Re: Universitet me te mira ne ITali?
Naqe!Duhet ti kuptosh disa gjera elementare fare.Une me perpara normalisht qe per ty e kisha.Po ishte thjesht batute.Pastaj edhe ti,pse ben pyetje koti,me fal??
E mire se po flas seriozisht tani:ti thua qe universiteti me i mire ne Itali eshte ai i Bergamos.Nuk te duket se po tregohesh si sh subjektiv ???Po qysh kur u dalloka universiteti i Bergamos si me i miri ne Itali??Ma merr mendja se para se te regjistroheshe aty as e dije se ekistonte si universitet e tani thua qe eshte me i miri.Nuk dua ta ofendoj universitetin tend .S di asnje gje per te.(Edhe une s jam ne ndonje universitet sh prestigjioz sic jane ato te Romes,Milanos,Bolognes ,Firenzes etj etj....mos me keqkupto).
Pastaj ne sa universitete te tjera ke qene i regjistruar ti sa te arrish ne perfundimin qe ai i Begamos eshte me i miri??Ku e di ti se si funksionojne universiteett e tjera??Mos ia fut kot kur shkruan:kuptoj se te pelqen si universitet se aty studion,aty ndoshta ke zene shoqeri te re etj etj po s mund te pohosh se eshte me i miri.Pak objektivizem te lutem!