Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

Brillo

Primus registratum
Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

Dëshira ime është që gjithnjë me burrin tim, të kam edhe çiftin tjeter në dhomë. Kohë pas kohe të ndrrohemi, apo së paku të i dëgjojë gjëmimet e palës tjetër.

Le të shohim edhe juve, se sa keni dëshirë që të jeni swinger...

abs

nuk e di...
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

pyes vehten kjo "goce" ose cun i mshehur mbas nickname goce /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif pse ka ndrruar nick per te hapur nje teme te re?

MLK

Primus registratum

Pezr respekt mij /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

abs

nuk e di...

kisha dasht me i njoft ngjyrat e ktij lloj respekti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif per zgjerim horizonti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif

mos i njeh gja zotnija jote ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif

Caldera

Primus registratum

sa paragjykojne shqipot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

abs, cne ke erosi ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

abs

nuk e di...

mir un po ti c'do ktu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

apo sheh rrushi rrushin e piqet dardha moj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

thash t' hy ne un iher /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif t'zgjeroj pak horizontin por s'po shoh gja t'lexueshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-jerkbag.gif

Caldera

Primus registratum

was soll ich sagen... du kennst mich schon /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

abs

nuk e di...

wir haben hier halt nicht viel zu sagen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Ich bin nur neugierig,wer sich hinter dem Nickname versteckt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Caldera

Primus registratum

warum wills wissen? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif mir ist egal /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

abs

nuk e di...

Detektiv ist mein neues Hobby mi , weißt du das nicht? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif

ere

Primus registratum

Dmth dhe ju doni swing? Hajde mos kini turp pranojeni ne shqip.

ALTIN

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: abstract</div><div class="ubbcode-body">
Detektiv ist mein neues Hobby mi , weißt du das nicht? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif
</div></div>

Ma perkthe pak dhe per mua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

abs

nuk e di...

nuk e perkthej jo, se masanej e merr hobin tim si t' vertet temahapsi, nga fryka nuk na tregon si asht kjo loja kolektive, per te cilen jemi vu n rradh me msu dicka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Dolores

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Joe..cfaredo qe ua ndez miletit....eshte preferim personal

MLK

Primus registratum

Swing do me thon kala dibronçe po me lujt me pabrekse /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

E as une s'e di pse pa na shpjegu konceptin na kerkojne men'je keta... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Swing do me thon kala dibronçe po me lujt me pabrekse /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif