Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

u74

Primus registratum
Re: Unë, Ai, Ajo dhe Ai.... Swing...

Joe..cfaredo qe ua ndez miletit....eshte preferim personal

Nuk jam kundra Missi .... preferencat jane personale ama belive me there are too many that would love to try it and some already do... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif ... of course not me...

Sa per kala dibrance kur eshte vec nje mashkull ne grup ok.. , se per nryshe na qofte haram edhe kjo loje...

MLK

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MiSsBehavi'N</div><div class="ubbcode-body">Na doli tani nga expertet qe doggy style mes meshkujve eshte rregull nr 1 ne swing /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ju pershendes

http://www.youtube.com/watch?v=UnXEmAlAhCQ </div></div>

Doggy style kjo !!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif
Gruje, ty ta paska bo burri me hile m'duket /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ose anatomine e ke mor me mik ne shkolle /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Dolores

Primus registratum

I paska dal gjumi naten te me pergjigjet ky /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ....shif mer vidion atje flet vet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

u74

Primus registratum

kur e ke mizen nen "kesule" te shkon dora vete per ta krujt... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_doh.gif

Dolores

Primus registratum

ca mize mer ai ka bumble bee se shef si hidhet pupthi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

u74

Primus registratum

thashe "mize" per te rujt origjinalitetin e autorit - populli

Missi e the vete qe preferencat jane personale le te hidhet...

MLK

Primus registratum

Ty te paska thon po iki me lujt me shoket doggy style burri ne me t'mush menien te ka kallzu ket videon /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Ps.Deri te çereku e kom pas se masnej m'del me zhurmus kjo video /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Dolores

Primus registratum

Po s po shajme nga burrat nashti mos te filloj une me ate tendin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif sipas llogjikes tende s qenka vetem burri im qe mendoka ashtu po edhe tina /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

hej pike e zeze s pranon i biri botes qe ishte gabim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

Kush eshte katershja ketu, ta morim vesh kete muhabet ... Missi, MLK-ja Joe-ja dhe Lipsi eeeee ... po mire , po sikur me shtu edhe nji Ajo tjeter , bohet gjo?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

u74

Primus registratum

Po s po shajme nga burrat nashti

You do have some very fine sense of humor , the funniest expression in second half of this year so far....

u74

Primus registratum

Po mire para se mu "anetarsu" na difto c'fare preferencash ke ti se nuk po dijme ke te ndjekim dhe kujt ti ikum ...

mozaiku

Primus registratum

Preferencat zbulohen, nuk percaktohen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

true confidental

Forumium maestatis

Playground is open , now and then o bit of swinging exercises hurts noone /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

u74

Primus registratum

Jo moj vajze si ka ardhe koha sot un nuk i besoj kuj pa "prova" ... better safe than sorry...

Impuls i ke ra tamam temes exercise does not hurt

Orange1981

Primus registratum

Dëshira ime është që gjithnjë me burrin tim, të kam edhe çiftin tjeter në dhomë. Kohë pas kohe të ndrrohemi, apo së paku të i dëgjojë gjëmimet e palës tjetër.

Le të shohim edhe juve, se sa keni dëshirë që të jeni swinger...

Orange1981

Primus registratum

Dëshira ime është që gjithnjë me burrin tim, të kam edhe çiftin tjeter në dhomë. Kohë pas kohe të ndrrohemi, apo së paku të i dëgjojë gjëmimet e palës tjetër.

Le të shohim edhe juve, se sa keni dëshirë që të jeni swinger...
Edhe ne na pelqen fantasia juaj

Sahit Rexhepi Keca

Valoris scriptorum
Unë,Ai,Ajo dhe Ai---dhe shumë të tjerë,mund ta krijom një shoqëri të shëndosh.
por mund ta krijom edhe një shoqëri të degjenerume.

Hektor12

Locus omnem
Ka plot qe duan treshe dhe swing more pastaj jane pwr tema te lejuara qe te kete edhe gjera mbase tabu per shumicen