Tregime erotike :D

Y

ylberi

Guest
Re: SHTHURJE TE NXEHTA VERE

Pjesa e gjashte e krijimit
SHTHURJE TE NXEHTA VERE

Nuk ishte penduar aspak per naten e meparshme .Ai tipi edhe pse nuk i pelqente

shume e ishte shume i bezdisshem, ne krevat ishte prezantuar mire.I kishin pelqyer fjalet e tij e do te kishte hedhur bast me cilindo qe ai ishte ose gazetar apo poet ,por nuk e kishte pyetur per zanatin qe bente.Ajo e dinte qe zakonisht djemte genjenin ne keto raste per t’u mburrur perpara vajzave ,prandaj do te ishte e kote kjo pyetje.I pelqeu ta imagjinonte gazetar –poet dhe kjo mjaftonte ,ngaqe ne keto raste e verteta nuk hynte aspak ne pune .
Dita e punes iu duk me e lehte dhe shume e pelqyeshme sepse ajo nderkohe po shihte me vemendje klientet e hotelit ,ngaqe tani donte t’i jepte vetvetes emocione te reja .Habitej edhe vet sesi nuk u ishte pergjigjur burrave te shumte qe i vardiseshin, te pakten me ndonje buzeqeshje intriguese per te luajtur me ta .Ketej e tutje do tallej me te gjithe dhe kur t’i pelqente dikush do tè perpiqej te argetohej sadopak .
Qysh diten e pare te punes pronari i Hotelit i kishte ngulur syte plot zjarr dhe disa here i kishte bere komplimente .Ai ishte nje 50 vjeçar i thinjur ,jo i bukur dhe dukej sikur kishte frike nga gruaja e tij e cila komandonte te gjithe me shume egersi .I vinte pak keq per ate kur shihte sesi i perulej bashkeshortes se tij .Ajo e fyente perpara te gjitheve .
Ivana ate dite fill pas nates se seksit me gazetarin-poet ishte shume e sjellshme me punedhenesin e saj ,madje i buzeqeshi disa here ne menyre djallezore.Ai nuk i ndante syte ,kishte ne syte e tij njefare dalldisjeje te mjere .
“ Neser kur te futem ne zyren e tij per te marre rrogen do flas pak me te” mendoi Ivana.E dinte qe bashkeshortja e shefit nuk futej shpesh ne zyre ,pasi ajo e kalonte kohen ne kuzhine ,korridore duke kontrolluar nese punetoret po pastronin ose gatuanin etj dhe nuk i pushonte goja duke dhene urdhera .
Kur po kthehej ne darke ne dhomen e saj gjeti tek dera “gazetarin-poet” qe po rrinte si hu gardhi .
Ajo i tha qetesisht “Nuk e dija qe ishe kaq i ngjitur :largohu tani se s’ta kam qejfin”.U fut ne dhome e mbylli deren pa e pare ne sy ate .U çudit sesi ai nuk i tha asnje fjale dhe ndjeu hapat e tjetrit neper korridor tek largohej .

Shefi e priste ne zyre siç bente zakonisht ne diten kur jepte rrogat .
Ajo u ul perballe tij e ai filloj te numeronte parate pa e pare ne sy .
- Dua t’ju them diçka – tha Ivana kur ai i zgjati parate dhe letren ku duhet te hidhte firmen .
- Si jo ,urdhero fol – i tha punedhenesi me miresjellje .
-Do te doja t’ju lutesha te me ngrinit rrogen sepse … -Kam nevoje per …. _ajo nuk dinte se çfare te thoshte dhe shefi sikur ta kishte imagjinuar gjithçka ,foli.
-Te kuptoj shume mire Ivana ,ti ke nevoje te blesh rroba te reja ,kepuce sepse keshtu do shfaqej me se miri bukuria jote- I tha shefi papritur .
Ai nxorri disa kartmonedha nga kasaforta dhe ia zgjati asaj .
-Keto mbaj per vete ,ndersa sonte do te le tek dera disa dhurata .Kur te trokas hape deren ngaqe do jem une .Do vij sa per te lene dhuratat e mia –

Iku nga zyra e gezuar .Burrat po fillonin te binin ne lojen e saj .Persa i perkiste rroges i kishte dhene me ne fund ate qe meritonte ,pas rroges se ulet qe i jepte fillimisht .

vazhdon

Y

ylberi

Guest
Re: SHTHURJE TE NXEHTA VERE

Pjesa e gjashte e krijimit
SHTHURJE TE NXEHTA VERE

Nuk ishte penduar aspak per naten e meparshme .Ai tipi edhe pse nuk i pelqente

shume e ishte shume i bezdisshem, ne krevat ishte prezantuar mire.I kishin pelqyer fjalet e tij e do te kishte hedhur bast me cilindo qe ai ishte ose gazetar apo poet ,por nuk e kishte pyetur per zanatin qe bente.Ajo e dinte qe zakonisht djemte genjenin ne keto raste per t’u mburrur perpara vajzave ,prandaj do te ishte e kote kjo pyetje.I pelqeu ta imagjinonte gazetar –poet dhe kjo mjaftonte ,ngaqe ne keto raste e verteta nuk hynte aspak ne pune .
Dita e punes iu duk me e lehte dhe shume e pelqyeshme sepse ajo nderkohe po shihte me vemendje klientet e hotelit ,ngaqe tani donte t’i jepte vetvetes emocione te reja .Habitej edhe vet sesi nuk u ishte pergjigjur burrave te shumte qe i vardiseshin, te pakten me ndonje buzeqeshje intriguese per te luajtur me ta .Ketej e tutje do tallej me te gjithe dhe kur t’i pelqente dikush do tè perpiqej te argetohej sadopak .
Qysh diten e pare te punes pronari i Hotelit i kishte ngulur syte plot zjarr dhe disa here i kishte bere komplimente .Ai ishte nje 50 vjeçar i thinjur ,jo i bukur dhe dukej sikur kishte frike nga gruaja e tij e cila komandonte te gjithe me shume egersi .I vinte pak keq per ate kur shihte sesi i perulej bashkeshortes se tij .Ajo e fyente perpara te gjitheve .
Ivana ate dite fill pas nates se seksit me gazetarin-poet ishte shume e sjellshme me punedhenesin e saj ,madje i buzeqeshi disa here ne menyre djallezore.Ai nuk i ndante syte ,kishte ne syte e tij njefare dalldisjeje te mjere .
“ Neser kur te futem ne zyren e tij per te marre rrogen do flas pak me te” mendoi Ivana.E dinte qe bashkeshortja e shefit nuk futej shpesh ne zyre ,pasi ajo e kalonte kohen ne kuzhine ,korridore duke kontrolluar nese punetoret po pastronin ose gatuanin etj dhe nuk i pushonte goja duke dhene urdhera .
Kur po kthehej ne darke ne dhomen e saj gjeti tek dera “gazetarin-poet” qe po rrinte si hu gardhi .
Ajo i tha qetesisht “Nuk e dija qe ishe kaq i ngjitur :largohu tani se s’ta kam qejfin”.U fut ne dhome e mbylli deren pa e pare ne sy ate .U çudit sesi ai nuk i tha asnje fjale dhe ndjeu hapat e tjetrit neper korridor tek largohej .

Shefi e priste ne zyre siç bente zakonisht ne diten kur jepte rrogat .
Ajo u ul perballe tij e ai filloj te numeronte parate pa e pare ne sy .
- Dua t’ju them diçka – tha Ivana kur ai i zgjati parate dhe letren ku duhet te hidhte firmen .
- Si jo ,urdhero fol – i tha punedhenesi me miresjellje .
-Do te doja t’ju lutesha te me ngrinit rrogen sepse … -Kam nevoje per …. _ajo nuk dinte se çfare te thoshte dhe shefi sikur ta kishte imagjinuar gjithçka ,foli.
-Te kuptoj shume mire Ivana ,ti ke nevoje te blesh rroba te reja ,kepuce sepse keshtu do shfaqej me se miri bukuria jote- I tha shefi papritur .
Ai nxorri disa kartmonedha nga kasaforta dhe ia zgjati asaj .
-Keto mbaj per vete ,ndersa sonte do te le tek dera disa dhurata .Kur te trokas hape deren ngaqe do jem une .Do vij sa per te lene dhuratat e mia –

Iku nga zyra e gezuar .Burrat po fillonin te binin ne lojen e saj .Persa i perkiste rroges i kishte dhene me ne fund ate qe meritonte ,pas rroges se ulet qe i jepte fillimisht .

vazhdon

Thamina

Papirus rex
Tregime erotike :D

Pas disa muajve mungese te takova dhe pa shkuar ne shtepi ndaluam ne nje restorant ,Qendronim ulur ti flisje, se c’me erdhi dhe te putha. Sa shume ti doja ato buz te zjarrta. Ti u ndale. Veshtronim njeri tjetrin ne sy, dhe dora filloi ngadale te me rreshqiste prej faqes tende poshte gushes, gjoksit, te kefshet e tua deri tek vagina, qe me kishte bere sa here te cmendesha i teri . Nuk degjoja me gje. Ne veshet e mi ushtonin kujtimet e afsheve te zjarrta qe kisha perjetuar me ty me pare. U afrova ngadal dhe lehtazi te kafshova qafen aty ku fillon veshi, derisa me doren e majte nuk ndalesha se levizuri poshte e lart, pergjate kufinjeve qe kishte okupuar vagina jote. Syte me ndillnin zjarr. O zot, me dukej vetja si nje i uritur prej muajsh te tere. Do tte haja te teren duke shkumbezuar. si i terbuar. E ndjeja vaginen tend si te fryre. E shpejtoja ritmin edhe me shume. O zot, do ta perpija te teren, doja ta ndjeja ne buzet e mia, ne gjuhen time. Doja ta shijoja at vaginen tende qe sa here me kishte bere mashkullin me te lumtur. Sa mire qe ne restorant nuk kishte shume njerez. sapo pash se ne ishim te vetmit qe kishim zene nje kend aty. Nuk hezitova te ta ngrej fustanin dhe te ta fus me mire . Se c’me pershkuan trupin ca t’ rrenqethura sapo e preka ate. Paralelisht te puthja, kafshoja, lepija lehtazi qafen, faqet, veshin. Ndjeja si ndryshonte temperatura e trupit tend. ti me doren e djathte hoqe ngadal mbathjet dhe mi fute ne xhep. Ngadal u ngrite nga tavolina dhe u drejtove per ne banjo!!. Nuk shkuan as dy minuta erdha dhe un. TI ishe kthyer me fytyre nga pasqyra dhe me veshtroje . un te kapa me hov per beli dhe te shtrengova per trupi tim. Me shkathtesi e ngrita fustanin dhe dora ime e djathte rreshqiti drejt vagines tende te sterndezur e te qullur. Me doren e majte te shtrengoja gjinjte. te kafshoja qafen, shpatullat, si bishe e uritur. Me doren e djathte leshova pantollat dhe te mbeshteta per tavolinen e toaletit. Te kapa per flokesh dhe pernjeheresh ndjeva se si ,Penisi im depertoi mbrendesine e vegines tende. Leshove nje renkim te mbytur. ta beja me zjarr, me hof, me ashpersi. Ah kjo ashpersi ime gjithmone te kishte qmendur. te shtrengoja floket gjithnje e me shume, derisa me doren e djathte te pickoja te byca dhe te beli. O zot, perjetoje orgazmat nje pas nje. vegina te ishte shnderruar ne ujvare. “je me mbrojtje?”me pyete. “Po” u pergjigja shkurt une nuk fola me. Fillova ta bej edhe me ashper pa pushime. Sikur doja te arrija fundin e botes. Ndjeje penisin tim tek te godiste mitren. Nje dhimbje e vogel qe te bente te cmendeshe fare. Pernjehere un e shpejtova dhe ashpersova ritmin e pompimit, dhe ndjeve se si llava ime vershoi mbrendesine e vegines tende. E rraskapitur dhe e qullur nga djerset u mbeshtete per tavoline, dhe une u mbeshteta mbi ty. Zgjata koken duke u munduar te arrija buzet e tua. Ujerat e perziera, tuat dhe te miat, te rridhnin perposhte kembeve.
U ngritem ngadale. Shkembyem ca puthje, dhe filluam te punonim ne pamje te jashtme. Dukeshim sikur te kishim ikur nga burgu. .
Une dola i pari, dhe ti mbete te pastroje edhe pak grimin e fytyres E shikoje veten ne pasqyre dhe nuk e besoje,qe e beme perseri bashke, nuk e besoje qe me kishe prane.
Hera e pare qe lexoj ne forum shqiptar dike si vetja.
Ju pergezoj!

Thamina

Papirus rex
...Ajo kapi sapunin e u fut nen ujin e ngrohte
Po I ferkonte ato gjysmahene
Ne fakt kjo eshte routina e saj e perhershme kur mendon per te...
e gjithe trupi leshon rrenqethje
e duart qe shkojn kudo neper trup edhe pse akoma eshte e qete...disi...
gishtat pershkojn "perlen" e nje moan leshohet e leht ne ate second
Deshira shtohet si dielli I nje mengjesi
leshon me shum uje ne trupin e saj qe e eshte mbeshtetur ne mure...
E aty ndjen me nevoje per te...
e duke thene;oh Zot do doja te ishe ketu me mua tani...
Te shikoje thell poret e lekures time
Te rrembeje shpirtin tim e te me beje te digjesha ne deshire te cmendur
Ngadal ulet ne vaske e prek fundin e saj me trupin e saj.
Uji I ngroht qe po mbush ate vaske e duart e saja qe prekin gjithcka te tijen
Tashme gishterinjt po bejne magjine e tyre ne klitorin e saj
e edhe pse eshte uji I ngrohet,lengjet e saja djegin nga pasioni...
Eshte mrekulli ta shikosh se si dridhet per ty,laget per ty ,derdhet per ty...
Eshte ne cmenduri te pasionit dhe te ndjen aty afer me te
duke I shtrydh gjinjt e duke I then qe eshte vetem e jotja nderkoh qe e shikon duke u prishur nje pas nje...
Nderkohe qe orgazmat spushojn ...
e syte jane te mbyllur fort
ajo mendon:"pse ma ben kete gje mua ,thjesht dhe vetem kur te mendoj"
pse sje ketu ne kete moment?
Pse ...pse...pse kam nevoje kaq shume per ty....

Thamina

Papirus rex
Mike Arriti te stacioni I trenit ca min para ores e nisjes,..
E dinte qe do ishte 12 ore udhetim,dhe zakonisht flinte gjate asaj kohe...Mike me ne fund sistemohet ne dhomen e tij e si perher mbushen gotten me whiskey e ulet afer dritares e humbet ne shikim diku larg ...
Papritur zhurma e deres e ben te leviz e kthen koken,e shikon nje vajze me floke te kuqe qe eshte me valigje e canten qe I rreshqet te dera...
Oh dreqi ta haje thote vazja si ka mundesi qe jane kaq te paorganizuar e kane bere lemsh dhomen time e jam dhe vone per ne konferencen qe do shkoja sot...
Nga theksi dukej qe ishte francize.
Mike buzqesh ,ngrihet I mbush dhe asaj nje gote pije e ja vendos perpara, e I thote:
Ma do mendja se keni nevoje per kete sot...
Oh me ne fund dicka po shkon mire tha vajza,dhe zgjat doren te prezantohet e I thote:
Kenaqesi une jam Giulia.
Oh mirdita Giulia,una jam Mike .
Floket e Giulies ishin te gjata pak me onde ,por te lyera...e ngjyra e kuqe I nxirrte ne pah ngjyen e syve te kalter...
Lekura e saj qe e bardhe si Debora e malit.
Ishte e mbushur por e veshur ne compliment te trupit te saj.
Gjinjt e saj dukeshin firm e te linin iden qe te mbushin doren plot...sishte e gjate por ishte ok...per syt e Mike.
E ndersa syt po uleshin te kembt ...aty veshtroj qe kishte corape te holla te zeza e kepucet shume elegante.
Gulia e piu ne nje gllenk te gjithe goten e ja drejtoj perseri gotten Mike duke I thene:
Tlutem edhe nje...Aty ne ato sekonda Mike kuptoj qe vajza dinte te pinte e gjuha qe po perdorte vinte nga Pub...
PAtjeter I tha Mike dhe I drejtoj gotten tjeter me pije.Pa mbaruar mendimin per te Mike I cili po mendonte ...ca kujton kjo goc se jam ktu per te bere kamarjerin,ne ato sekonda pija e dyt mbaroi...
Aty Mike u kthye e me lezet I tha :Ti e di qe mundesh ta pish dhe me ngadale,kemi gjithe ato ore udhetim...
Mirpo sjellja e saj e ashper dhe aspak e embel ne fakt po e terbonte...Nje biznesmen qe ishte I kompletuar nga cdo ane ....kishte perballe nje vajze komplet te cthurur e vetem e shikonte ...por vazhdonte te ishte I qete.
Ca mendon se je I tha goca babai im apo ndokush qe I duhet se ca bej un me jeten time...
Aty ne ate second Mike ja ktheu:Jo ne fakt sjam asnjeri nga ato...por jam I zoti I kesaj shishes qe e bleva para se te hyja ne dhome...
ou I tha vajza ,spo marr vesh kush kujton se je?
E fytyra e saj u kthye e kuqe...
Te thash jam Mike personi qe do ndajm kete udhetim per ca ore te mira.
Sjam ketu te degjoj nervat e tua apo cadogjeje negative qe te ka ndodhur ty sot,do doja te shijoja udhetimin flm...tha Mike duke fol tepr I prere por me educate.
Kishte kaluar nje ore e spo arrinte te koncentrohej ne liber qe kishte marr me vete te kalonte kohen...E gota e whiskit se kishte prek me...
Giulia hodhi canten e saj nen krevat e u shtri duke pare tavanin...
Me ne fund Giulia fjeti dhe qetesia mbreteroj dhomen e syt e Mike filluan te rendonin dhe sic ishte mbylli librin dhe vetem u mbulua e u mbeshtet ne qoshe te murit sic ishte I ulur...
Mbas nja dy oresh u zgjua...dhe vuri re qe Giulia ishte nen carcaf por kembet e saja kishin dalur jashte...e po luante me vaginen e saj...Spo I besonte syve....
Ohhh mmm po mermeriste...dheMike kishte ngelur vetem shikonte...per ca momente...
Nga zgjimi I nje gjumi,te zgjohesh ne sekonda e te jesh I eksituar ne max.
Hmm So Gulia te pelqen?
Ajo ndaloj dhe nxori koken e cila tani fytyra e saj qe me e kuqe se cpar...e vetem e shikonte...
Mike perseri e pyeti ,te shijon?
Se di ca po thua I tha Giulia e fytyra e saj u duk fiks si te ishte nje femij kur kapet ne faj...
E kam fjalen per kenaqesin qe sapo I dhe vetes tani qe te pash e te degjoja I tha Mike.
hmm po I tha Giulia me shijoj ne fakt se di ca ndodhi ,pak pija,pak stresi I gjithe dites,ti po flije pra humba pak kontroll...
Eshte ok I tha Mike ,I ndodh te gjithve kjo gje ne tren,vetem vazhdo zeje se sjam ketu...
E asnje second nuk kaloj Dora e giulies shkoj perseri te pika ku po I jepte ate kenaqesi qe u shkeput para pak sekondash nga Mike.
Jam I impresionuar I tha Mike.
Flm I tha ajo...
Smundem te ndalem tha Giulia ndjej qe do derdhem e nderkoh qe po thone keto fjal duke uleritur u prish...para syve te tij.
Hmm kjo qe shume mire Giulia I tha Mike,por ne ato sekonda ajo ngriti koken dhe e pa drejt e te pantallonat...e ne ato sekonda I dha te kuptoj qe donte dicka nga ai.
Giulia ishte si zjarr e donte akoma me shume...Mike dua te besh sex me mua,e dua tani...!
Jo jo tani I tha Mike sjam gati...edhe pse pantallonat e tija po pelcisnin...nje buzqeshje e leht I pershkoj buzet e tija...dhe po rrinte akoma ndejur ne ate karrige,e u duk sikur Mike po I mesonte nje mesim,qe jo gjithcka qe do merret.
Dua te qohesh te mbyllesh perden e dritares,e te mbyllesh deren me celes,Mike e urdheroj!
E giulia ne sekonda u ngrit e beri ca ai I tha...Tani sic je eja ktu ne prehrin tim sepse dua te te jap ca shuplaka per sjelljen tende te meparshme sot...
Do me rrafesh?
Jo ,un kurre...mermeriti...Aty Mike e nderprevi dhe I tha nese do nje sex te mire me mua do me bindesh...
Jo sdua tha ajo...ok I tha Mike nese sdo ateher shko te ndonje kabin tjeter e beje me dike tjeter e persor kabinen e tyre tlutem...
Giulia e kuptoj ne second se ca duhej te bente,Sic ishte ne kembe hoqi bluzen e gjithe rrobat e saja e u ul afer Mike.
Bravo I tha Mike tani ulu perball gjunjve te mi.
Duke u ulur Mike I peshperiti ne vesh e I tha: E di cfare Giulia kur te mbaroj keto shpulla do shikosh sa shije kane...do me falenderosh me vone...
I ferkoj pak mollezat dhe filloj tja godas me shpull e duke I folur me nje forc te embel ne vesh donte ti tregonte se kush ishte ne force ne kete dhome ...I ra nga tre here jo fort por sa ti linte shenjat e kuqe ne to...
e perseriti edhe dy her tjera...e kur u ben nga tre her Giulia u ngrit ne kembe e duke u afruar krevatit te saj kishte nje pik loti ne qoshe te syrit...
Tani nese e do ate sex I tha Mike eja ketu ...te dua ne gjunje.
Giulia u shtri e ishte kthyer nga muri...Mike u ngrit e spriti as te mirrte kohe ta pyes...por u fut ne krevatin e saj e shtyvi fort ne mur,sa I ndjeu zemren se si I rrihte fort...Vagina e saj ishte bere qull,Mike mori nje Prezervativ qe e mbante ne portafol, dhe e vuri shpejt...dhe e rreshqiti Brenda ne vaginen e saj pa pritur asnje second...e ne ato momente u perhumb ne ate mrekulli ...
E ne ato sekonda u degjua Giulia qe I tha oh po Mike tlutem me q.. fort...me jep ate sex qe te kerkova...
Me peshperitjet e saja e ulerimat e saja e levizjet e trenit ben te mundur qe pompimet te ishin mrekullisht ne vaginen e saj...e dy trupat po ndjenin mrekullisht.
Nderkohe qe Giulia kalonte orgazma te panumerta,Mike e terhoqi Giulen e e vuri ne kurriz dhe ja qoj kembet lart e ashtu filloj penetrimet qe tashme ishin me te thella...eme te forta...
Dy trupat u duknin sikur benin nje lufte pasioni te cmendur...e trupi I Mike qe sa her I bente pompa I godiste me force klit e saj...
Giulia qe kishte hapur kembet e afroj me kembet e saja qe ja lidhi ne bel akoma me afer saj...
Ne ate moment degjoj Giulien qe uleriti me te madhe...
Ahhh Mike tlutem mos u ndal!
E aty u ndje cdo kenaqesi e brendshme e saj qe doli jasht...
E ne ato sekonda Mike srezistoj me e I tha:
Ahhh mere ,mere te gjithin...u duk sikur dy shpirta erdhen ne konkluzion te njejte...u duk sikur dy lava dolen nga I njejti mal..
Ndersa u ngrit nga Giulia u zgjat te mirrte nje kuti me letra te cilen e donte te pastronte veten pas qe hoqi mbrojtesen...
Oh I tha giulia ske nevoj per letra...me ler mua te kujdesem per te...e ne ftyren e saj ishte URI.
U ngrit nga krevati dhe u ul ne gjunje perball trupit te tije,e filloj ta lepinte e thithte gjithcka qe ishte ne te...
E duke bere kete gje I thoshte embel e ngadal,oh Mike kjo qe fantastike...qe dicka qe sdo e harroj...
E nderkohe qe po lepinte ,u dukte sikur skishte marr akoma fryme tamam.
Kur te dy u "qetsuam disi u ngrit e puthi ne buz dhe I tha ,do dal te ha dicka se kam uri...
Mike u shtri ne krevat e thjsht spo fliste nderkoh ajo hodhi siper nje fustan e doli nga dera...mbas dy sekondash u degjua dera qe u hap perseri...
Ne te u shfaq Giulia duke I thene :Flm !

Thamina

Papirus rex
Dielli ka filluar te bie e nuk jane shume njerez rreth e rrotull...
Eshte ngrohet e trupat sikur leshojne lageshtir nga vapa.Jemi ne plazh e te shtrire ne rere,duke thithur gjithe ngrohtesine e tokes...mbas nje dite te bukur,ku kemi luajtur ,hyr ne det...e kenaqur me shoqerine tone.
Ti leviz doren dhe prek pak sytjenat e mia,pastaj mi terheq sa I ulen ato dhe nxjerr komplet gjokset...Ste them asigje vetem te shikoj...E hedh nje veshtrim te gjinjt e mi qe me suket sikur te therrasin.Jam e shtrire ne kurriz ,kembet e hapura pak...Ti je ne pantallonat e shkurta,e te verej qe rritesh vetem nga mendimet se cfare do me besh...
Leviz e vi mbi gjoksin tend e filloj duke te puthur lehte...Ti fillon e me perkedhel koken e luan me floket e mia ndersa puthemi...e un tashme po notoj me duart e mia en trupin tend e verej sa I fort je bere...
Si fillim ti fillon e luan me kokrat e gjinjve te mi,embel...e pastaj pak me fort duke I shtrydhur ne gishterinjt e tu...
Aty me del nje psheretim e leht...
Duke te prekur sduroj me e te tregoj detin...e te kap doren e te drejtoj drejt tij,pa me bere aspak pershtypje se kush eshte me rreth e rrotull.
Hym ne det ,duke ndjer ujin e ftohet qe na rrahen trupat qe digjen...
Ti me terheqen afer teje e kam kembet e lidhura ne belin tend.Ne uje ndihem mrekullisht ,pasi mund te me vendosesh si te duash...
Po putheshim e ti qe luan me duart e tua ne gjith trupin tim.
Kokrat e gjinjve qe tashme jan ngjeshr te gjoksi jot ngaqe po puthemi pa nderprerje.
Penisi yt qe eshte bere tashme I forte e ndjej qe me ferkohet ngjeshur me vaginen time...
Oh Zot te dua Brenda meje...Filloj e te puth me passion e ndjej thonjt e mi qe jan zhytur ne kurrizin tend,nderkoh qe nje dallg na shperlan zjarrin qe po leshojme.

Ti me kap prej dore e me drejton drejt bregut ku tashme dhe perendimi I diellit ka rene e po errsohet...
Degjohen ca zera nga larg...por jam aq ne afsh sa sme intereson asigje ne keto sekonda...
Shtrihesh ne toke e me vendos siper teje,e vazhdojme puthjet,gjithe passion,e te lagura...e degjohen vetem zhurmet e gjuheve tona...qe vallzojn te dyja bashke...e nderkohe qe puthemi ferkoj vagnen time ne penisin tend...e aty...ulerimat me mbysin pasi tashme prishem mbi ty,sarrij me te duroj...e te le te ndjesh lageshtin time...
Filloj te te puth qafen ,gjoksin e ngadal I bej rruge vetes per me poshte...duke provuar kripen ne lekuren tende.
Ulem akoma me shume derisa tashme maja e gjuhes ka prekur ne fundin e penisit tend e kur te provoj ,ndjej lageshtin tende...
Te marr thell ne goje,..ndersa te shikoj drejt e ne sy.Te shikoj qe mbyll syt nga kenaqesia.Te thith fort e me shpejt...e te marr deri ne fund te fytit...Duart e tua qe me terheqin floket e te degjoj qe po uleret...
Aty me terheq me forc e me leviz e me vendos mbi fytyren tende...qe te provosh dhe lengun tim qe tashme nuk ndalet per ty...
Tashme harrova se si po u kenaqja me penisin tend ...ndersa ndjej magjin e gjuhes tende Brenda vagines time...
Nder orgazmat e panumerta qe provoj e ulerimat pafund...ti vendos te kesh kontroll,e me leviz.
Me hedh ne rere me force e me vendos duart mbas kurrizit e me hap kembet aq sa te mundesh te zhytesh Brenda meje ,e fillon pompat me forc e te shpejta...Aty fillojme te dy te ulerasim...e ndersa po prishem duke therritur emrin tend...ndjej lengun tend te ngrohte ne brendesin time...
Balli yt qe bie mbi buzet e mia ...e ashtu pa levizur ,qetesohemi,nen hijen e yjeve e te henes e ne puthjet e tua te embla...

Thamina

Papirus rex
Jam akoma ne krevat sapo kam hapur syte e mendoj per ty.
Do doja te ishe ketu te me shtrengoje fort ne krahet e tu.Kjo distance eshte e padurueshme...Kam mall te ndjej krahet e tu qe me shtrengojne fort e me afrojne afer teje.Me bejne te ndihem ngrohte dhe e mbrojtur.
Mbyll syt e mendoj heren e fundit qe ishim bashke.
Duke shikuar njeri tjetrin thelle ne sy,duke ndjer ngrohtesin e trupave qe leshonin nga afshi.
Momenti kur buzet tona u preken...gjuhet qe vallzonin ne puthje e siper...duart tona ne trupin e njeri tjetrit qe preknim cdo pjese te tijen.
Trupa qe tashme po ju nenshtronin ndjenjave ,epshit e pasionit.
Momenti kur u zveshem e trupat u ngjeshen,lekura ime prekte lekuren tende...kofshet qe preknin kofshet tua...Duart e tua qe loznin me kokrat e gjinjve te mi ...dhe dora ime qe ishte ne floket e tu...I ndjej kokrat qe behen te forta,e te ndjej akoma me shume...I dua ne gojen tende e I marr me dor e ti afroj te buzet e tua...e nderkoh kur jam siper teje te ndjej qe rritesh...e vazhdoj e leviz trupin mbi ty...
Ashtu sic je me shtrin ne krevat e fillon e me puth kudo por sidomos gjokset derisa me dhembin...e nuk ndalesh.
E une qe te prek me doren time aty ku je rritur...e qe nuk ndalem duke ta ledhatuar si e si te te sjell aty ku dua.
E pa e marrur vesh te ndjej Brenda meje.Shpejt e shpjet levizim smundemi te permbajm njeri tjetrin...Arrijme ne piken kulminante ne shume pak sekonda...e nderkohe qe po prishem me ty ne te njejten kohe degjoj qe uleret emrin tim...
E sdua te mbaroje ky moment...ndjej trupat gjith djers pasioni sikur kemi mbaruar nje gare e qe duam ta ribejme perseri...

Hap syt e mendojqe kjo qe nje kujtim,e jo realitet I dites se sotme.E ndjej dhimbje deri ne shpirt,e nder lotet qe me mbushin syt mendoj...kur do jet ajo dite qe do te prek,do te puth e do bej dashuri me ty perseri...

Thamina

Papirus rex
Sic isha ne zyre te nisa mesazh duke te te thene qe me mungon shume...
E ti u pergjigje:...edhe ti mua,shume pune sot e shume I lodhur.
Une:I lodhur sa mos te mundesh te besh sex me mua?
Ti:Shpresoj se Jo.
Une:Shume mire se kam gjithe diten qe mendoj "penisin" tend ne gojen time.

Me ne fund dita u mbyll e erdhi koha te shkoja ne shtepi.
Isha e lodhur e sdoja te haja kshuqe bera nje dush e u shtriva ,ti akoma skishe ardhur ne shtepi.
Nga ora 1 e nates degjova deren qe u hap e degjova hapat e tu qe po vije drejt dhomes...
Me puthe leht ne buze e me the si je zemer?
Duke te par ne sy e lodhur sic isha por plot afsh te thash :Tlutem eja shpejt se ty po prisja...
Ti hoqe rrobat shpejt dhe u fute e bere dush,nderkoh une luaja me telekomanden qe I qoja zerin tv qe u degjonin vetem ulerima,nga nje program porn qe kisha vene ne sfond.
Ti erdhe ne krevat e u shtrive afer meje,e ndejtem pak minuta ashtu...thjesht duke u ledhatuar.
Te lash tu shtrije ne kurriz e hypa siper teje duke te puthur fytyren kudo e buzet me rralle...Ateher kalova doren poshte trupave deri tek penisi jot qe sishte forcuar ende.Te putha dhe nja dy here ne buze ateher fillova te ulesha poshte ,drejt penisit tend...kisha uri per te.

Fillova ngadal por me passion ta mirrja ne goje e avash avash e ndjeva qe po u fryente ne gojen time...e po u forconte...
Perdorja doren time qe ta ferkoja qe nga rrenja deri siper ne krejt gjatesine e tij...
Fillova te te degjoja se si mirrje frym e me thoje oh zemer thithe mere te gjithin.
Aty u ndalova dhe u ngrita erdha e te putha perseri ...dhe u solla ne anen tjeter mbi trupin tend.Doja qe te dy te shijonim njeri tjetrin.
Pa te then qe dua 69 fillova te shijoja penisin tend qe tashme ishte bere si e doja.
E ti ...ti fillove te luaje me gishtat e tu ne vaginen time,e pastaj perdorje gjuhen...dhembet...buzet...
Fillova tu eksitoja aq shume sa degjoja zhurmen e lengut tim ne gishterinjt e tu...e se si kur ti penetroje me gishta degjoja zhurmen ...
Por sdoja te humbisja fokusimin tim,nderkohe qe ti lepije ne vaginen time un kisha kapur vetem koken e penisit e po u merrja vetem me te...doja te te degjoja te ulerisje.
Ne ato sekonda qe ti po ulerisje nga renkimet dhe une me ty,ndjeva gjuhen tende qe penetroj thell ne vaginen time,sa sdurova me e u derdha ne gojen tende...
Ateher ne ato renkime e marrje fryme sdurova me e fillova duke te te bere pompa me force ne penisin tend e doja sesben te te mirrja max e kenaqesise...
Duke te te degjuar qe renkoje e me kishe shtrenguar e ngjeshur te ftyra jote...isha duke u cmendur ne ekstazem.E nuk u ndalja duke thithur e lepir me me force e me shpejt....e gjuha jote qe levizte Brenda meje e po me cmendte...po ulerisja e mermerisja me penisin e tend ne goje se po vija perseri...nderkohe degjova qe me the po vi dhe une...ne ato sekonda vetem leviza koken te te jipja te kuptoje qe po vija dhe une ne te njejten kohe me ty...e aty ne ato sekonda qajtem uleritem te dy...ne te njejten kohe...
Te mbajta ne goje derisa e ndjeva qe skisha len asnje pike me ne te...ateher u ngjita lart te fytyra jote ku lepiva lengun tim nga buzet e tua...e ashtu u prisha dhe njeher ne ato puthje gjith afsh...

Hank

Valoris scriptorum
Ecnim tek dy rruges per ne hotel dhe ndieja nje dridhje te lehte sa here i prekja doren apo supi i saj vinte deri prane supit tim. Vera e darkes kishte qene shume e mire dhe gota e dyte po jepte efektin. Mire qe ndalova me aq mendova teksa e kapa per dore prane semaforit qe te ndalonte nderkohe qe shihja per makina ne te dy anet e rruges. Nuk me rrihej te prisja ne nje rruge bosh prandaj e terhoqa nga dora teksa bera hapin e pare drejt semaforit te kuq. Ndjeva gjoksin e saj qe u afrua nje cast i bute dhe i plote ne krahun tim dhe ne te njejtin cast ndjeva nje levizje te mprehte ne pantallona. Miku nuk mund te rrinte dot me i pafajshem. Kur dolem ne anen tjeter te rruges, pasi ecem disa hapa nuk durova dot dhe e terhoqa nen erresire prane murit te nje ndertese dhe pasi e mbeshteta lehte ne mur ula koken ta puthja. Megjithese ndieja mikun qe donte te ferkohej e te shperthente kafshen ne mua, ndieja se doja ta puthja lehte. I putha cepin e buzeve dhe terhoqa koken per t'i pare syte. O Zot sa te bukur i duken mendova dhe nuk mu durua pa e shtrenguar fort pas meje per nje pudhje pak me intensive. Ndjeva gjuhen e saj qe u fut lehte ne gojen time dhe trupin e saj qe u be njesh me timin.
Ajo puthje zgjati ca caste sa kur hapa serish syte i ndjeva te turbulluar. Qeshem te dy dhe vazhduam rrugen.

Hoteli ishte dy blloqe larg, dhe rrugen e pershkruam ashtu dore per dore si dy femije te vegjel qe nxitonin per ne parkun e lodrave.
Kur arritem, hapa dritaren dhe mbylla perdet e renda. U ktheva nga ajo qe nderkohe kishte nisur te zberthente kemishen e saj dhe te me shikonte ne menyre lozonjare. Buzeqesha me shpirt dhe i shkova afer. Nderkohe qe ajo zberthente kemishen, rreshkita doren nen fundin e saj qe i vinte fiks mbi gjunj. Nuk e di ne dora ime qe ferkonte pershkruante kofshen e saj ndienjte me shume kenaqesi, apo trupi i saj qe u drodh lehte ne pritje te prekjes sime finale. Nuk e preka deri ne fund. Terhoqa doren pas duke i buzeqeshur e duke mos dashur te nxitohem. Por nderkohe ndjeva nje te shtyre te forte qe me perplasi ne krevat, dje me pas ndjeva ate te vinte siper meje e te ferkohej mbi mikun qe po luftonte fort me pantallonat te nxirrte koken diku...
Pasi u ferkua pak mbi pantallonat e mia, ajo flaku kemishen e saj pertej dhe pashe trupin e saj gjysem te fshehur ne nje pale recipeta te bardha. Zgjata doren t'i prekja gjoksin dhe ne casitn qe dora ime arriti aty ndjeva trupin e saj te perkulej mbi mua dhe ndjeva nje kafshim te lehte ne qafe. Kopsat e kemishes sime po hapeshin nje nga nje si te ishin nje zinxhir dhe duart e saja tani perkedhelnin cdo centimeter te gjoksi tim. Pasi perfundoi me kemishen, ajo levizi pa nxitim drejt pantallonave te mia dhe nderkohe qe i zbertheu mberdheu menjehere mikun qe tashme i lire ngriti koken i forte e krenar ne gjithe madheshtine e tij :) Oh, e kisha harruar sa i bukur eshte tha dhe filloi ta thithte tek koka. Dora e saj kishte levizur ne trupin e tij, ndersa ajo vazhdonte ta thithte. Kjo loje vazhdoi ca caste. Me pelqente qe ishte perfeksionuar ne levizjen e dores dhe thithjen njekohesisht. Ndjeva qe miku po dilte jashtr kontrolli dhe duhet te reagoja para se te humbisja pjesen tjeter. Ajo e kuptoi dhe me shkathtesi erdhi siper dhe ashtu me fundin veshur, largoi te mbathurat, ngriti fundin dhe e mori te gjithin brenda. E adhuroj nje femer ne castin qe fut ne castin e pare mikun brenda. Ndoshta pakkush e ve re, por mezi prisja te shihja gojen e saj te hapej ne ate cast dhe syte te mbylleshin ne kenaqesi.
Ishte e qete, me gojen hapur por qetesine e thyenin levizjet e trupit te saj. Tashme dukej si nje amazone qe levizte furishem mbi mua. I rreshkita duart ne b, i shtrengova fort dhe i hapa pak duke studiuar me kenaqesi reagimet e levizjeve te mia ne ofshamat dhe levizjet e saj. Sa me shume e shtrengoja aq me e shpejte ajo behej dhe e ndjeva tek me dha nje shtrengim te fort dhe leshoi nje ofshame te gjate. Ky ishte casti im. E rrotullova dhe e shtriva ne krevat dhe teksa dola siper vendosa dy duart e mbi mbi kofshet e saj te hapura. E ngjesha ne krevat dhe ashtu ngritur mbi te fillova ta penetroj fort e thelle dhe e degjoja se si reagonte nen kontrollin tim. Ashtu e bukur nen driten e zbehte qe vinte nga nje cep i dritares nuk munda te rrezistoja gjate dhe erdha duke u perplasur mbi trupin e saj te bukur...

Ndjeva doren e saj qe me perkedheli floket nderkohe qe mezi merja fryme dhe i peshperita ne vesh... "nuk kam mbaruar akoma". Zbrita drejt organit te saj dhe fillova serish. Nuk ngopesha dot me ate femer, ajo nate ishte e jona.

joetisti_

Locus omnem
Pse nuk kemi fantazi ne te shkruajme nga fantazia? :kerce:

Me thene te drejten, nisa te shkruaj ngaqe pashe qe kishe shkruar dhe ti :vrapusi:.
Nje per nje do ebejme, nje shkrim ti e nje shkrim une :p
une mendoj se praktika mes jush do t'ju beje shkrimtare shume te suksesshem :p