Turp apo Xhelozi

Hipocrati

Hipocrati
TURP apo XHELOZI !?
Dy kandidate te mencur ne fillim te nje lidhje te denje e serioze duhet t`i thone njeri tjetrit disa gjera, te cilat nese zbulohen me vone mund te cenojne ose akoma me keq ta shkaterrojne lidhjen.
Rruga neper te cilen rritemi e ecim formon karakterin.
Varet nga karakteri i personit me te cilin lidhemi nese do ndjejme TURP, XHELOZI ...ADMIRIM...zhgenjim apo vuajtje !
Keshtu mendoj une te dashur miq (si hapes i kesaj teme).

princ

Valoris scriptorum
unë pajtohem
.jpg

edhe un

Hipocrati

Hipocrati
Kam dashur te shpreh diferencen ne perceptim nga eksperiencat e meparshme te partneres/partnerit.
Nese partneri ka pat nje eksperience te bukur, nje histori te bukur dashurie, normalisht do behesha xheloz e do te perpiqesha fort qe te ishe me i vlefshem per partneren time, e kun derta nqs do mesoja se do kishte patur eksperienca vulgare, do te demotivohesha...do ndjehesha keq, edhe i turperuar ndoshta...

dr love

Locus omnem
Kam dashur te shpreh diferencen ne perceptim nga eksperiencat e meparshme te partneres/partnerit.
Nese partneri ka pat nje eksperience te bukur, nje histori te bukur dashurie, normalisht do behesha xheloz e do te perpiqesha fort qe te ishe me i vlefshem per partneren time, e kun derta nqs do mesoja se do kishte patur eksperienca vulgare, do te demotivohesha...do ndjehesha keq, edhe i turperuar ndoshta...

Une nuk do te doja.t'a dija fare..asnje nga eksperiencat qe kam patur..apo qe ka patur ai.Nuk dua as te krahasohem..as te me krahasojne..dua te jem e lire te dua sic jam une..pa u ndikuar.Zgjedhja eshte e atij pastaj..po i pelqeu..mire..po s'i pelqeu..edhe me mire.Nuk eshte as turp..as xhelozi..s'ma ndjen fare.

joetisti_

Locus omnem
S'eshte turp te jesh xheloz/e. Por nganjehere disa persona e matin dashurine e tjetrit duke pare xhelozine tek ai/ajo. Besoj eshte e gabuar. Kur dikush eshte xheloz ne ekstrem, atehere ka vend per te patur turp. Turpi nga ana tjeter ka ndryshuar nga kriteret e dikurshme. Ky, si fakt, eshte edhe mire edhe keq. Per mire di te them se, s'eshte me turp te puthesh te dashuren ne mes te rruges me plot njerez perqark. Sa mire !!

dr love

Locus omnem
Une nuk do te doja.t'a dija fare..asnje nga eksperiencat qe kam patur..apo qe ka patur ai.Nuk dua as te krahasohem..as te me krahasojne..dua te jem e lire te dua sic jam une..pa u ndikuar.Zgjedhja eshte e atij pastaj..po i pelqeu..mire..po s'i pelqeu..edhe me mire.Nuk eshte as turp..as xhelozi..s'ma ndjen fare.

i qendroj ktij mendimi