen e takimit te atit, besoj se kam qene, deri ne nje fare mase, i detyruar (nga une vete) <span style="font-weight: bold">dhe nese ka qene nje gabim, atehere jam i lumtur per kete, sepse tregon dhe provon ndjenjen time per vajzen. JU DUHET TA DINI QE NE DASHURI NUK KA ARSYE, NDAJ EDEH UNE NUK NDOQA ARSYEN NE KETE RAST TAKIMI ME TE ATIN!!!</span>
Kurse per fjalen &quot;pedofil&quot;, meqe do ta dish, une studioj psikologji dhe etimologji, nder te tjera, dhe fjala ndahet ne &quot;pedae&quot; dhe &quot;philo-&quot; (s'ka rendesi se s'i kam shkruar sakte) qe perkthehen &quot;femije&quot; dhe &quot;pro&quot;. Psikologjia na meson se kuptimi i pare i fjales &quot;pedofil&quot; eshte dikush(vini re, jo vetem burre) qe eshte i dhene pas femijeve. Kryesisht jane dadot, gjyshet, prinderit e rinj, edukatoret, mesueset, mesuesit &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; , cdo njeri i rregult dhe qe pelqen spontanitetin e femijeve...

Kush do te kuptoje, kupton. Te tjeret jane abuzues, qofte edhe ato qe nuk duan te kuptojne!
booki.gif

I vjetri

Primus registratum

Kurse per ate punen e te qenit i famshem, nuk e ekzagjeroj, ne kuptimin qe atje me njohin me shume nga c'e pandeh une, psh, t'ju tregoj nje rast:

<span style="font-weight: bold">Kur po prisja qe vajza te vinte te me takonte ne qytetin tim dhe nuk po vinte, pasi vendosa te takoj te atin, per t'iu prezantuar atij, qe neser, pasneser te isha me i lire te telefonoja ne shtepi te vajzes, I TELEFONOJ DHE I THEM SE I QESHE TE PUNA POR NUK E GJETA DHE I KERKOVA NESE MUND TE TAKOHESHIM, AI PRANOI DHE ME LA NJE KAFE TE QYTETIT SI VENDTAKIM. UNE, E NJOFTOJ SE KISHA NJE DOSJE ME VETE, QE TE MUND TE ME SHQUANTE (KISHA TRE VJET PA SHKUAR NE ATE QYTET DHE TE ATIN NUK E KISHA TAKUAR AS KUR KISHA QENE MESUES!).</span>

&lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/cool.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; <span style="font-weight: bold">DHE CFARE NDODHI?? AI M'U PERGJIGJ GJAKFTOHTE: &quot;HE SE TE NJOH, TE NJOH!!&quot;</span>
goofy.gif

E perfytyroni se si u ndjeva? Pastaj atje me duan dhe me njohin sepse u kam mesuar femijeve te tyre lenden qe une jipja edhe jashte shkolle me vetem peseqind leke ne muaj
booki.gif
<span style="font-weight: bold">(ja dashuria e vertete e mesuesit per nxenesin/femijen!!!)</span> aq sa u detyrova dhe &quot;perzura&quot; disa nga femijet se nuk kishte vende... Pastaj, them jam i famshem dhe nuk dua te shkoj si shpesh atje, sepse edhe vajza nuk do qe te shfrytezohet kjo nga shume thashethemexhinj qe kane qytetet e vogla nepergjithesi, dhe une i jap te drejte, prandaj e prita ne qytetin tim, sic m'u lut. CA T'JU THOTE I VJETRI TANI... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Tola, nuk i kam marre mesazhet e tua. Nuk e di pse...

Sunny

Primus registratum

Ej mor babe, po ti je i madh per nje 17 vjecare ,aq me teper skam besim te ndjenjat e tua ,qe sic ke shkruajtur te paskan lindur qe kur ajo e shkreta ishte 14 vjec, pra femije.Ti kam pershtypjen qe je pak pervers,pa te ofenduar, ka plot njerez te tille!!ndoshta mund te te ece me ate vajze po ta dish qe nje dite ajo do ta kuptoje qe ka qene viktime e fashinos qe posedon mesuesi para nxenesit!

albana

Lara Croft

Te filloj te tregoj une tani sesi me ra keq ne koke per profesorin e kimise ne shkolle te mesme?
Po e le me mire se do tallet Djepi e do thote s'paska pune tjeter kjo &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

tola77

Primus registratum

i vjetri ti kam derguar tek albforumi me mesazh vetiak,tani do te te shkruaj ne adresen tende.
i vjetri po pe ndonje zarfne krye qe lampexhon do te te thote qe ke mesazh, me vjen keq qe se ke mare pergjigjen.

pedofil-pedi/paidia= femije fil=filos mik keshtu perkthehet fjale per fjale nga greqishtja qe ne kete rast do te thote shqipce i ka qef femijet.
shrug.gif

I vjetri

Primus registratum

Si jeni?

Me ne fund arrita te takoj kusheriren e saj, te cilen e pata takuar ne here para tre muajsh ne prani te vajzes rastesisht ne qytetin tim. Mirepo nuk e mbaja mend fare si fytyre, nuk i dija as emer, as mbiemer, as se nga ishte. Dija vetem qe ishte vajza e saj e tezes(dija vetem se mund te ishte ne nje nga tre qytetet: imi, i vajzes, dhe i atij prej nga vajza ka origjinen e nenes). C'kam hequr per ta gjetur! Edhe ajo u habit, kur e takova, duke me pyetur &quot;Po si me gjete?&quot; Ajo me mbante mend mire si fytyre dhe vajza qe dua i kishte thene per mua qe kisha qene mesuesi i saj i aksh lende.

<span style="font-weight: bold">si perfundim, pranoi me kenaqesine me te madhe te fliste me mua dhe bisedova shtruar me te ne nje pasticeri. (VINI RE! SHIHNI C'BEHET PER DASHURI: DUHET QERASUR NJEHERE VAJZA E TEZES, PER TE ARRITUR TE VAJZA!!!) I shpreha asaj terthorazi arsyen pse duhet te takoja me, me qellim qe te bisedonte me vajzen per ftesat e mia te perseritura per t'u shoqeruar me te. U habit por me kuptoi kur i thashe pse kisha takuar me te atin e vajzes. Me tha qe vajza ishte tip pak i mbyllur, qe nuk levizte lehte nga shtepia dhe se i sherbente gjyshes se semure ne shtepi. (NDERKOHE, VAJZA ME MUA KA QENE VAZHDIMISHT TIPI ME I HAPUR DHE ME I KTHJELLET NE BOTE, KURDO QE JEMI TAKUAR APO BISEDUAR NE TEL.). </span>

I dhashe te kuptoje se sido tip qe te ishte vajza, une kisha nje pershtypje te vecante per te per te cilen isha dhe jam i sigurt. I thashe se meqe asaj i vjen zor (se une kam qene mesuesi i saj) he per he te dale e te me takoje, une do t'i jepja asaj gjithe kohen e duhur per te reflektuar, per te vendosur, etj. Kusherires i thashe se doja ta takoja per te pasur nje pike kontakti me vajzen, qe te me kuptonte dhe te me ndihmonte nese une largohesha apo ndodhte dicka e papritur. Ajo ma premtoi kete; ishte vajze e sinqerte dhe e kuptueshme.

I vjetri

Primus registratum

Pervec kesaj, kuptohet, me dha cel. e saj, nr. e shtepise dhe premtoi se nese vajza do te shkeputej me pushime per ne qytetin e saj(kusherires), ajo do te me njoftonte. I thashe qe te mos bente gje fshehurazi apo pa miratimin e vajzes, sepse nuk doja qe ajo te ndikohej. Per mua ishte e rendesishme qe vajza te levizte nga mjedisi i saj gjysme-i-ndrydhur. Gjithsesi, me te atin nuk dukej te kishte pasur ndonje problem pasi une e kisha takuar, ose te pakten keshtu e kishte vene re kusherira para nja nje muaji.

<span style="font-weight: bold">(kini parasysh qe une mbaj mend akoma datat e takimeve te fundit: E kam takuar vajzen ne prani te kusherires rastesisht ne qytetin tim me 27 prill 2004. Kam takuar vajzen ne oborr te shkolles me 7 prill 2004. E prita te vinte per nje muaj, dhe me pas kam takuar te atin me 4 maj 2004. I kam shkuar ne qytet me taksi dhe kam takuar shoqen e saj te ngushte, nxenesen time tjeter, dhe i kam dhene nje leter meqe nuk e takova dot vajzen ne diten e fundit te shkolles, 10 qershor 2004. Me 11 korrik 2004 takova (ne diten e fundit qe mund ta takoja) kusheriren e saj)</span>

I vjetri

Primus registratum

Dikush me keshilloi qe t'i nisja nje leter me ane te kusherires, por pasi kjo me shpjegoi qe vajza ishte sidoqofte ne nje situate jo to lehte, vendosa te mos i coja leter tjeter (meqe i kisha nisur nje me shoqen e saj). Keshtu i rrisja vleren fjaleve te kusherires se saj dhe fjaleve te mia jashte letrave. NDERKOHE KUSHERIRA, NE BISEDE E SIPER, U INTERESONTE MBI JETEN TIME, FAMILJEN, ORIGJINEN, ME SE MERRESHA, PLANET E MIA, ETJ. EDHE UNE E PYETA PER SHUME GJERA QE KISHIN TE BENIN ME MJEDISIN E AFERM TE VAJZES DHE PER HOLLESI TE TJERA. MORA VESH GJITHASHTU SE VELLAI (PER TE CILIN I THASHE SE JAM INTERESUAR TE DI SE C'TIP ESHTE, NEPERMJET TE NJOHURVE TE PERBASHKET) QE NDODHET NE ITALI E KISHTE PIKE TE DOBET MOTREN... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; Kjo mund te thote shume gjera, por mjafton qe ajo eshte nje vajze e brishte.

abs

nuk e di...

hmmm simbas meje vajza s ka ra ne dashuri ne ty, organizimet e tua mund te influencojne ate dhe te bahet nje dite shoqja jote, por...

do thuash c do te besh ti po te ishe ne vendin tim?
do i jepsha kohe pa organizu takime manipuluese...nese eshte dashuri e dypalshme mjafton vetem nje rastesi!

eshte e kjarte qe ti do e kesh kte vajze, sepse energjite e tua jepen per kte qellim, por...(?)

megjithate ju uroj fat te dyve.

ah si gjithmone ne do japim vec &quot;mend&quot; harrova te mos dal nga tema, po i pergjigjem pyetjes...
poooooo kam rene ne dashuri (nje tjeter dashuri), ai ishte dhe mbetet per mua si baba i dyte, dhe gezon akoma sot dashurine dhe respektin tim, dhe ne ate bote ku tani gjindet.

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

Nje keshille per te &quot;vjetrin&quot;...!
Sot eshte goxha e modes nder shqiptare qe te joshin femra ne moshe shume te re dhe sa me shume te pa pervoja me ate qellimin &quot;qe ti rrisin vete&quot;.
Parimisht nganjehere edhe mund te pajtohem me nje veprim te tille, por te them te drejten personalisht une nuk pajtohem me kete metode praktikisht, sepse me duket se kjo moshe ka nevoje pak-a-shume per moshateretb e tyre deri sa te piqen...
Sidoqofte duke u munduar qe te mos flas nepermjet paragjykimeve te mia, do te te keshilloja qe te mundohesh ta harrosh ate goce, sepse besome;nuk do te kete kohezgjatje dhe ndoshta do te lendohesh me shume.
Te lutem shume, kij parasysh diferencen e moshes dhe marredheniet profesionale.
Sikur une te isha prokuror ne ndonje vend perendimor do beja cmosin qe te akuzoja...
Degjome nuk ia vlen...!
Jam shume i sigurte se sapo te njihesh me ndonje femer tjeter qe do ta joshesh ose do te te joshe, ne njefare menyre do e harrosh vogelushen tende...!!!

Me Respekt,
Gjenerali!

bebi

Primus registratum

Nuk e kuptoj se si mund te quhet pedofili diferenca 10 vjecare? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Patjeter qe vajza ne kete rast asht ne disfavor, per arsye se nga disniveli qe ka me &quot;te vjetrin&quot; mund te ndikohet nga shum gjana e te mendojne se asht e dashurume, gja qe nuk e besoj...
I vjetri, kuptoj se sot per sot mendon se lidhja qe ti na tregon per te asht ajo qe ti kishe dasht me pas per tan jeten, dmth, ke qellime serioze, por duhet me dite se cdo person ne rritje e siper ndryshon...kerkon gjithnji...rritet e nuk e njef ma ate qe ka afer...
A don qe me ken i huaj per te pas disa vitesh???
Une nuk e kshilloj nji lidhje me te, tesh per tesh te pakten...
Ndoshta pas nja 3 vitesh gjanat kan me ken ma ndryshe, por jo edhe aq shume...
T'uroj fat, ty e asaj &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Blue

I vjetri

Primus registratum

Pershendetje,

Perfundimisht, kusherira e saj me dergoi nje mesazh ku thoshte se kishte folur me vajzen per mua dhe ajo nuk kishte shkuar ne qytetin e kusherires, ku mund te organizohej nje menyre per ta takuar. Gjithashtu kusherira me thoshte se vajza nuk donte te me takonte dhe qe ta harroja...

Ky ishte mesazhi. Bej ta marr ne tel. kusheriren, e kishte mbyllur. Kur i shkuan zilet, ma fiku. Mendova per nje cast se nuk donte te me fliste, gje qe me habiste, sepse kishte treguar qartesi dhe gatishmeri te me degjonte, pasi vendosi te takohej me mua. Qe aty, i coj nje mesazh asaj, ku thuhej se <span style="font-weight: bold">vajzen nuk mund ta harroja, sepse kisha kujtese te forte. Falenderoja kusheriren per cka kishin folur dhe i thoja asaj t'i thoshte vajzes qe tani ishte konfuze dhe se kujtesa ime do ta kthjellonte shpejt.</span> NJEKOHESISHT, LAJMEROJA KUSHERIREN SE DO TE PERPIQESHA TA KUPTOJA NESE NUK DONTE TE BISEDONTE ME MUA NE TEL. DHE SE DO TA MERRJA NE TEL. VETEM PASI TE ME KISHTE CUAR NJE ZILE.

Kur me vjen konfirmimi i mesazhit, me vjen edhe nje zile nga kusherira e vajzes, qe ndodhej tashme ne qytetin e saj, jo larg prej qyteteve tona. E marr ne tel. dhe me thote qe nuk kishte folur dot me pare per shkak te njerezve ne shtepi. Me tha se vajza, pasi e kishet degjuar per ato qe ajo i kishte thene, per takimin tone, nuk kishte pranuar te levixte per te shkuar me pushime te kusherira dhe me kishte kerkuar mua qe ta harroja dhe se nuk donte te me takonte. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;