Une eci vetem

Ema

Goddes
Re: Une eci vetem

E quando so che non sarai più mia
strappero quella fotografia
perche fà male rivedere che
...tu sei ancora li vicino a me /pf/images/graemlins/frown.gif !

Ema

Goddes

Me leje a ta mor ket:

Titulli mungon

Oh po, e dua dhe kete.
Vec gishtat mbi tastjere te ve.
Pastaj kercasin fjale e taste
Ndodh vetem rralle, te mjerat raste.
Kur mund te shkruash dhe pa vere
dhe je ne gjendje per te ndjere
esell, krejt i coroditur.
Eshte ky momenti qe kam pritur?
Mike, pse kam nevoje per ty?
Une qe ne dhjetra porta hy
Dhe dal pastaj ashtu si hyra.
Me varet buzeve e peshtyra.
Shpjegime endrrash, coroditje.
Krim pa ndeshkim e pa paditje.
Njerez pa skalpe dhe makina.
Gra lakuriqe ne vitrina.
Qe shkelin syte, dhe shenja hedhin
ne forma puthjesh buzet mbledhin.
Jeshil, i verdhe pastaj i kuq.
C'do semafor e ka k'te huq.
Dhe zeri yt pastaj qe dridhet
nje fjale ne goje qe dot nuk lidhet.
Dhe syte e mi qe depertojne
Me lutje lypin dhe shpresojne.
Se sonte do me thuash jo.
me shty, me shaj pastaj vrapo.
Do me kujtoje ky shi qe nis
Lindjen, vdekjen, zbrazetine midis.
Ti je nje barre qe s'ma mban shpina.
Por ves i keq si kokaina.
Prandaj te lutem rrotullohu
Nje hap pas tjetrit dhe largohu.
Harro qytetin, rruget, mua
E parendesishme qe te dua.

/pf/images/graemlins/smile.gif

BReaTh!!!
Miss you Komandante!

Blendi

Primus registratum

KEEP WALKING
lite.jpg

Fiks!

bebi

Primus registratum

tema jeme e preferume!
Blend, m'zhgenjeve. Mendova se kam me gjet dicka prej tejet me lexu, kur pashe se kishe postu /pf/images/graemlins/frown.gif

Danae

Primus registratum

naj naj na naj
naj naj na naj
tingujt pariziane me kane ngelur
ne mendje,ne zemer,
naj,naj,na naj...
me ty vallezoj tek te kam ndermend
naj naj na naj
te mendoja...
e mall nuk kam me,
se malli ka forme
e ti je shperndare ne mua
naj,naj,na naj,
komedi e bukur kjo e jona.
...po mendoj se nuk jam vetem ne ecje,por te kam gjithmone brenda meje te shnderruar ne ndjenje, ne mendim,ne melodi...naj naj naj na naj.

alinos

Forumium maestatis

travelling from one place to the other is not easy, is it?
You leave a piece of yourself the same way you take something from those sites.
I am like that: leaving and taking pieces everywhere I go. Sometimes it is even difficult to keep track of the new self I become from all this leave and take.
I understand why it is difficult to love me. In fact it is difficult to figure out what actually me is!
Sorry, I have no clear-cut answer to that, and by saying that you are dismissed from all the guilt you carry upon yourself for not loving me!
Cet la vie!

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] travelling from one place to the other is not easy, is it?
You leave a piece of yourself the same way you take something from those sites.
I am like that: leaving and taking pieces everywhere I go. Sometimes it is even difficult to keep track of the new self I become from all this leave and take.
I understand why it is difficult to love me. In fact it is difficult to figure out what actually me is!
Sorry, I have no clear-cut answer to that, and by saying that you are dismissed from all the guilt you carry upon yourself for not loving me!
Cet la vie! [/qb]
e shkruajte vetë këtë, apo e lexove diku?
it sounds hauntingly familiar, but I can't exactly place where I may have read this or something quite similar

moonlight

Primus registratum

Une eci vetem atehere kur eci pa levizur. Levizja eshte intriguese se shpesh jep iluzionin e te qenurit karshi dikujt; te tille 'dikujt' i kam marre meri se me prishin vetepranimin e te qenurit vetem. S'kam nevoje per 'dikujt' pa emra te me vertiten rrotull sa here marr hapin te leviz. Por emrat nuk ia dij, prandaj nuk u kerkoj dot nderin te mos perplasen me mua; keshtuqe une eci e vetme vetem atehere kur nuk leviz.

alinos

Forumium maestatis

ndoshta kishe pire dhe ti birre kur e lexove, dhe keshtu me ke lexuar mendjen /pf/images/graemlins/wink.gif edhe pse jam tuj vra menien se ku :confused:

lil-butterfly

Primus registratum

zhurma e hovercraft me terhoqi vemedjen. pashe jashte dritares edhe ishte qetesi. kisha kohe qe se kisha degjuar ate xhurme edhe duke e ditur qe ajo linte ate qytet port c'do 20 min u vesha edhe dola. per here te pare ecja permes atij parku vetem. ketrat qe luanin me njeri-tjetrin me mbajten per disa caste ne kembe... u ula aty, tek u mbeshteta ne nje peme edhe duke mbuluar koken me duart e mia mendimet me cuan larg. asgje s'ma mbush boshllekun e krijuar ne stomak prej ditesh. nxjerr tel nga xhepi edhe i bie nje nr. zeri i mamit nga ana tjeter e tel me preku shume. kuptova qe edhe pse kam 4 vjet larg shtepise akoma jam home sick. lotet me ngrohen faqet... u ngrita edhe eca vetem. eca duke menduar edhe duke fshire lotet...

zilja e tel me zgjoi nga mendimet. "do you wanna met at the union for a drink?" nuk e di pse e pranova ate ftese. mbase jam vetem??? c'them edhe une...une jam vetem, e vetme me dhe kunder botes... dhe shkova ne union por asgje s'ma shuan mallin qe kam. eci e vetme rrugeve dhe enedrroj...

ameba

Forumium maestatis

o Alinoso ene mu po me duken si rreshta te marra borxh diku, po ku ??? :confused:

nejse per sa kohe ke mundesi te ecesh ( pak rendesi ka drejtimi ) te levizesh e te shohesh gjera te reja e njerez te rinj jeta eshte nje enderr shume e bukur..... mos me zgjoni
:rockband: :shrug:

Danae

Primus registratum

Ec vetem,shoqeruar nga shikimi nga lutjet,nga dicka,te cilen nuk e kuptoj dot,pse behet arsyeja e druajtjes se saj,por ec.Fundja trajektorja ime eshte imja,e saja e saj,gjerat nuk nderthuren.
Kam pyetur shpeshhere arsyen e influences apo me mire per origjinen e saj,duke shikuar si berthame ate qe flet me ze me te larte,por nuk mund te them se kam neglizhuar dyshimin.
dhe ja sot dyshimi me shfaqet duke krokodilizuar sjelljen e ne mos paste kenaqesi do ndoti liqenin.
Reagime nuk kam,thjesht rrudhje buzesh por vetem kaq.
Nuk e sjell dot koken te shoh e te reagoj per gjarperinjte,as harkun se ngre dot,idete dua ti ruaj te pastra,zemren gjithashtu.
Une eci vetem,jo kurre me,ne vete mbart qindra dashuri,e sot me shume se kurre.
cfare nuk mbart mbi vete jane paragjykimet e nuk vesh dot njerez me frikerat e mia,ne lotet e mi nuk ka helm,e as vegla.
Sonte e ndjeva per borxh te flas,por jo per mua sa fale mikes sime.Mos jetoni me iluzione te kota,mos felliqni kot emra,deshira e dashuri,jo gjithcka i ngjan tymit,mos me bej te rrudh buzet.
Ju uleritni,nderkohe qe une kam folur,e veshtire te mos kem fakte per nje fjale timen,keni uleritur mjaftueshem ne luftera donkishotiane.
Lermeni rehat,se ma keni sterruar pamjen mjaftueshem,anzi po u le rehat une.
Cuditem vetem per dicka,ne je verbuar me vertete apo ben gjoja,ne kete pike duhet ta kishe kuptuar,por nuk me intereson te kuptoj se ajo qe te japin me luge si ushqim nuk eshte vec levrim i gjuhes.

ameba

Forumium maestatis

ti e di qe te lexuarin e kam lene me kohe qekur me dhuruan nje liber qe me mesonte si te sillesha me femrat....
e lexova e aplikova dhe tani Eci vetem; me teorine time

TDSH

Primus registratum

...me pelqen te mendoj qe eci vetem, nderkohe qe eci gjithnje mbeshtetur ne duart e te tjereve-qe me sherbejne si paterica...

Rambla

Primus registratum

...shkruajta diçka dhe e fshiva prap...me mire te mos lexoj me ketu...keto postimet sikur me çajne me dysh zemren sidomos ne nje dite si kjo e sotme, dhe fatkeqesisht lotet nuk rrjedhin per t'me lehtesuar dhimbjen /pf/images/graemlins/frown.gif

...eci vetem vazhdimisht

Kordelja

Valoris scriptorum

Ne pretendojme se ecim vetem,ndjekim endrren vetem, por harrojme qe s'jetojme dot pa te dashurit e zemrave tona dhe qe kerkojme te tjere njerez te tjere te dashur te hyjne ne rruget e jetes sone per te plotesuar boshlleqet qe ndiejme, ne nuk duam te ecim vetem. Vetem duam te ecim kur na ofrojne meshire, urrejtje, jo kur na ofrojne dashuri. Ahere kujtohemi qe nuk do donim te ishim vetem.