hurtlocker
Valoris scriptorum
shiko shokun....prap sipas meje se kush leshin jam un te baj si i zgjut.Mirë një këndveshtrim i pranuar nga ana jote.
Prapë e shikoj të privuar nga konditat e papranueshme jetësore , sepse njeriu nuk është ashtu sic është, detyrohet të zgjasë tentakulat për mbijetesën e tij edhe ateherë kur cdo gjë nuk ka kuptim , vecse te jetuarit kot. Pamundësia , pamjaftueshmëria a nuk janë këto një tregues i mirëfillte i fatalitetit të qenies njerëzore?Dobësia , të jetosh si një njeri i mirë i gjorë?Apo si një i marrë?! Në fund njeriu e kupton që nuk ka jetuar asgjë , e në fund e kupton pikërisht deshirën për të jetuar më shumë...Nje jetë brenga , vuajtjesh , skamje , e dhembje të skalitura në trup e shpirt. E pra , me të drejtë ndjehemi të huaj e larg të qenurit vetvetja e fatlum.
e para. ligjet e natyres dhe ligjet e ekonomise jan te paprekeshme. cdo gje qe jemi ka nje shpjegim biologjik. etja per para, arrivizmi, xhelozia, etj etj..te gjitha origjinen e kan sa te nje atavizem i kohes se shpellave kur nuk dinim te ndiznim zjarrin sa te naj hormon apo ndryshim metabolizmi. njeriu eshte nje epruvete me lende te ndryshme kimike....
njeher qe meson te pranosh q eje nje mekanizem, qe ka nje llogjike te caktuar...cdo gje eshte me e lehte.
dobesia thua ti...ca esht dobesia??? eshte relative...epr dike eshte dobesi te mos rrahesh, per dike eshte super dobesi ti prekesh nje qime floku tjetrit...
pastaj ti 21 vjec e me flet per jet brengash e vuajtjesh

PS he kshu jam per speaker motivues???