As sot!! Nuk i jap gjë :P Të kuptoj njëherë e mirë,që nuk jemi materialiste.
T TinkerBell Papirus rex 16 Nov 2016 #921 As sot!! Nuk i jap gjë Të kuptoj njëherë e mirë,që nuk jemi materialiste.
T TinkerBell Papirus rex 17 Nov 2016 #925 Një përgjigjje për gjithçka tii Një kalofsh bukur sot : )) (se mua më pret një ditë e gjatë )
T TinkerBell Papirus rex 17 Nov 2016 #927 Rrofsh pjesa më e madhe e ditës iku. M&M chocolat (jam duke ngrënë tani) , e shikon sa e mirë jam
joetisti_ Locus omnem 17 Nov 2016 #928 flm, por s'i ha ! Po marr vetem nje qe te mos te te kthej doren. nje duartrokitje ti mua ?
T TinkerBell Papirus rex 18 Nov 2016 #930 Çfarë do ti akoma mo ? Nuk kemi lënë gjë pa të dhënë. Pushim sot
T TinkerBell Papirus rex 18 Nov 2016 #932 Rrofsh ti ! Dy qenusha deri tani , të gjej vend ku ti çoj tani se më griu mami pastaj.. Ja këto që të më bëjë një portrait.
Rrofsh ti ! Dy qenusha deri tani , të gjej vend ku ti çoj tani se më griu mami pastaj.. Ja këto që të më bëjë një portrait.
T TinkerBell Papirus rex 19 Nov 2016 #934 Ngelet për të parë..... Një weekend të këndshëm dhe relaksues : ))
Hope dans ton coeur 19 Nov 2016 #935 Sa ke pire mbrem lol mban mend gje ti Thank you @TinkerBell paskemi kohen e bukur kete weekend Nje drek romantike
Sa ke pire mbrem lol mban mend gje ti Thank you @TinkerBell paskemi kohen e bukur kete weekend Nje drek romantike
T TinkerBell Papirus rex 19 Nov 2016 #938 Whiskey që në pikë të mëngjesit :O , no thx xP Një kuti me jorgan dhe batanije Ngriu
T TinkerBell Papirus rex 19 Nov 2016 #940 Shetitje në park? Good idea nuk kemi fëmijë ama : / Ke ndonjë beb aty në komshi tiii ?