tironse a jo......jam kush jam...e lumtur qe jam..

S

Scorpion

Guest
Re: tironse a jo......jam kush jam...e lumtur qe jam..

Ca ke me xhaxhi Kondren ti Lips /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

U gezova mo se eshte shpirt njeriu /pf/images/graemlins/wink.gif

shikimiqevret

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jom tuj nejt te mullaret e Kurtit te Zymes e jom tuj derdh i cinare dahon. Tina dro se je tu bo koqen e gjumit e hic s`je m`hall per
mu te
shkretin [ndaluar] jom tu mshi lotet me monget e xhymlekut. Tina nuk ke
din e imon
qe e gjetsh prej dushmonit jarabi. Un t`cova per shkes Lemen e Cufit e tina i kishe thone asajta per mu se un qekshem plak, e ku qekshem plak...

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gifçtu desh shkesi ty me dreç /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gifse shkesit duhet me ja bo 1nishon.......sa me harxhu pare kot shi shi njoni..maj me se na duhen per ne disco sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gifsa per din e imon ka koh çe ne shqiptart e kina lon te ura me gura.....rruga elbasonit /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

ameba

Forumium maestatis
Re: tironse a jo......jam kush jam...e lumtur qe j

Kot sa per muhabet kjo vjersha qe ka fillu me thone Scorpi ketu siper eshte aq e vjeter sa vete Breglumasi, besoj qe ti si tiranse e vjeter duhet ta dish se per cfare po flas apo jo...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

gangsterja

Primus registratum
Kjo do te thote se ket forum duhet ta quajme tiraneforum,pasi na mbyten tironcat mer daku si nuk ta sheh njonin nga burreli ketu:(