URË PREJ NJERIUT TE NJERIU !

gurax

Pan ignoramus
Mmm.. abstract, sa mire me vjen kur e mbeshtet koken tek une. :D
Doren si s'ma dhe asnjehere. :D
 

abs

nuk e di...
:D shkodrant kan pas than; sdu me dit cfare bahet mbas shpinde :D randsi ka ku asht fixu ajo gjaja e vogel...truri me i llaf :D
 

INIT

Forumium maestatis
:D shkodrant kan pas than; sdu me dit cfare bahet mbas shpinde :D randsi ka ku asht fixu ajo gjaja e vogel...n'tru me i llaf :D
Ehhhh, me dore te jepet dhe e shtymja ....:D:p:p ( Kuptohe kure ke nevoje per te shtyme !!!) ;)
 
Top