Une tyyyyyyyyyyy.....

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Une tyyyyyyyyyyy.....

"gjykon" nga forumi???? mundet vetem te krijosh ndonje ide mendoj une,asgje me teper.

Une ty te degjoj me deshire..

TranofiljA

Primus registratum

Une them qe po mundohet te te vizatoje e ti leviz sa andej knej....dhe nuk ka gome me fshi keshtu qe detyrohet te improvizoje /pf/images/graemlins/smile.gif

Kushedi c'mrekulli do dalesh /pf/images/graemlins/wink.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nuk arrij te te fokusoj sepse sapo krijoj nje " gjykim " per ty, ti feshk, ben dicka qe eshte krejte e kundert me rezultatet e vezhgimeve te mia. Shkur : je shume bythelevizur /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po mire te bohet... c'duhet ty me gjyku te tjeret... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kurse ti per mua mbetesh i njejti, si ne momentin e pare kur kam komunikuar me ty... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Cunat rriten me ngadale... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S.S: Xhan xhaaaaannnnn /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

LiPS, nuk i sheh THONJEZAT ? Idete lindin LiPS, nuk krijohen! Opinionet e shendosha krijohen ne baze te nje gjykimi objektiv dhe te nje analize asnjanese! Keshtu puna!

Une tyyyyyyyyyyyy ... ti mua me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Une juveeeeeeeee ju them "Naten e Mire"

^^MIA^^

Forumium maestatis

Po mos ti kisha pare Most sdo i kisha vene dhe vet ne thonjeza /pf/images/graemlins/wink.gif me i vemendshem.. Gjykimi ne forum mund te jete vecse subjektiv se objektiv eshte shume larg me beso.Analize asnjanese ?? Ti thua qe ke tere kohes nen vezhgim ( dmth asnjeanesia nuk vlen,do ishte e tille nese do i vezhgoje te gjithe si ajo ,kapish? ).E leme fare se sdua te futem me thelle thjesht shpjegova dicka te fundit /pf/images/graemlins/smile.gif

Une tyyyy te enderroj...

mozaiku

Primus registratum

Une juveeeeeeeee ju them "Naten e Mire"

[/ QUOTE ]

Me pelqen kur me drejtohet me Ju... /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Une Mozittttttttt

Une Mozitttttttt i jap nje mal me te puthura /pf/images/graemlins/kiss.gif

TranofiljA

Primus registratum

pse eshte Ty-ja me kaq yyyyy, apo numri tregon intensitetin e te shprehurit /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Une Tranossssss

Ka mundesi Trano /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Une Tranossssssss i jap nje oqean me te puthura /pf/images/graemlins/kiss.gif

cacol

Forumium maestatis
Re: Une Mozittttttttt

Une tyyyyyyyyyyyy ... te them : BOLL ME XHELOZINE! Tashme s'ke me motiv /pf/images/graemlins/shrug.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Une Mostitttttttt

Une Mostitttttttttt ik e futja gjumit, se do cohesh heret per pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Une Mostitttttttt

Une ty te them te mos genjesh veten..shpjegimi eshte shpjegim /pf/images/graemlins/wink.gif

TranofiljA

Primus registratum
Re: Une

nuk kane ftohte kto robt e avatarit tat mi /pf/images/graemlins/laugh.gif Ca pozicion i sikletshem... /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest
Re: Une Peneles

Une Peneles, nga vajte e gjete kete teme mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

LiPS /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ato gjera qe jane te BALLAFAQUESHME LiPS, jane njekohesisht te PAKUNDERSHTUESHME. Pra kundershtimi i tyre, eshte budallallek /pf/images/graemlins/wink.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Une

nuk kane ftohte kto robt e avatarit tat mi /pf/images/graemlins/laugh.gif Ca pozicion i sikletshem... /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

I ngrof dashuria /pf/images/graemlins/tonguee.gif.Mua me pelqen ai pozicion gjithperfshires /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

LiPS /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ato gjera qe jane te BALLAFAQUESHME LiPS, jane njekohesisht te PAKUNDERSHTUESHME. Pra kundershtimi i tyre, eshte budallallek /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

Most me shkrive,ckerkon te ballafaqosh,subjektivizmin apo objektivizmin tend.Po kerkon te me sjellesh ne realitet statistikat e vezhgimeve te tua dhe probabilitetin e ndodhjes se tyre ne lidhje me Moz??? Mos e hidh muhabetin nga dega ne dege se qellon dege e thate dhe vritesh.( Asgje personale,gjithcka lindi mbi nje shkrim "subjektiv" /pf/images/graemlins/laugh.gif )
P.S. Ballafaqimi eshte kusht i nevojshem per moskundershtim,por jo i mjaftueshem /pf/images/graemlins/thumbsup.gif