Kadaifff :p vetëm mos u anko kot.
Hope dans ton coeur 9 Nov 2016 #882 Papapa na qove malllin tashi ke harru bakllaven lol Nje holiday to Monaco
T TinkerBell Papirus rex 9 Nov 2016 #886 Awww,rrofsh,qënka dhe me gjithë zemër pale Ca speca turshi, @Hope xP
Hope dans ton coeur 9 Nov 2016 #887 @TinkerBell me bane shtatzan me gjith gjana t mira hahahahaha I dhuron pa zmr biciklet
T TinkerBell Papirus rex 9 Nov 2016 #888 Mjafton të mos ankohesh S'ka rëndësi,futi vrapit pastaj. Ca manaferra
Hope dans ton coeur 9 Nov 2016 #889 Gjithmone ankohem I want everything Hahahahaha @TinkerBell luleshtylle with cream
Hope dans ton coeur 10 Nov 2016 #891 Nuk paskë shije hiq lol lol 120kg vajta Nje Sahan me kertolla @TinkerBell
T TinkerBell Papirus rex 11 Nov 2016 #892 Një copë të vogël çokollatë,se pjesën tjetër po e ha vetë Je dhe me diet tiiii
Hope dans ton coeur 11 Nov 2016 #893 Nuk ban naze I like it just little bit from your hand Capochino plus chees cake
T TinkerBell Papirus rex 11 Nov 2016 #894 Bobo,më ke bërë si tullumbace dhe mua qënke shoqëri e keqe ti!! Nuk i jap gjë më këtij (për të ngrënë dmth) . Një kapuç,se e paska gjetur dimri të pa përgatitur.
Bobo,më ke bërë si tullumbace dhe mua qënke shoqëri e keqe ti!! Nuk i jap gjë më këtij (për të ngrënë dmth) . Një kapuç,se e paska gjetur dimri të pa përgatitur.
katsune cherry blossom 12 Nov 2016 #895 nje dremitje te embel nen hijen e ketij shelgu lotues ne nje dite te bukur pranvere
Eléonoré Valoris scriptorum 12 Nov 2016 #896 Une te jap nje shuplake te forte, nese ti ben shantazhin me te vogel miqve te mi. Po ti mua?
T TinkerBell Papirus rex 12 Nov 2016 #900 Me gjithë këto që më jep ti për të ngrënë,më mjaftojnë dhe teprojnë për një vjet Plasëëëëëm Çorape erdhi dimri.
Me gjithë këto që më jep ti për të ngrënë,më mjaftojnë dhe teprojnë për një vjet Plasëëëëëm Çorape erdhi dimri.