Une tyyyyyyyyyyy.....

mozaiku

Primus registratum
Re: Une tyyyyy

Kete s'e kam nigju nojhere... /pf/images/graemlins/laugh.gif megjithate, po e pate provuar ne kurriz tat, do jete e vertete... /pf/images/graemlins/laugh.gif

alb_girl82

Primus registratum

per scorpionin: une tyyyy do te kujtoj, kur me ngrive gjakun para dhjet sec... belego! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

Une ty alb_girl
56.gif

S

Scorpion

Guest

Une tyyy alb_girl perfitoj nga naiviteti yt /pf/images/graemlins/tonguee.gif
75.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Une tyyy te urrej qe fut hundet ne punet e mia /pf/images/graemlins/frown.gif ( e kam me kte kushuririn e leshit qe kam ne shpi /pf/images/graemlins/frown.gif )

S

Scorpion

Guest

Une tyyyyyyyyy te them liroji PC-ne kusheririt /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une tyyy te urrej qe fut hundet ne punet e mia /pf/images/graemlins/frown.gif ( e kam me kte kushuririn e leshit qe kam ne shpi /pf/images/graemlins/frown.gif )

[/ QUOTE ]

Lipso, e ka nga fakti qe ndoshta ti s'i drejtohesh asnjhere dhe ai e ndjen veten icik pasdore /pf/images/graemlins/laugh.gif. Mundohu nojhere ti bosh noj pseudomuhabet tatin /pf/images/graemlins/winkwink.gif, se pastaj do e kesh nga ana jote... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Je ne terezi??? Se njeh ndaj,ai te shet per dy lek te kta te shtepise ,si ti hedhesh mish qingji ujkut thua ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une ateeee do e vrasssssssssssssssssssssssss qe me ka lexu mailetttttttttttttttttttt /pf/images/graemlins/frown.gif

mozaiku

Primus registratum

Atehere ankoju ti shtepise perpara e thuaji se ai te lexon e-mailet. /pf/images/graemlins/laugh.gif Permbajtjen s'ma merr mendja se do ja tregoje, se do i vije zor edhe atij vete me duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lipso, ceshtja mbetet e njejta. Ti e mban larg nga jeta jote e ai mundohet me hy, me marre vesh etj etj. Ndoshta nuk e ka me aq te keq, thjesht do te kete me shume raporte te aferta me ty dhe kundershtimi yt e con ne gjera ekstreme. Mbetet fakti qe te lexosh e-mailet e tjetrit pa leje eshte gje e ulet, por mendoj se duhet te flasesh troc me te e ti thuash c'te shqeteson realisht tek veprimet e tij.
A ka ndonje te mire ky kushoja? /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ka ka po asgje nga keto qe permende ti mesiper behet me te /pf/images/graemlins/laugh.gif
Eshte e tmerrshme kur po citonte ca fjali nga emailet e mia qe me kishin ardhur.U bera flakeeeeeeee e kuqe se me nxori bojen /pf/images/graemlins/laugh.gif.Me te ska intimitete se e kam pesuar iher e nje kohe /pf/images/graemlins/frown.gif
A do me ta prezantu /pf/images/graemlins/laugh.gif.Kur te veje ne usa do futet te ky forumi te me lexoje shkrimet hahahahah sja ke idene sa i fixuar eshte /pf/images/graemlins/tonguee.gif( ishalla po lexon dhe kete qe shkruajta ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif )

mozaiku

Primus registratum

Ma prezanto se po ta gadis mire e kur te kthehet s'po e njeh as ti vete... /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ti je shoqe tamam ,me ne fund do me nxjerresh nga makth qe me kap per pushime /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po kam frike mos behesh dhe ti si ai moj,se ky eshte kokderr i madh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

alb_girl82

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une tyyy alb_girl perfitoj nga naiviteti yt /pf/images/graemlins/tonguee.gif
75.gif

[/ QUOTE ]

po ai tjetri ne krahe te majte kush eshte... se ai djalli e mora vesh kush eshte /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pushime te mbara

regele

Forumium maestatis

parole, parole, parole /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahah /pf/images/graemlins/lol.gif

coup bas... /pf/images/graemlins/laugh.gif

me mire qe sjame ne Mtl, Qc,CA do e shifje mire ti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif