Urrej...

joetisti_

Locus omnem
Kjo tregon qe ndihesh rehat me veten tende , e kjo ka me shume rendesi e peshe se kush te urren... Edhe une kshu si puna e jote. Lol
Ka gjera qe te bejne t'i urresh, por urrejtja kerkon energji te shumte te harxhuar kot dhe te sjell vetem keqqenie. Une s'i urrej vertet por ia dal vetem duke u qendruar larg. Mbaj distance nga ajo gje apo ai person dhe eshte me mire ashtu.

urrej urrejtjen
 

joetisti_

Locus omnem
Urren kohen dhe mundin qe kerkon pergatitja, apo provimin ne vetvete, liora?
Te kuptoj si ndihesh, por te siguroj se do te ndiesh mall nje dite per provimet.

urrej shtremberimin.
 

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Urren kohen dhe mundin qe kerkon pergatitja, apo provimin ne vetvete, liora?
Te kuptoj si ndihesh, por te siguroj se do te ndiesh mall nje dite per provimet.

urrej shtremberimin.
Të mësuarit duhet të jetë një kënaqesi dhe jo presion që ndikon negativisht. Pastaj provimet nuk janë në gjendje të përcaktojnë shkallën më të larte të të nxënit për një student , është tepër i kufizuar.

Do më mungoje gjithcka e vertete , përvec pedagogeve dhe provimeve.
 

joetisti_

Locus omnem
Të mësuarit duhet të jetë një kënaqesi dhe jo presion që ndikon negativisht. Pastaj provimet nuk janë në gjendje të përcaktojnë shkallën më të larte të të nxënit për një student , është tepër i kufizuar.

Do më mungoje gjithcka e vertete , përvec pedagogeve dhe provimeve.
Ketu ke te drejte. Te lumte per menyren sesi logjikon. Por s'mund te rri pa thene se: Ajo kohe qe jetojme, ajo dhe vetem ajo eshte e jona, me te keqijat dhe te mirat. Ne nje kohe tjeter mund te kete qene pak ndryshe ne kete aspekt, por do te kishte patjeter dicka qe mundonte sic tani ty te mundon kjo. Edhe ne nje kohe te ardhshme po ashtu.
Ti mjafton ta kesh njohurine e plote sepse po te marrim rastin se pak me vone gjendja do te permiresohet, mund ta riperseritesh provimin dhe te vleresohesh per ate qe je.
Por kjo eshte koha jote sic eshte e gjithe brezit tend dhe per kohen tende do te kesh mall, dhe per gjithcka ajo perfshin.

Urrej vuajtjen.
 

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Ketu ke te drejte. Te lumte per menyren sesi logjikon. Por s'mund te rri pa thene se: Ajo kohe qe jetojme, ajo dhe vetem ajo eshte e jona, me te keqijat dhe te mirat. Ne nje kohe tjeter mund te kete qene pak ndryshe ne kete aspekt, por do te kishte patjeter dicka qe mundonte sic tani ty te mundon kjo. Edhe ne nje kohe te ardhshme po ashtu.
Ti mjafton ta kesh njohurine e plote sepse po te marrim rastin se pak me vone gjendja do te permiresohet, mund ta riperseritesh provimin dhe te vleresohesh per ate qe je.
Por kjo eshte koha jote sic eshte e gjithe brezit tend dhe per kohen tende do te kesh mall, dhe per gjithcka ajo perfshin.

Urrej vuajtjen.
Njeriu jeton me pendesë për gjerat e parealizuara? Edhe ti ndjehesh në këte mënyre. Cdo gjë rrjedh , lëviz. Jeta e tillë është , një mori ciklesh që kanë pikenisje dhe fund.

Urrej kohën.
 

joetisti_

Locus omnem
Njeriu jeton me pendesë për gjerat e parealizuara? Edhe ti ndjehesh në këte mënyre. Cdo gjë rrjedh , lëviz. Jeta e tillë është , një mori ciklesh që kanë pikenisje dhe fund.

Urrej kohën.
Shumica e gjerave qe kerkuam te realizonim, kuptuam se ishte pjese e kote dhe mire qe s'u be. Per pjesen tjeter, per pjesen e vertete ka nje realizim ne nje kohe me vone, patjeter. Pastaj eshte nje pjese qe s'i jepet rendesi ne moment por me vone. Dhe shikon se ke realizuar shume...

urrej rutinen
 
Top