Re: tironse a jo......jam kush jam...e lumtur qe jam..
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
[citimislt pink.......ajo konga osht .....lale du 2lek hik or dreç e vishi brekt.....kam dyqonin te selvia o stamurat ku pihet kafja e haet gurabija ...burek burek e jo veç lek ...se din ti o stamurat se ne ktu ne net i gjejna goca ashiqare o stamurat.......jo me çun jo me çun jom goc e ndershme un... /pf/images/graemlins/frown.gif....
[/ QUOTE ]
me kujton Kondren kur imiton gabelet si flasin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kush e ka pare Kondren kohet e fundit?
[/ QUOTE ]
e kam pa un. kishte dal shopping me familjen. po s'foli dreqi, se syte naaaa sa i filxhan ju hapen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
[/ QUOTE ]
S'po t'njifsha mi ftyre /pf/images/graemlins/tonguee.gif ( /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif).
Un s'kom qen hiç fare knej as me i uru mirseardhjen ksaj gocës (që me siguri ka lind ke materniteti ke treni, ke lagja ime me i llaf) e as me ju lshu t'puthme pamarim juve yjeve t'forumit /pf/images/graemlins/angel.gif.
AnaBlue, sa her që m'lexo mu ti t'kujtoj Brrakën apo Tironën? Se me ça ke shkrujt mo nolt i bje që të m'kesh pa mas nja i jave plazh intensiv (se mas 2 ditësh bohem spec i kuq si nai katnar që ka punu bahçen /pf/images/graemlins/laugh.gif ;Pa dasht me ofendu njeri)
Shikimiqëvret, mirseerdhe ti i her se ka koh me u njoft e me njoft ene loçkën tate (amon ku ma gjete kët loçkën se veç prej Tirone s'mun t'jet /pf/images/graemlins/laugh.gif).
Nejse, kalo anej ka Lymi i here të t'jap nai kafe /pf/images/graemlins/angel.gif.
P.S. Për juve të tjerët, kom qen si me shum grip ne mas shum vujtjesh kom fillu me e mor veten. Veç njona /pf/images/graemlins/wub.gif u ka interesu për mu po ajo s'futet te kjo tema /pf/images/graemlins/shrug.gif