Tregime erotike :D

Soleil

Valoris scriptorum
Jo po perdore si tutorial duke e pare ne tv dhe duke e ndjekur hap pas hapi :p

Mendoj se mund te shtosh informacionin qe ke per fushen perkatese por smund te funksionoj si nje manual, trupi ka nevoje te ndihet i lire... nese ndjek nje skenar mund dhe te ngaterrosh fjalet dhe me pas mos te duartrokasi publiku :)

Soleil ti ke kapur nje fragment qe mbase nuk e ploteson erotiken tamam, per mua ishin 2-3 detaje fizik qe mu duken dhe te manguta madje.
Veprimet ishin gjysmake dhe ste ngjall ndonje ndjenje erotike apo dicka te perafert... dhe nqs libri eshte ky "fragment" atehere skemi humbur shum nga dembelizmi :)
Te thash..qe veç nje kafshate nga libri..megjithate nese te bie rasti ta kesh neper duar do te t'a keshilloja..pastaj mos harro qe perthithja e librit vjen dhe nga gjendja emotive :)

joetisti_

Locus omnem
Nga libri me tregime "Akademia e bushtrave", i shkrimtarit francez Gilles Plazy :
(per lexuesat dembele :p )

ERIKA

Fillimisht, pashë vithet e saj. Fenomenale. Ishin një palë vithe të madhërishme, të begata, të lakuara aq bukur, që dilnin aq më tepër në pah që i përkisnin një femre të përkulur për të marrë diçka përtokë. Kush nuk i di ato vitrina, në qytetet e vendeve veriore, ku vajzat me patentë për këtë punë sfidojnë vështrimet e kalimtarëve teksa rrinë në të ngrohtë, meqë klima e atjeshme nuk të lejon të rrish lakuriq përjashta ? Vithet e Erikës, që binin, pra, tmerrësisht në sy, m'i asgjësuan gjithë mendimet. U zhyta kështu në atë përzierje gëzimi e frike që përbën mrekullinë e seksit. Pa duruar që të shihja edhe diçka tjetër, shtyva derën aty pranë dhe u gjenda në prani të një mase mbresëlënëse prej mishi e veshjeje të mjegullt që u çel diku sipër me një buzëqeshje si ajo e Kronosit në çastin kur do të shqyente fëmijët e vet. Atëherë, e pata të vështirë hem të ecja përpara, hem të zbythesha. Isha paralizuar. Ajo u bë e ëmbël, uli perden, më përshëndeti siç e kërkonin rrethanat dhe, pa këmbëngulur ta paguaja që përpara siç e do zakoni, më gllabëroi me bollëkun e sisëve të saj. Në fillim, pandeha se po mbytesha. U rreka t'i shpëtoja shtrëngimit të saj, ndonëse ndihesha fajtor që isha futur atje pa u menduar mirë. Ia arrita t'u rrëshqisja atyre krahëve të fuqishëm dhe një minutë më vonë, pasi u përmenda, e pashë veten të ulur në buzë të një shtrati, me pantallonat e mbledhura shuk tek këpucët, ndërsa ajo femër e paformë kishte rënë në gjunjë e mundohej ta gjallëronte seksin tim që, në pikë të hallit, nuk arriti t'i bindej. Nga zemërgjerësia apo ngaqë i vinte rëndë, ajo nuk pranoi ta merrte kartëmonedhën që i zgjata me një ndjenjë turpi, por më shtyu ashpër në drejtim të portës....
Pse kaq eshte pak? :) Une edhe per kaq pertoj. :p
Varet sa i/e lodhur je. Nje here tjeter do ta lexoj!

(tema)
Mario vezhgon. Me vemendje. Me frike. Degjohen zera nga Nju Jorku.
Rozi del nga banja.
Eshte lakuriq.
Nga pas i vete dikush.
Nje burre e ndjek.
Lakuriq.
E kap nga krahu.
E kthen.
E puth.
Ajo nuk sprapset.
Mario shikon.
Nuk mund te heq dore.
Rozi ferkon lekuren e bute te barkut te ai burre. Gjunjezohet para tij edhe e merr ne goje. Pastaj e hedh mbi shtrat dhe i hipen siper.
Mario veshtron.
Nuk do te heq dore.
Ajo leviz siper burrit te mistershem. Flet anglisht. Mario nuk kupoton anglisht. Por trupi i tij kupton gjithsesi. I ngrihet. Mario vazhdon te shikoje, duke u prekur... (vazhdon... vitin tjeter :p)