Urrej...

katsune

cherry blossom
Urrej kur me vjedhin çadren.
Ilaceee..

Interesant. Kam degjuar plot njerez qe u kane vjedhur cadren, ndersa mua nuk me ka ndodhur asnjehere. Ose une jam me fat ose cadrat qe zgjedh jane te shemtuara dhe nuk i do askush. :p

Me vjen keq per cadren.

Almaa'95

Papirus rex
Interesant. Kam degjuar plot njerez qe u kane vjedhur cadren, ndersa mua nuk me ka ndodhur asnjehere. Ose une jam me fat ose cadrat qe zgjedh jane te shemtuara dhe nuk i do askush. :p

Me vjen keq per cadren.
Ketu tek ne sa here qe bie shi dalin njerez apostafat te stervitur per te krrefur cadra. Dje e lash tek dera kryesore dhe u ngjita larte. Kur mbarova punen dhe dola s'ishte me aty. Dhe te mendosh qe eshte nje Institucion Bankar, imagjino ca ndodh neper lokalee :p

Ajo ishte e preferuaraaaa :'(

katsune

cherry blossom
Ketu tek ne sa here qe bie shi dalin njerez apostafat te stervitur per te krrefur cadra. Dje e lash tek dera kryesore dhe u ngjita larte. Kur mbarova punen dhe dola s'ishte me aty. Dhe te mendosh qe eshte nje Institucion Bankar, imagjino ca ndodh neper lokalee :p

Ajo ishte e preferuaraaaa :'(

Po po, prandaj cuditem dhe une qe s'me ka ndodhur deri tani. Pikerisht ngaqe eshte nje sport mjaft i perhapur.

Urreja kur njerezit semureshin me laringit/dhimbje fyti dhe iu behej zeri i ngjirur, ngaqe mua kjo gje me shkaktonte nje refleks qe me bente te qaja (domethene vetem lote), ishte dicka e pavullnetshme qe nuk e kam kuptuar ndonjehere pse me ndodhte. Tashme me eshte zhdukur ky 'refleks' dhe nuk urrej gje. :)

kacurrelsja...

Forumium maestatis
ne jeten time nuk me pelqen te perdor fjalen urrejtje me mire fjala nuk me pelqen. Nuk me pelqen kur degjoj te tjeret qe gjykojne ose paragjykojne njerezit pa i njohur,nuk me pelqen kur njerezit sillen mire per interes,shtiren,genjejne,tallen,nuk me pelqen kur te tjeret prekin gjerat e mia pa leje,nuk me pelqen kur njerezit me kerkojne llogari per dicka,nuk me pelqen kur njerezit ma punojne pas shpine,tradhetojne dhe nuk me pelqejne njerzit te cilet nuk dine te jene te sjellshem,te falin dhe te dhurojne dashuri .....

Rimseb10

Valoris scriptorum
Nuk urreke fare ti kacurrelja bone gjith ket permbledhje shif mos tka ngel dicka tjeter pa theksuar