tironse a jo......jam kush jam...e lumtur qe jam..

shikimiqevret

Primus registratum
Re: tironse a jo......jam kush jam...e lumtur qe jam..

nese ki koh po bte jap shrim dialekti nga tirona /pf/images/graemlins/smirk.gifse ka tironse e tiranase /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/booki.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
[citimislt pink.......ajo konga osht .....lale du 2lek hik or dreç e vishi brekt.....kam dyqonin te selvia o stamurat ku pihet kafja e haet gurabija ...burek burek e jo veç lek ...se din ti o stamurat se ne ktu ne net i gjejna goca ashiqare o stamurat.......jo me çun jo me çun jom goc e ndershme un... /pf/images/graemlins/frown.gif....

[/ QUOTE ]
me kujton Kondren kur imiton gabelet si flasin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush e ka pare Kondren kohet e fundit?

[/ QUOTE ]

e kam pa un. kishte dal shopping me familjen. po s'foli dreqi, se syte naaaa sa i filxhan ju hapen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

S'po t'njifsha mi ftyre /pf/images/graemlins/tonguee.gif ( /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif).

Un s'kom qen hiç fare knej as me i uru mirseardhjen ksaj gocës (që me siguri ka lind ke materniteti ke treni, ke lagja ime me i llaf) e as me ju lshu t'puthme pamarim juve yjeve t'forumit /pf/images/graemlins/angel.gif.

AnaBlue, sa her që m'lexo mu ti t'kujtoj Brrakën apo Tironën? Se me ça ke shkrujt mo nolt i bje që të m'kesh pa mas nja i jave plazh intensiv (se mas 2 ditësh bohem spec i kuq si nai katnar që ka punu bahçen /pf/images/graemlins/laugh.gif ;Pa dasht me ofendu njeri)

Shikimiqëvret, mirseerdhe ti i her se ka koh me u njoft e me njoft ene loçkën tate (amon ku ma gjete kët loçkën se veç prej Tirone s'mun t'jet /pf/images/graemlins/laugh.gif).

Nejse, kalo anej ka Lymi i here të t'jap nai kafe /pf/images/graemlins/angel.gif.

P.S. Për juve të tjerët, kom qen si me shum grip ne mas shum vujtjesh kom fillu me e mor veten. Veç njona /pf/images/graemlins/wub.gif u ka interesu për mu po ajo s'futet te kjo tema /pf/images/graemlins/shrug.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

Kondre /pf/images/graemlins/smile.gif
1/locka ksajt o prej Peje ...jo po qe ta dish... /pf/images/graemlins/laugh.gif
2/ne te kishim lon ne dur te mira o dreq
3/po kafe per ne te tjeret ka ??? /pf/images/graemlins/laugh.gif
4/shyqyr zotit qe u sherove, se po fillohej te ndihej mungesa jote tmerresisht, sidomos nga Dali /pf/images/graemlins/laugh.gif
5/ /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

TEDI

Valoris scriptorum

UN Thomi me Pak LLafe qe Jena t Lumtur qe jena Shqiptare ...

bebi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wub.gif kondre, shyqyr q1 erdhe se kisha marre me pyt andej kndej per ty, jam tip i turpshem /pf/images/graemlins/blush.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif kto q1 mos t'kapin ma gripi kurr' ma /pf/images/graemlins/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mir e ke ti Bluje po e keqja o se kur jargavitesh shum t'ze gripi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Megjithse ja vlen me u smur kaiher mas gjith atyne knaqsive t'verdha /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

P.S. BLUE. N'tel merr sa her ta nish t'nevojshme /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Pink, loçka t'jet prej ka t'ja ket kokrra e qefit. Un interesohem për kët gocën që mos t'hudht syt se duhet me porosit drrasat e arkivolit /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ju kisha mungu the ti? Dalit në mënyr t'veçant? M'raft pika mu (se gripi s'mjaftoi /pf/images/graemlins/laugh.gif). Nje ku po ju them se edhe n'shtratin e vdekjes me qen, ktu n'forum do vij me shkrujt /pf/images/graemlins/tonguee.gif. Nuk ju lej mo un juve me u bo merak. Po ne juve s'erdhët asnjona me m'bo pak yzmet /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/devil.gif.

Lene se ja degjenerum temën ksaj tironces.

Résumée.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

bebi

Primus registratum

Mir e ke ti Bluje po e keqja o se kur jargavitesh shum t'ze gripi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Megjithse ja vlen me u smur kaiher mas gjith atyne knaqsive t'verdha /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif.

P.S. BLUE. N'tel merr sa her ta nish t'nevojshme /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

ca duhet tel kondre. ti vec del ma shum per shopping, q1 t'cmallem tuj t'pa prej lerg /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

N'ven. M'thuj ka e ban ti shopping se i tesh jam tuj u vesh e po dal fill /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Deshta me than te kisha, (si dante e beatrice /pf/images/graemlins/laugh.gif ) po kam fillu me pas frik me permend kishen n'forum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Hajt maj mos i çaj kryt për ç'ka thojn i pal myftar se at pun kan. Tek e funit Zoti a i pranishëm gjithanej e me i ngrejt t'nenjunat drejt qillit 5 her n'dit për mu a ma keq se mos me i ngrejt.

A po na i len kto muhabete fejet? N'kish u ban ca koh q'i s'kam shku (plot 6 vjet). Nuk e kam kuptu arsyen pse megjithate tesh po kam nji arsye me fillu me shku prep /pf/images/graemlins/wub.gif.

S

Scorpion

Guest

Kondre ckemi noi lek /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Keq për lek si gjithmon. Akoma tu prit me m'ra llotaria /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

A... S'bi rrufeja...atje jo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Hajt maj mos i çaj kryt për ç'ka thojn i pal myftar se at pun kan. Tek e funit Zoti a i pranishëm gjithanej e me i ngrejt t'nenjunat drejt qillit 5 her n'dit për mu a ma keq se mos me i ngrejt.

A po na i len kto muhabete fejet? N'kish u ban ca koh q'i s'kam shku (plot 6 vjet). Nuk e kam kuptu arsyen pse megjithate tesh po kam nji arsye me fillu me shku prep /pf/images/graemlins/wub.gif.

[/ QUOTE ]

shifna per xmas pra /pf/images/graemlins/laugh.gif ose per pashke /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Thu ti. Ke provu me bo gjo posht nai peme n'fush t'hapme gjat nji stuhije me rrufe /pf/images/graemlins/laugh.gif?

S

Scorpion

Guest

Ma mire per kshnella /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondre vallaj se kam provu akoma njat eksperiment /pf/images/graemlins/tonguee.gif

shikimiqevret

Primus registratum

[citimislt pink.......ajo konga osht .....lale du 2lek hik or dreç e vishi brekt.....kam dyqonin te selvia o stamurat ku pihet kafja e haet gurabija ...burek burek e jo veç lek ...se din ti o stamurat se ne ktu ne net i gjejna goca ashiqare o stamurat.......jo me çun jo me çun jom goc e ndershme un... /pf/images/graemlins/frown.gif....

[/ QUOTE ]
me kujton Kondren kur imiton gabelet si flasin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush e ka pare Kondren kohet e fundit?

[/ QUOTE ]

e kam pa un. kishte dal shopping me familjen. po s'foli dreqi, se syte naaaa sa i filxhan ju hapen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

S'po t'njifsha mi ftyre /pf/images/graemlins/tonguee.gif ( /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif).

Un s'kom qen hiç fare knej as me i uru mirseardhjen ksaj gocës (që me siguri ka lind ke materniteti ke treni, ke lagja ime me i llaf) e as me ju lshu t'puthme pamarim juve yjeve t'forumit /pf/images/graemlins/angel.gif.

AnaBlue, sa her që m'lexo mu ti t'kujtoj Brrakën apo Tironën? Se me ça ke shkrujt mo nolt i bje që të m'kesh pa mas nja i jave plazh intensiv (se mas 2 ditësh bohem spec i kuq si nai katnar që ka punu bahçen /pf/images/graemlins/laugh.gif ;Pa dasht me ofendu njeri)

Shikimiqëvret, mirseerdhe ti i her se ka koh me u njoft e me njoft ene loçkën tate (amon ku ma gjete kët loçkën se veç prej Tirone s'mun t'jet /pf/images/graemlins/laugh.gif).

Nejse, kalo anej ka Lymi i here të t'jap nai kafe /pf/images/graemlins/angel.gif.

P.S. Për juve të tjerët, kom qen si me shum grip ne mas shum vujtjesh kom fillu me e mor veten. Veç njona /pf/images/graemlins/wub.gif u ka interesu për mu po ajo s'futet te kjo tema /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ] /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/idea.gifpo qekena komshij se nga rruga durrsit e te treni 5min ne kom.e 1minut ne makine /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gifboje kafen ti se un nji......gjysem filçoni kafe te lymi gjysem filçoni tek ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifsi thuhet fjala.1dru te bon keq 2te horme si sherbet /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gifflm per mirkpritjen....shyqyr zotit qe gjetya 1tiron mirkeprites ....se lam nom ketu ne af... /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

shikimiqevret

Primus registratum

Mir e ke ti Bluje po e keqja o se kur jargavitesh shum t'ze gripi /pf/images/graemlins/laugh.gif. Megjithse ja vlen me u smur kaiher mas gjith atyne knaqsive t'verdha /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif /pf/images/graemlins/confused.gif loçka t'jet prej ka t'ja ket kokrra e qefit. Un interesohem për kët gocën që mos t'hudht syt se duhet me porosit drrasat e arkivolit /pf/images/graemlins/laugh.gif . /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Dalit në mënyr t'veçant? M'raft pika mu (se gripi s'mjaftoi /pf/images/graemlins/laugh.gif). Nje ku po ju them se edhe n'shtratin e vdekjes me qen, ktu n'forum do vij me shkrujtjuve me u bo merak. s'erdhët asnjona me m'bo pak yzmet /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/devil.gif.

/pf/images/graemlins/frown.gif( /pf/images/graemlins/frown.gif( /pf/images/graemlins/frown.gif( /pf/images/graemlins/frown.gif( /pf/images/graemlins/frown.gif(

S

Scorpion

Guest

Jom tuj nejt te mullaret e Kurtit te Zymes e jom tuj derdh i cinare dahon. Tina dro se je tu bo koqen e gjumit e hic s`je m`hall per
mu te
shkretin [ndaluar] jom tu mshi lotet me monget e xhymlekut. Tina nuk ke
din e imon
qe e gjetsh prej dushmonit jarabi. Un t`cova per shkes Lemen e Cufit e tina i kishe thone asajta per mu se un qekshem plak, e ku qekshem plak...

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/rockband.gif Erdhi Kondra /pf/images/graemlins/rockband.gif Erdhi Kondra /pf/images/graemlins/rockband.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif e te shkuara /pf/images/graemlins/angel.gif